- 15 Aralık 2009
- 8.948
- 21.395
- 873
Ya bu o kadar doğru bir düşünce ki. Bana hemencecik güvenen erkeğe güvenmem ben.Beni ne kadar tanıyor ki belki manyagın tekıyım nıye benle hemen evlenmek ıstıyor .
Neyse ki sandıklar dolusu dantel çeyizin var Burhan yiirum.
Kriterime göre birini buldum.Gözde bekar fıstık burhan a ne olacak şimdi
Tanıyordum ama sevgili olarak tanımıyorum. Haklısın gerçekten bir çoğu değişebiliyor. Ama annemin bir sözü vardır Evlilik kesilmedik bir karpuzdur . Ne çıkarsa şansına. İyi dersin kötü çıkar ya da tam tersi.Kesinlikle katılıyorum.
Sonra bosanmalar ortada kalan çocuklar.
Evlılık cıddı bir karardır.
Umarım arkadas pişman olmaz .
Herkes yazmıs 1.buluşmada evlılık teklıfı aldım falan diye evet bende aldım zamanında ama bana mantıklı gelmedi.
Bana hemen evlilikle gelen adamın mantık evliliği yapmak ıstedıgını dusunurum.
Ve bu hıc bana göre değil.
Beni ne kadar tanıyor ki belki manyagın tekıyım nıye benle hemen evlenmek ıstıyor .
Sadece fızıgıme bakıp yada statuye vs.
Bu adam yuzeysel bir adamdır benım gozumde.
Evlilik çok cıddı bir karar evet hıc evlenmedim ama çok erkek tanıdım Turk erkegı kapasitif olarak asagı yukarı aynıdır.
O romantik prensler bıle evlenınce yada o kadını elde ettikten sonra baska bir seye donusur en ıyısı bıle.
Adamın ne kadar arızası varsa katlanarak artar.
Atıyorum baskıcıysa daha baskıcı flörtozse aldatmalar paracıysa kadının parasını yemeler
O yüzden en az arızalı olanı bulucaksın bulabılıyorsan.
Bu topraklarda evlilik aslında olmaz ama mecburen yapılması gereken bir şey.
Satışşş.Yapman guzum hani bekarlık sultanlıktı, hani biz bekarlar mutluyduk
Oturmuş lincini bekliyorum şuan.Evlende ilk ben lincliyeyim seni(bekarlık sultanlık demıstın ya ona ıstınaden)
Kızım sevmiyorsan her şeyi batacak o adamın. Kaç defa reddetmişsin. Bir gez toz, elini tut, ten uyumunuz var mı bir bak, bir şey hissediyor musun anla. Belki hiç hoşuna gitmeyecek şeyler göreceksin. Adamdan köşe bucak kaçma sonra evin içinde.Hayır dalga geçmiyorum. Şöyle düşündüm: bence artık bana değer verene değer vermeliyim.
Kişinin şartları size uygun mu? Sevıyor musunuz? Sevseydıkız önceden evet deyıp sevgılı olurdunuz. Hiç hoşlanma dan mı bu kararı alıyorsunuz? Yanı agzınızdan tek bır sevgı cumlesı çıkmıyor.Evet nişanlanıyorumNihayet flörtöz ve bekar ruhumu bir köşeye bırakıp nişanlanmaya karar verdim. Geçen güne kadar -bilen kişiler biliyor- biriyle 1 aydır birbirimizi tanımaya çalışıyorduk.Eki Görüntüle 3240395 Fakat sonra bu kişinin sevgilisinin olduğunu duydum ve neyse ki sevgili olmadan bitirdim.
Sonrasında sürekli beni ikna etmeye çalışan ve benim bir türlü nedenini bilmedigim sebeple reddettigim biriyle konuşmaya başladık. Zaten uzun zamandır taniyorum. İstersen süreci hızlandıralım yüzükleri takalım dedi. Ama bir yandan hızlı koşan atın b.ku seyrek düşer atasözünden yola cikarak acaba acele mi ediyorum diye düşündüm. Bir yandan uzun süredir tanıdığım için çok da erken bir karar olmadığını düşündüm. Muhtemelen evlenme teklifi etmeye niyetlenmiş. Dün arkadaşım yüzüklere baktığını söyledi. Bana da imalı şeyler söyledi. Ptesi günü de bana buluşalım dedi. Öyle bir şey bekliyorum. Sevmediğim biri de olsa yazık o kadar hazırlanmış evet diyeyim derimöyle saf bir kardeşinizim. İnşallah kalabalik bir yerde yapmaz hem utanıyorum hep yapanları zamanında şov yapıyorlar diye kınamıştım
Aklımı karıştıran şey ise acele mi ediyorum sizce ?
Sanırım çok romantik geliyor yıldırım nikahı fikri. Böyle adamların sırf evlenmek için evlenen kişiler olduğunu düşünüyorum. Hani kimi bulsa evlenecek, üçe beşe bakmayacak, nefes alsın yeter kafası… abazanlıktan bıkmış falanYa bu o kadar doğru bir düşünce ki. Bana hemencecik güvenen erkeğe güvenmem ben.
Hırlı mıyım hırsız mıyım arsız mıyım nerden biliyosun da lönk diye evlenmek istiyorsun.
