🧿🧿 Nişanlanıyorum🧿🧿

Nişan?

  • Amaan Nişanlan gitsin dünyayı sen mi kurtarıcan

    OY: 49 53,8%
  • Nişanlanma bekârlık harika bir şey.

    OY: 42 46,2%

  • Ankete Katılan
    91
Valla üniden arkadaşım altı yıl önce arkadaş ortamında tanıştığı biriyle evli. 6 yıl hiçbir iletişimleri olmadı. Biri doğuda biri batıdaydı zaten. Ortak arkadaşımızla “bu ne be, kimseyi bulamamışlar da o yüzden evleniyorlar” muhabbeti yaptık ama şimdi iki çocukları var. Normalde burun kıvırırım böyle şeylere ama kısmette olunca yaşanıyor bunlar. Hayırlısıysa olsun, inşallah mutlu olursun
 
Ne acelesi canıııım
Çocuk o kadar hazırlık yapmışsa ayıp olur siz de direk o buluşmaya gelinlikle gidin bence basın nikahı gitsin neticede adamlar armut değil ki dalda yetişsin de toplayalım, buldun mu acımıcaksın yapıştıracaksın nikahı çaaaaat diye

***ironi tabiisi bence acele etmeyin
 
Bazen senelerdir tanırsın ama hayal kırıklığı olur bazen de 1-2 ay tanırsın hayatında verdiğin en doğru karar olur. Sizinki öyle olmuş.
Ben buna katılıyorum burhancığım, ilk evliliğimde 1 yıl nişanlı, 7 ay evli kaldım. İkinci evliligimde tanisma, Nisan evlenme 3,5 ay da oldu bitti. Çok şükür çok mutluyum

İnşallah senin için de hayırlısı olur çiçeeemmmm
 
Hayır dalga geçmiyorum. Şöyle düşündüm: bence artık bana değer verene değer vermeliyim.

Yâr ben belanın ta kendisiyim.
Emin misiniz? Kalabalıkta evlenme teklifini utanarak mahcubiyetle kabul edecek kişi bela tanımına girmiyor da benim lügatta

Bence acele ediyorsunuz aceleye getiriliyorsunuz, adam fazla oldu bittiye getiriyor gibi sanki.

Hayatı ciddiye almayıp gelişine yaşamanızı anlayabiliyorum, dünya fazla ciddiye alınca insana boğucu gelen bir yer ama evlilik kararı oldu da bitti maşallahla olacak bir iş değil.

Sizin gibi bekarken siteyi trolleyip hayatı geyik olan birkaç arkadaşımız evlendi ama çok da memnun değiller kararlarından, yani demek istediğim her şeye gülün eğlenin lakin evlilik gibi hayatınızın ortasına düşecek eş, eş ailesi meselesinde 3 ölçüp 5 tartın.

Yüzük bu, nikah yoksa yüzük atmakta ne var diyorsanız sıkıntı yok lakin sanki evlenmişsiniz gibi geri dönüşü yok diyecekseniz o zaman önce bir sevgililik dönemi yaşayın, uzun süredir tanıyor olmanız sevgiliyken nasıl olur evlenince nasıl bir adama dönüşür’ü tahlil etmenize yeterli değil çünkü.
 
Bi arkadaş vardı burda, adam seviyor diye aşık olmadığı biri ile evlenmiş, davranışlarından ruh halinin çok da iyi olmadığı belliydi, sürekli banlanırdı shsjsj; bu konudan sonra Burhan ile davranışlarını benzetmeye başladım, inşallah sonu aynı olmaz. Adamın bişey yaptığı da yoktu öyle ona, lakin nefes alsa batıyor dedikleri bir muhabbet vardı.
 
Daha teklif gelmedi değil mi, yanlış mı anladım?
 
Hatırladım gibi sanki o üyeyi

Evlilik kararının aceleye getirilmemesinden yanayım, ki tfb adama aşık değil, adam seviyor olabilir ama sanki tfb arkadaşça seviyor gibi, daha bugün ya da dün akşamdı başka bir arkadaşa yazdım, kadınla erkeğin arasında karşı cins çekimi yoksa sevgili bile olunmamalı, ki evlilikte daha da önemli çekim hissetmek.

Kaldı ki arkadaşken alıcı gözle bakmıyorsunuz, Ayşe’yle Fatma’yla arkadaşlığınız nasılsa Ahmet Mehmet’le arkadaşlığınız da öyle oluyor, her iyi arkadaş iyi eş iyi baba olamayabilir, her sevgili de öyle.
 
Çok çok çok mutlu ol
 
Hayırlısı olsun inşallah burhennn
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…