- 16 Eylül 2017
- 7.748
- 13.996
- 248
- 29
Hadi canıııımmmNişanlı Burhan diyeceksiniz.
Aklın yolu birBen de öyle düşünüyorum.
Ben buna katılıyorum burhancığım, ilk evliliğimde 1 yıl nişanlı, 7 ay evli kaldım. İkinci evliligimde tanisma, Nisan evlenme 3,5 ay da oldu bitti. Çok şükür çok mutluyumBazen senelerdir tanırsın ama hayal kırıklığı olur bazen de 1-2 ay tanırsın hayatında verdiğin en doğru karar olur. Sizinki öyle olmuş.
Hayır dalga geçmiyorum. Şöyle düşündüm: bence artık bana değer verene değer vermeliyim.
Emin misiniz? Kalabalıkta evlenme teklifini utanarak mahcubiyetle kabul edecek kişi bela tanımına girmiyor da benim lügattaYâr ben belanın ta kendisiyim.
Bi arkadaş vardı burda, adam seviyor diye aşık olmadığı biri ile evlenmiş, davranışlarından ruh halinin çok da iyi olmadığı belliydi, sürekli banlanırdı shsjsj; bu konudan sonra Burhan ile davranışlarını benzetmeye başladım, inşallah sonu aynı olmaz. Adamın bişey yaptığı da yoktu öyle ona, lakin nefes alsa batıyor dedikleri bir muhabbet vardı.Emin misiniz? Kalabalıkta evlenme teklifini utanarak mahcubiyetle kabul edecek kişi bela tanımına girmiyor da benim lügatta
Bence acele ediyorsunuz aceleye getiriliyorsunuz, adam fazla oldu bittiye getiriyor gibi sanki.
Hayatı ciddiye almayıp gelişine yaşamanızı anlayabiliyorum, dünya fazla ciddiye alınca insana boğucu gelen bir yer ama evlilik kararı oldu da bitti maşallahla olacak bir iş değil.
Sizin gibi bekarken siteyi trolleyip hayatı geyik olan birkaç arkadaşımız evlendi ama çok da memnun değiller kararlarından, yani demek istediğim her şeye gülün eğlenin lakin evlilik gibi hayatınızın ortasına düşecek eş, eş ailesi meselesinde 3 ölçüp 5 tartın.
Yüzük bu, nikah yoksa yüzük atmakta ne var diyorsanız sıkıntı yok lakin sanki evlenmişsiniz gibi geri dönüşü yok diyecekseniz o zaman önce bir sevgililik dönemi yaşayın, uzun süredir tanıyor olmanız sevgiliyken nasıl olur evlenince nasıl bir adama dönüşür’ü tahlil etmenize yeterli değil çünkü.
Hatırladım gibi sanki o üyeyiBi arkadaş vardı burda, adam seviyor diye aşık olmadığı biri ile evlenmiş, davranışlarından ruh halinin çok da iyi olmadığı belliydi, sürekli banlanırdı shsjsj; bu konudan sonra Burhan ile davranışlarını benzetmeye başladım, inşallah sonu aynı olmaz. Adamın bişey yaptığı da yoktu öyle ona, lakin nefes alsa batıyor dedikleri bir muhabbet vardı.
Ben taliptim sana neyse yapacak bi şey yok..Nişanlı Burhan diyeceksiniz.
Yine de nişanlanması hoş değilYine de nişanlanma. Acele ediyorsun
Çok çok çok mutlu olEvet nişanlanıyorumNihayet flörtöz ve bekar ruhumu bir köşeye bırakıp nişanlanmaya karar verdim. Geçen güne kadar -bilen kişiler biliyor- biriyle 1 aydır birbirimizi tanımaya çalışıyorduk.Eki Görüntüle 3240395 Fakat sonra bu kişinin sevgilisinin olduğunu duydum ve neyse ki sevgili olmadan bitirdim.
Sonrasında sürekli beni ikna etmeye çalışan ve benim bir türlü nedenini bilmedigim sebeple reddettigim biriyle konuşmaya başladık. Zaten uzun zamandır taniyorum. İstersen süreci hızlandıralım yüzükleri takalım dedi. Ama bir yandan hızlı koşan atın b.ku seyrek düşer atasözünden yola cikarak acaba acele mi ediyorum diye düşündüm. Bir yandan uzun süredir tanıdığım için çok da erken bir karar olmadığını düşündüm. Muhtemelen evlenme teklifi etmeye niyetlenmiş. Dün arkadaşım yüzüklere baktığını söyledi. Bana da imalı şeyler söyledi. Ptesi günü de bana buluşalım dedi. Öyle bir şey bekliyorum. Sevmediğim biri de olsa yazık o kadar hazırlanmış evet diyeyim derimöyle saf bir kardeşinizim. İnşallah kalabalik bir yerde yapmaz hem utanıyorum hep yapanları zamanında şov yapıyorlar diye kınamıştım
Aklımı karıştıran şey ise acele mi ediyorum sizce ?
Hayırlısı olsun inşallah burhennnEvet nişanlanıyorumNihayet flörtöz ve bekar ruhumu bir köşeye bırakıp nişanlanmaya karar verdim. Geçen güne kadar -bilen kişiler biliyor- biriyle 1 aydır birbirimizi tanımaya çalışıyorduk.Eki Görüntüle 3240395 Fakat sonra bu kişinin sevgilisinin olduğunu duydum ve neyse ki sevgili olmadan bitirdim.
Sonrasında sürekli beni ikna etmeye çalışan ve benim bir türlü nedenini bilmedigim sebeple reddettigim biriyle konuşmaya başladık. Zaten uzun zamandır taniyorum. İstersen süreci hızlandıralım yüzükleri takalım dedi. Ama bir yandan hızlı koşan atın b.ku seyrek düşer atasözünden yola cikarak acaba acele mi ediyorum diye düşündüm. Bir yandan uzun süredir tanıdığım için çok da erken bir karar olmadığını düşündüm. Muhtemelen evlenme teklifi etmeye niyetlenmiş. Dün arkadaşım yüzüklere baktığını söyledi. Bana da imalı şeyler söyledi. Ptesi günü de bana buluşalım dedi. Öyle bir şey bekliyorum. Sevmediğim biri de olsa yazık o kadar hazırlanmış evet diyeyim derimöyle saf bir kardeşinizim. İnşallah kalabalik bir yerde yapmaz hem utanıyorum hep yapanları zamanında şov yapıyorlar diye kınamıştım
Aklımı karıştıran şey ise acele mi ediyorum sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?