Nazar var mıdır gerçekten?

Hocamız bize elinden bardak düşüp kırılırsa nazar kalkar demişti. Mutfakta çok eşya kırınca ondan mı acaba diye düşündüm

Nazar değdiğinde böyle halsiz olursunuz. Nazar kalktığı an halsizlik dağılır gider. Ben nişanlandıktan sonra uykudan gözümü açamıyordum. Okutmamla bi anda üstümden ağırlık kalktı resmen bunu hissettim.

Bi keresinde de birinin evine gidiyorduk eşim orda bi kadın var nazarı çok değer dikkat et demişti. Ordan döndükten sonra halsizlik çöktü üstüme cidden. Eşime okuttum kendimi düzeldim hemen.

Her şey enerjiyle oluyor derler ya imkansız değil o yüzden nazar değmesi

Nazar var gerçek. Peygamber efendimizin torunlarına okuduğu nazar duasını okuyorum, sizde okuyun ,nete yazın çıkar

Hayatım da herşeyin çok iyi gittiği bir dönem vardı iş aşk okul dersler meslek güzellik herşey 10/10 du . Bu tabi ister istemez insanın aurasina yansıyor. Ozel hayatında çok mutsuz olan bir arkadaşımız vardı birgün masada otururken ve ben konuşurken sözümü kesip durduk yere bana hadi hadi çok mutlusun belli dedi hasetle. O günden beri hiçbir mutluluğum tam olmaz

Nazar varsa o kadar ünlü insanlar gezip tozup nasıl gezip tozmaya devam edebiliyor? Onlara bir şey olmuyorsa bize hiçbir şey olmaz.
Ne biliyorsun olmadığını? Nazar sadece fiziksel olarak zarar verecek diye bir şey yok. Ünlülerin yaşamlarını az çok biliyoruz. Çoğu uyuşturucu batağında ya da kumar. Tertemiz yaşayan çok az.

Oğlum hastalandı kızımı bir akrabaya bıraktık o günden sonra her yerde İyibiri'nin kızı çok sessiz hiç sesi çıkmıyor uzanıp kendi kendine uyuyor diye söylüyordu. Üç gün sonra artık kızım hep ağlamaya başladı mizirdak oldu yerinde durmuyor. Yaşla mi alakalı bilmiyorum ama gerçekten ağladığını ilk üç ay dışında çok çok çok nadir duyardım. Ayetel Kürsi kulhu elham Felak nas inşirah nazar duası işte Allah ne verdiyse okuyorum.

Valla var panpa , en son tatile gittim herkes anne kız ne güzel tatil yapiyorsunuz kavga dövüşsüz dedi ben hastalandım yatağa düştüm, annem de merdivenden düştü bileği burktu
Nişanlın ne güzel bakıyor sana şanslısın dedi bugün içlerinden biri aha akşama halimiz birbirimizi yedik bağıra çağıra ilk defa böyle bir kavgamız oldu

Ben nstagrama birşey atarsam mutlaka o gün bir sorun yaşıyorum artık atmıyorum anca çay kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…