Nazar var mıdır gerçekten?

sedefinci

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2023
286
209
23
34
Herşeyi nazara bağlayan, kendini inandıran insanları anlamazdım yada belkide daha önceden nazar değecek bir hayatım yoktu. Önce atanıp hayallerimdeki mesleği yapma fırsatı buldum sonra nişanladım en son kırk kilo vererek obeziteden kurtuldum. Ama asıl meselem sanki insanların beni farketmesi ile başladı. Arkadaşıma anlatırken nazara geliyor olabilirsin dedi. Belki saçmalıyorum belki komik gelecek size ama örneklerle açıklamaya çalışayım…

Mesela iş yerinde çok güzel çalıştığım gerçekten iş akışını güzel sağladığım bir dönemdeyim birileri oo iyisin vs dediği gün ayağımı sakatladım. Bugün uzun zamandır beni görmeyen eski komşularımı gördüm ne kadar zayıflamışsın şöyle böyle dediler. Akşam iş çıkışı hiç sebebi yokken nişanlımla birbirimize girdik ama gerçekten bir sebebi yok ve çok kırdık birbirimizi. Eve geldiğimde mutfakta yıkadığım bulaşıklar düştü çatır çatır kırıldılar. Sinirden kafamın içindeki damarlar seyriyor.

Siz inanır mısınız nazara? Korunmak için ne yapmak gerekir bilmiyorum ama şu son zamanlarda ruhen ve bedenen sebepsiz yorgunluklarım iç sıkıntılarım oluyor. (Kan değerlerimde sorun yok baktırdım). Öyle dertleşmek istedim sizlerle belki yaşayan vardır ve bir çözüm sunar diye

Ben nazara inanırım, nas Felak okurum sık sık. İnsanlara hayatımla ilgili güzel giden hiçbir şeyi de anlatmıyorum artık. Yuvarlanıp gidiyoruz diye gecistiriyorum. İşlerimin çok iyi olduğunu bir dönem bunu dillendirdim gelirimi de asla huyum değildir ama söylemiş bulundum 2-3 ay iş yapamadım o günden sonra.

Valla var panpa , en son tatile gittim herkes anne kız ne güzel tatil yapiyorsunuz kavga dövüşsüz dedi ben hastalandım yatağa düştüm, annem de merdivenden düştü bileği burktu
Evett, tatile gittim kokteyl fotoğrafı paylaştım kendimi bile değil o gece bir anda fenalastim tatil burnumdan geldi.

nazarmı kötü enerjimi bilmem ama bende inanıyorum, sık sıkda yaşarım.
aslında bu nazar dedikleri şeyin başarabildiklerimizle alakası yok karşıdaki insanın önüne dünyalarda serilse gözünü sizin bir damla iyiliginize, mutlulugunuza dikmesiyle alakali bence.

Evet nazar var ve bana cok nazar degiyor. Cok pis nazar eden iki tanidigimda var baktigi anda etki ediyor kac kez sahit oldum o yuzden hep onlarla iyi gecinmeye calistim ben korunmak icin daha dogrusu nazar degdigini anladigimda anneme kendimi okuturum ya da nas felak ayetel kursi okurum.

Nazar mı bilmiyorum ama hamileliğimin sonuna kadar işe gittim ne kadar iyi çalıştın valla bravo dediler, birisi de bana sıkılıyorum dediğimde eşin var bebeğin olacak ne sıkılacaksın dedi bebeğim de sağlıklı görünüyordu son haftaya kadar bir anda acil sezeryana alındım bebeğimde küvözde

Bence var ama bana değmiyor galiba hiç oyle başima bir şey gelmeli olay yaşayip nazar oldu dedigimi hatirlayamadim. Ki insanlar guzel seyler soylerler. sadece kotu enerji hissettigim insanlar oluyor içimi daraltiyorlar ama uzaklaşinca geciyor.

Bir olay daha anlatmak istiyorum parça parça geliyor aklıma :) geçen aylarda sabah kalktım kruvasan yapayım dedim hamur yoğurma makinesi hamuru yoğururken kız grubuna attım kahvaltıya gelen var mı diye, atarken de aklıma geldi atmasam mı dedim ama ne olacak diye attım 2 dakika geçmedi pat diye bozuldu makine. Şu an garantiye gönderdim

Nazar kötü enerjiyi üstünüze çekme birinin gözünün kalması artık adı neyse o şey var bencede.
Nazar boncuğu gibi korur diye değilde karşınızdaki insanın ilk görüştüğünüz andaki varsa kötü enerjisini başka yöne cekmek maksatlı size baktığında direk görebileceği bir yere dikkat çekici birşey takın derler bu herhangi bir renk kurdelede olabilir dikkat çekecek kolyede.
Birde anı yaşarken sıcağı sıcağına sosyal medyaya atmayın ortamın enerjisi bozulabilir o ortamdan ayrılınca atın diyorlar gibi şeyler.

Bana da değiyor demekten çok başka nazarım değer benim mesela yeni aldığım bir kıyafeti giyerim yaa ne kadar güzel deyip dışarı çıkarım aaa ne güzelmiş kıyafetiniz derler o gün yırtılır bir fincan alırım ama çok severim daha o gün kırılır var nazar diye bir şey ne zaman kızımın fotoğrafını koysam sosyal medyaya o gece ya ateşlenir ya düşer oluyor işte bismillah çeke çeke koyuyorum şimdi fotoğrafını koyarken

asla batıllara inanan bi insan değilim ama nazar var, kötü enerji. enerjiye falan da inanırım. kız kardeşim mesela 6. hisleri çok kuvvetli kötü enerjili tipleri hep anlar, her zaman da haklı çıkar.
nazar da bi enerji türü. felak nas okuyun inançlıysanız ve cok anlatmayın, göstermeyin, mutluluklarınızı, başarılarınızı kendinize saklayın. instagrama atmayın hayatınızdaki güzel şeyleri, yada tam olmadan tam netleşmeden asla paylaşmayın.

bende inanıyorum :) bugün çocuğu okuldan alırken bir sürü velinin olduğu kalabalık olan sokaktan geçtim çoğuyla gözgöze geldim. hep parkettiğim yere arabanın önünü sürttüm mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…