- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
ne yazık ki aynısını yaşadım düşünmekten kendimi alamadım. belki de kurtulmuşuzdur belli olmazBi de nişanlımdan yeni ayrıldım. Başka konularda da yazmıştım. Biz çok iyi anlaşıyorduk. Tabi ki tartışma olurdu ama ufak tefek. Bi kaç kişi ne güzel nişanlılık dönemi geçiriyorsunuz tartışmasız kavgasız demeye başladı. Basit bişeyden 1 saat içinde ayrıldık. Nazar mı diye bende düşündüm açıkçası.
ben hiç söylerken nazar değer mi diye düşünmüyordum en son yaşadığım olay bunu dank ettirdi. bundan sonra söylemem konuşmam insan mutlu olunca paylaşma gereği duyuyor ama işte...Sahiden o olay var canim ben ne zaman birseyi soylersem o sey cogunlukla olmuyor
Bazen diyorum belki kendimi oyle inandirdigim icinolmuyor acaba soylesem degisir mi bu durum diye dusunuyorum ama cok heveslsndigim seylerde soylemeye cesaretimde olmuyor ya bozulursa diye
Yukarıda alıntıladığım ayet değil nazarla ilgili bir yorum. ayet kalem suresinde.Yalniz yukaridaki ayete gore Allah,nazar hak oldugu icin biri kiskanarak bakarsa karsidaki garibana kotuluk isabet ettirmek zorunda kaliyor.
Tovbe hasa cok tuhaf oldu bu yorumlama.
Ben gidip bilgilenip geleyim..
Aynen öyle ayrıldıktan sonraki ailesinin ve kendisinin tutumu kurtulduğumu gösterdi. Bende kimseye bişey anlatmamaya karar verdim. Sizde öyle yapın.ne yazık ki aynısını yaşadım düşünmekten kendimi alamadım. belki de kurtulmuşuzdur belli olmaz
ben hiç söylerken nazar değer mi diye düşünmüyordum en son yaşadığım olay bunu dank ettirdi. bundan sonra söylemem konuşmam insan mutlu olunca paylaşma gereği duyuyor ama işte...
öyle yapacağım artık :)Aynen öyle ayrıldıktan sonraki ailesinin ve kendisinin tutumu kurtulduğumu gösterdi. Bende kimseye bişey anlatmamaya karar verdim. Sizde öyle yapın.
yok ya öyle mutluluğun çoğalması anca dostlar sevdiklerin arasında olur. hiç düşünmezdim ama oluyormuş. az ve öz insan olması iyiymiş gerçekten üzülme seninkide en güzeli. kendi kendine yaşadığın zaman hiçbir şey koymamaya başlıyorYa paylasma olayida sanki mutlulugun cogalmasi gibi geliyor bana dusunsene birsey oluyor cok mutlu oluyorsun bırak nazar olma dusuncesini zaten uzun zamandir mutlulugumuda uzuntumude paylasacak kimsem yok emin ol o mutluluk tad vermiyor
Yani paylassan bi dert paylasmasan bi dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?