- 13 Nisan 2023
- 434
- 615
- 23
Evlende ilk ben lincliyeyim seniEvet nişanlanıyorumNihayet flörtöz ve bekar ruhumu bir köşeye bırakıp nişanlanmaya karar verdim. Geçen güne kadar -bilen kişiler biliyor- biriyle 1 aydır birbirimizi tanımaya çalışıyorduk.Eki Görüntüle 3240395 Fakat sonra bu kişinin sevgilisinin olduğunu duydum ve neyse ki sevgili olmadan bitirdim.
Sonrasında sürekli beni ikna etmeye çalışan ve benim bir türlü nedenini bilmedigim sebeple reddettigim biriyle konuşmaya başladık. Zaten uzun zamandır taniyorum. İstersen süreci hızlandıralım yüzükleri takalım dedi. Ama bir yandan hızlı koşan atın b.ku seyrek düşer atasözünden yola cikarak acaba acele mi ediyorum diye düşündüm. Bir yandan uzun süredir tanıdığım için çok da erken bir karar olmadığını düşündüm. Muhtemelen evlenme teklifi etmeye niyetlenmiş. Dün arkadaşım yüzüklere baktığını söyledi. Bana da imalı şeyler söyledi. Ptesi günü de bana buluşalım dedi. Öyle bir şey bekliyorum. Sevmediğim biri de olsa yazık o kadar hazırlanmış evet diyeyim derimöyle saf bir kardeşinizim. İnşallah kalabalik bir yerde yapmaz hem utanıyorum hep yapanları zamanında şov yapıyorlar diye kınamıştım
Aklımı karıştıran şey ise acele mi ediyorum sizce ?
Nişan haberini verirken nasıl ban yedin burhanEvet nişanlanıyorumNihayet flörtöz ve bekar ruhumu bir köşeye bırakıp nişanlanmaya karar verdim. Geçen güne kadar -bilen kişiler biliyor- biriyle 1 aydır birbirimizi tanımaya çalışıyorduk.Eki Görüntüle 3240395 Fakat sonra bu kişinin sevgilisinin olduğunu duydum ve neyse ki sevgili olmadan bitirdim.
Sonrasında sürekli beni ikna etmeye çalışan ve benim bir türlü nedenini bilmedigim sebeple reddettigim biriyle konuşmaya başladık. Zaten uzun zamandır taniyorum. İstersen süreci hızlandıralım yüzükleri takalım dedi. Ama bir yandan hızlı koşan atın b.ku seyrek düşer atasözünden yola cikarak acaba acele mi ediyorum diye düşündüm. Bir yandan uzun süredir tanıdığım için çok da erken bir karar olmadığını düşündüm. Muhtemelen evlenme teklifi etmeye niyetlenmiş. Dün arkadaşım yüzüklere baktığını söyledi. Bana da imalı şeyler söyledi. Ptesi günü de bana buluşalım dedi. Öyle bir şey bekliyorum. Sevmediğim biri de olsa yazık o kadar hazırlanmış evet diyeyim derimöyle saf bir kardeşinizim. İnşallah kalabalik bir yerde yapmaz hem utanıyorum hep yapanları zamanında şov yapıyorlar diye kınamıştım
Aklımı karıştıran şey ise acele mi ediyorum sizce ?
Umarım aynı duruma birgün sizde düşmezsiniz.Sevmediğim biri de olsa yazık o kadar hazırlanmış evet diyeyim derim
Bizde 2 ay içinde evlendik mantık evliliği ve beğeni ile oldu ask evliliği değil di ama mutluyum çok şükür inanılmaz bir uyumumuz var zamanla sevgi de oluştu bazen yıllarca flört edersin aynı eve girince biter bazen 1 2 ay görüşürsüb inanılmaz bir uyum olur aranızda ten uyumu denklik vs bunlar önemli aşk bir yere kadarBence çok acele bi karar. Bilemedim
burada yıllarca reddetme durumu var ama. şahsen ben yıllarca reddettiğim biriyle sırf bana değer veriyor diye 1 ayda nişanlanamam. aceleye ne gerek var ki? sevgili olarak en azından bir süre denersin, olursa evlenirsin o ayrı. ama direk yüzük takıp, aile içine girmek uzun ilişkileri bile bir afallatıyor.Bizde 2 ay içinde evlendik mantık evliliği ve beğeni ile oldu ask evliliği değil di ama mutluyum çok şükür inanılmaz bir uyumumuz var zamanla sevgi de oluştu bazen yıllarca flört edersin aynı eve girince biter bazen 1 2 ay görüşürsüb inanılmaz bir uyum olur aranızda ten uyumu denklik vs bunlar önemli aşk bir yere kadar
Geyik topiğinde biraz saçmaladı O yüzden sanırımNişan haberini verirken nasıl ban yedin burhan
Uzun ilişki olunca devam edeceginin veya kısa olunca yanlış olacağının bi kesinliği yok ama evlilik hayattaki en önemli karardir, o yüzden işi şansa birakamazsin, acele etmemek gerekiyor ne olursa olsun.Bizde 2 ay içinde evlendik mantık evliliği ve beğeni ile oldu ask evliliği değil di ama mutluyum çok şükür inanılmaz bir uyumumuz var zamanla sevgi de oluştu bazen yıllarca flört edersin aynı eve girince biter bazen 1 2 ay görüşürsüb inanılmaz bir uyum olur aranızda ten uyumu denklik vs bunlar önemli aşk bir yere kadar
Bakayım ne yapmışGeyik topiğinde biraz saçmaladı O yüzden sanırım
Erkekler elde ettikten sonra degısır katılıyorum.Bence sevgililik dönemi geçirmeden yapmayın bunu. Çok üzülürsünüz sonra. Size değer veriyor olabilir ama siz kabul ettikten sonra bir anda değişebilir. O yüzden tanıyın mutlaka
Kesinlikle katılıyorum.Emin misiniz? Kalabalıkta evlenme teklifini utanarak mahcubiyetle kabul edecek kişi bela tanımına girmiyor da benim lügatta
Bence acele ediyorsunuz aceleye getiriliyorsunuz, adam fazla oldu bittiye getiriyor gibi sanki.
Hayatı ciddiye almayıp gelişine yaşamanızı anlayabiliyorum, dünya fazla ciddiye alınca insana boğucu gelen bir yer ama evlilik kararı oldu da bitti maşallahla olacak bir iş değil.
Sizin gibi bekarken siteyi trolleyip hayatı geyik olan birkaç arkadaşımız evlendi ama çok da memnun değiller kararlarından, yani demek istediğim her şeye gülün eğlenin lakin evlilik gibi hayatınızın ortasına düşecek eş, eş ailesi meselesinde 3 ölçüp 5 tartın.
Yüzük bu, nikah yoksa yüzük atmakta ne var diyorsanız sıkıntı yok lakin sanki evlenmişsiniz gibi geri dönüşü yok diyecekseniz o zaman önce bir sevgililik dönemi yaşayın, uzun süredir tanıyor olmanız sevgiliyken nasıl olur evlenince nasıl bir adama dönüşür’ü tahlil etmenize yeterli değil çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?