🧿🧿 Nişanlanıyorum🧿🧿

Nişan?

• Amaan Nişanlan gitsin dünyayı sen mi kurtarıcan

OY: 49 53,8%
  • Nişanlanma bekârlık harika bir şey.

OY: 42 46,2%

• Ankete Katılan
    91
ben değer verdiklerim kötü çıktı, bana değer vereni seçeyim mantığını çok sağlıklı bulmuyorum burhancığım
yıllarca bu adamı reddetmişsin, demek ki aranda ona karşı bir çekim yok. desen ki arkadaştık, sonradan aşık olduk eyvallah. ama daha çok "yıllardır reddettim hala peşimde, e beni seviyor daha ne olsun" diye düşünüyorsun gibi geldi. makara geyik bir yana. evlilik böyle bir şey değil. aynı yatakta yatacağın adamdan bahsediyoruz yani. var mı öyle bir heyecanın?

Evlende ilk ben lincliyeyim seni (bekarlık sultanlık demıstın ya ona ıstınaden)

Nişan haberini verirken nasıl ban yedin burhan

Neyse döndüğünde okursun umarım. İşi ciddiyete dökmek için birbirinize zaman tanıyın evlilik teklifi etse bile. Dolu dolu zaman geçirin ten ve kafa uyumu varsa kaçırma. Mutluluklar.

Sevmediğim biri de olsa yazık o kadar hazırlanmış evet diyeyim derim
Umarım aynı duruma birgün sizde düşmezsiniz.
Bu insanın duygularıyla oynamak çünkü. Evlilik bambaşka bir olay, acele karar verilmemesi gerekiyor. Mutluluklar.

Epey bir konu troll denilmiş ama eğer ciddiyese romantik ilişki içinde bulunmadığınız biriyle evlenmenizi tavsiye etmem. Benim ablam o şekilde evlendi ve mutsuz oldu. Çünkü adamı sadece insan olarak tanıyordu. Romantik ilişkide ablamın beklentisini karşılayamadı. Önce biraz tanımalısınız bence.

Bence çok acele bi karar. Bilemedim
Bizde 2 ay içinde evlendik mantık evliliği ve beğeni ile oldu ask evliliği değil di ama mutluyum çok şükür inanılmaz bir uyumumuz var zamanla sevgi de oluştu bazen yıllarca flört edersin aynı eve girince biter bazen 1 2 ay görüşürsüb inanılmaz bir uyum olur aranızda ten uyumu denklik vs bunlar önemli aşk bir yere kadar

burada yıllarca reddetme durumu var ama. şahsen ben yıllarca reddettiğim biriyle sırf bana değer veriyor diye 1 ayda nişanlanamam. aceleye ne gerek var ki? sevgili olarak en azından bir süre denersin, olursa evlenirsin o ayrı. ama direk yüzük takıp, aile içine girmek uzun ilişkileri bile bir afallatıyor.

Evliliği evcilik oyunu falan sanıyorsunuz sanırım. Bir iki eğlenir, oynar evlere dağılırız gibi bir şey değil, hele sevmediğinle yapılacak bir olay hiç değil..

Mesela belki eş ailesini zerre sevmeyeceksiniz ama eşinize olan sevgi, saygıdan dolayı sırf hatırı için 1- 2 saat bile olsa görüşmek zorunda kalacaksınız. ( bayramlarda mesela ) Bu gibi durumları sevmediğiniz biriyle evlenerek kamufle edemeyeceksiniz. Çünkü tutunacağınız bir duygunuz yok. Sırf evlenmiş olmak için evlenmek, karnınız doysun diye sevmediğiniz bir yemeği zorla yemek gibi olur. Tatsız tuzsuz ama doydum mu doydum elhamdülillah diyeceksiniz.

Yaşadığınız çevreden kaçış mı ? Yoksa psikolojik olarak zor günlerden geçtiğiniz bir dönem mi ? Bilemiyorum. Fakat sebep her ne olursa olsun sevmediğiniz birisiyle atılacak bir macera yada oyun değil bu. Gerçekten sevip, sevileceğiniz birisi olmadan evlenmeyin derim ama yok illa evlenmem lazım yoksa ölecekmişim diyorsanız buyurun evlenin tabii, adamın aldığı nefes bile batınca kendi cehenneminize hoş geldim dersiniz.

Uzun ilişki olunca devam edeceginin veya kısa olunca yanlış olacağının bi kesinliği yok ama evlilik hayattaki en önemli karardir, o yüzden işi şansa birakamazsin, acele etmemek gerekiyor ne olursa olsun.

Tanımadan etmeden nişanlanmak da tuhaf olmus.
Bence dikkat et bu devırde .

Bence sevgililik dönemi geçirmeden yapmayın bunu. Çok üzülürsünüz sonra. Size değer veriyor olabilir ama siz kabul ettikten sonra bir anda değişebilir. O yüzden tanıyın mutlaka
Erkekler elde ettikten sonra degısır katılıyorum.
O delı dıvane adam başka bir seye donusur.
Böyle koştur koştur yuzuk bakan adam normal gelmedo bana kaç yaşında bu adam?
Arkadas olarak tanıyor olabılır ama sevgılı bile olmadan evlılık düşünen adama ben olsam güvenmezdım

Kesinlikle katılıyorum.
Sonra bosanmalar ortada kalan çocuklar.
Evlılık cıddı bir karardır.
Umarım arkadas pişman olmaz .
Herkes yazmıs 1.buluşmada evlılık teklıfı aldım falan diye evet bende aldım zamanında ama bana mantıklı gelmedi.
Bana hemen evlilikle gelen adamın mantık evliliği yapmak ıstedıgını dusunurum.
Ve bu hıc bana göre değil.
Beni ne kadar tanıyor ki belki manyagın tekıyım nıye benle hemen evlenmek ıstıyor .
Sadece fızıgıme bakıp yada statuye vs.
Bu adam yuzeysel bir adamdır benım gozumde.
Evlilik çok cıddı bir karar evet hıc evlenmedim ama çok erkek tanıdım Turk erkegı kapasitif olarak asagı yukarı aynıdır.
O romantik prensler bıle evlenınce yada o kadını elde ettikten sonra baska bir seye donusur en ıyısı bıle.
Adamın ne kadar arızası varsa katlanarak artar.
Atıyorum baskıcıysa daha baskıcı flörtozse aldatmalar paracıysa kadının parasını yemeler
O yüzden en az arızalı olanı bulucaksın bulabılıyorsan.
Bu topraklarda evlilik aslında olmaz ama mecburen yapılması gereken bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…