• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nazar gerçekten var mıdır?

küçükken aile dostumuzun kızının düğünü için kuafördeydik benim uzun sarı saclarıma maşa yapılırken 2 kadın geldi ay ne kdr güzel ay saçlara bak ay ne güzel yumuşacık falan iltifata boğdular kadının arkasını dönmesiyle birlikte kuaför maşayı yüzüme yapıştırdı ve benim çığlığımla herkes basıma toplandı tabi annemler hemen doktora götürdüler doktor büyük ihtimal iz kalır demiş işte kremler pomadlar fln verdi hala yanık yüzlü resmlerim durur cok acı cekmiştim ama gecti hic izi kalmadı cok sükür :)

bu arada benimde arada nazar etmişliğim olmuştur.hemen aklıma geldi.eşim de hep söyler çok şom ağızlısın diye bu olay aklına geldikçe.
eski arabamızla yoldayız.dedim:aşkım ya bu arabanın da gitmediği yer kalmadı dağ taş demeden gezdik valla.dedim ve anında dikiz aynası hoop kucağımda:53:nasıl yani yaa dedi eşim.arabama nazar ettin maşallah desene.ne diyeceğimi şaşırdım. ohaaa yani derler ya aynen.demem şudur ki ağzınızı maşallah demeye alıştırın.ben her zaman derim artık.:nazar::nazar:

Nazar vardır bende nazarı fazlasıyla çekenlereçendenim üstüme geçen senlerde geceleri korkuyordum ve uyuyamıyordum tanıdğım bir hocaya gittim üzerimde insan şerri yani nazar olduğunu ondan kokrtuğumu söyledi. Felak ve nas surelerini okumamı birde çörek otu yememi söyledi.bunları yaptım ama ara sıra olur nazar değdiğinde mayışır kalırım gözümün üstüne biri oturuyo sanki babaneme derim bana bir oku diye oda saolsun okur öle kendime gelirim allah hepimizi kötü gözlerden korusun

ben çok inanırım canım nazara ve olduğunu düşünüyorum

evet nazar vardır. bende de halsizliğe,baş dönmesine ve istifra etmeme sebep oluyor. dua okuttuğumda karşımdaki kişi biraz daha dursan çatlayacakmışsın diyor. o derece zayıfım yani..Allahım kem gözlerden korusun bizleri. ayrıca siz de hergün dua etmeyi unutmayın. aklınıza geldikçe besmele çekin. dua okuyun. çok rahatlıyor insan.

evet nazar vardır. bende de halsizliğe,baş dönmesine ve istifra etmeme sebep oluyor. dua okuttuğumda karşımdaki kişi biraz daha dursan çatlayacakmışsın diyor. o derece zayıfım yani..Allahım kem gözlerden korusun bizleri. ayrıca siz de hergün dua etmeyi unutmayın. aklınıza geldikçe besmele çekin. dua okuyun. çok rahatlıyor insan. nazar boncuğu taşımakta da bir sakınca görmüyorum. ben aksesuar olarak nazar boncuğunu çok severek kullanırım. bu onun nazarı yok ettiğine inandığımdan değil ama göze geldiğinizin farkedilmesine sebep oluyor. nazar boncuklu bilekliğimin çatlayıp kırıldığı oldu, kaç tane kolyem o şekilde düştü. yani sadece boncuktan medet umun demiyorum sadece nazar boncuğunu üzerinizde görünen yerde bulundurun. ama hergün içinizden dua etmeyi sakın unutmayın:71:

Back
X