Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nazar var tabiki şimdiki modern tabiriyle enerji sana yansıttığı.bendede oluyor başağrısı oluyor ve inanılmaz mide bulantısı sıkıyor içimi sanki.ve de eğer karşımdaki kişi iltifatı dillendirirse bir şey olmuyor içinden geçirirse oluyor.bence gelen hanım size dillendirmiş o yüzden onun nazarı değildir başka birinin nazarıdır.içinden geçirmiştir o yüzden olmuştur.temiz hava iyi gelir içimden dualar okurum elimi yüzümü yıkarım geçer Allahın izniyle..
bu yoruma da kesinlikle katılıyorum, aynen öyle bence de. bazı insanlar beğenir böööyle baştan aşağı süzer seni de tek laf etmez. onlar işte nazarı değen insanlar. yüzüne bakmaz da üstündeki bluza bakar mesela, ne ayıp şey. şöyle bir gerilip de yüzünün ortasına çarpsam yüzüme döner mi acaba gibi fanteziler kuruyorum bazen ama sadece hayal işte. kötü niyetli kimse kötü niyetliyim ben demez ki. ya da evine gelir her şey güzeldir beğenir de hala bir kusur, eksik bulmaya çalışır. kendine kurduğu hayatın derecesine bakmaz. ya da sen başarılısındır bir konuda, ondan dolayı sana düşmanlık besler, nazar eder. düşünmez ki sen o başarıya, millet dışarda gezerken evde kalıp çalışarak, dirseklerini çürüterek ulaşmışsındır. yok, kötü kişiler böyle düşünmez. onlar sadece sende olanla kendilerinde olmayanı kıyaslarlar ve sana nefret beslerler. sen ne kadar mütevazı olursan ol tepene çıkarlar. bunları Allah'a havale ediyorum ama bunlar yüzünden de insanlardan koptum ne diyim Allah'a havale...
anlattığın tipte insanlar da mutlaka vardır ama...mesela benim nazarım değer şaşırıp kalırım hep. 2. sayfada yazmıştım okumuşsundur belki. hadi fesatım, kötü düşünceli bir insanım diyelim, kötü gözle baktığım için nazar değdiriyorum diyelim yahu kuzenlerim kardeşim gibidir benim, onların aldığı veya giydiği şeylerde neden gözüm kalsın? çok beğendim bunu ver benim olsun desem hemen verirler ya da nerden aldım bende alcam desem hemen söylerler. düşünceniz garip geldi, belki yaşadıklarınızdan dolayı, bilemiyorum.