Ama pek çok kadına bu düşünce saçma geliyor
Trol mu gerçek mi anlamadim mesajların hepsini de okuyamadım nişanlanmı gerçekten kız burhanOturmuş lincini bekliyorum şuan.
Hayır oyle bir şey yok emin ol belli eder adam kendini.Tanıyordum ama sevgili olarak tanımıyorum. Haklısın gerçekten bir çoğu değişebiliyor. Ama annemin bir sözü vardır Evlilik kesilmedik bir karpuzdur . Ne çıkarsa şansına. İyi dersin kötü çıkar ya da tam tersi.
Ben de I Isabella_7 gibi annenizin sözüne katılamayacağım, karpuzu bile seçerek alıyoruz, önce bir koklarsınız sonra pat pat vurursunuz, çıkan sese göre karpuzun ne kadar sulu ve tatlı olduğunu anlarsınız, çok iyi karpuz seçerim şimdiye kadar hiç keleğini seçmedim.Tanıyordum ama sevgili olarak tanımıyorum. Haklısın gerçekten bir çoğu değişebiliyor. Ama annemin bir sözü vardır Evlilik kesilmedik bir karpuzdur . Ne çıkarsa şansına. İyi dersin kötü çıkar ya da tam tersi.
Tamam bir kader faktörü var ama kendini körü körüne şansa talihe teslim etme fikrine ben de katılmıyorum. Önce ölçüp biçeceksin düşünüp taşınacaksın… ben elimden geleni yaptım vicdanım rahat deyip kararını ondan sonra uygulayacaksın. Adam istiyor diye hemen ciddiye bindirme. Erkekler her şeyi ister çünkü… yarın bir gün nikahtan sonra sohbet, cilve, ilgi vs bekleyecek. Karşılık veremezsen çıkmaza girersinTanıyordum ama sevgili olarak tanımıyorum. Haklısın gerçekten bir çoğu değişebiliyor. Ama annemin bir sözü vardır Evlilik kesilmedik bir karpuzdur . Ne çıkarsa şansına. İyi dersin kötü çıkar ya da tam tersi.
Bismillahirrahmanirrahim. Yok 3.ye gebeyim.Trol mu gerçek mi anlamadim mesajların hepsini de okuyamadım nişanlanmı gerçekten kız burhan
Sevgili MuneBen de I Isabella_7 gibi annenizin sözüne katılamayacağım, karpuzu bile seçerek alıyoruz, önce bir koklarsınız sonra pat pat vurursunuz, çıkan sese göre karpuzun ne kadar sulu ve tatlı olduğunu anlarsınız, çok iyi karpuz seçerim şimdiye kadar hiç keleğini seçmedim.
Hata edersin.Sevgili Mune
O kadar olumsuz örnekler gördüm ki. Üniversitede arkadaşımın sevgilisi vardı. Çocuk derslikte kapıda kız kahvaltı yapmadı diye çay simitle beklerdi. Resmen kapısında yatardı kızın. Kız da ev arkadaşımdı. Çocuk kızı aldattı. Sonrasında uzun ilişkileri olan arkadaşlarım hani şu herkesin bakıp maşallah çektiği çiftler var ya onlardan ilişkilerini evlilikle taçlandırdılar çeşit çeşit sorunlar yaşadılar. Sonrasında yaşadığım olumsuz tecrübeler.. Belki de bu örnekler nadirdir ve benim çevremde yaşanmıştır. Ama artık elimi eteğimi çektim sadece şans olarak bakıyorum. Örnekler verirken haksız olarak şahıslar üzerinde verdiğim için banlanıyorum. Ama ben iyi evlilikler iyi ilişki olabileceğine dair umudumu kaybettim bunu anlatmaya çalışıyorum(şahsi fikir). Günümüzdeki insanlar sıkılgan ve sabırsız varlıklar ayriyeten günümüz sosyal medyası vs. eklendimiydi işin iyice cılkı çıkıyor.
Nenelerimizin inançsal deyişiyle kadının 9 nefsi erkeğin 1 nefsi vardır ama kadınlar o 9 nefse sahip cikabilirken erkekler 1 tanesiyle zor baş ediyor. Şuan ne saçmaladım bilmiyorum ama işin özü şu: ben umudumu kaybettim.
TanıyacağımHata edersin.
Çay simitle bekleyen de fazla gelir bana ilişki yönünden tanımadığım birine evet demek de.
Kader diye bir şey var evet.Her gün yeni huylarını da göreceksin,görüyoruz. Çünkü bana göre evlilik aslında bi yolculuk.
Ama ben bi adamı kavga esnasında görmek isterim.Ana baba yanında,arkadaş ortamında,hastayken,sinirliyken görmek isterim.
Takıntılarını,kırmızı çizgilerini bilmek ideolojisini,inancını,kültürünü yaşam şeklini tanımak isterim.
Kapımda çay simitle bekleyip aşkum balum demesin mıçmıç(şahsi fikrim)hoşlanmam.Ama şansa bırakman da büyük risk.Ve gerçekten ne çıkacağı belli değil.
Özetle elimden geldiğince tanımaya çalıştım, ters bir yönümüz yok iyi de anlaşıyoruz ve seviyorum demek var.Bir de bakalım yaa şansa kadere demek var.
Denge iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?