Bence de anlatmamalı paylaşmamalı.Ben nazara inanıyorum ama nazar boncuğuna inanmıyorumGüzel şeyleri anlatmamak gerekiyor
Bir kez çok yakın akrabamızın düğününde fotoğraf çekinmiştik aile fotoğrafımızı paylaştım ertesi gün bir kavga beter bir kavga ama artık ailecek koymuyorumBende ne zaman eşimle fotoğraf paylaşsam kavga ediyoruz
Nazar var gerçek. Peygamber efendimizin torunlarına okuduğu nazar duasını okuyorum, sizde okuyun ,nete yazın çıkarHerşeyi nazara bağlayan, kendini inandıran insanları anlamazdım yada belkide daha önceden nazar değecek bir hayatım yoktu. Önce atanıp hayallerimdeki mesleği yapma fırsatı buldum sonra nişanladım en son kırk kilo vererek obeziteden kurtuldum. Ama asıl meselem sanki insanların beni farketmesi ile başladı. Arkadaşıma anlatırken nazara geliyor olabilirsin dedi. Belki saçmalıyorum belki komik gelecek size ama örneklerle açıklamaya çalışayım…
Mesela iş yerinde çok güzel çalıştığım gerçekten iş akışını güzel sağladığım bir dönemdeyim birileri oo iyisin vs dediği gün ayağımı sakatladım. Bugün uzun zamandır beni görmeyen eski komşularımı gördüm ne kadar zayıflamışsın şöyle böyle dediler. Akşam iş çıkışı hiç sebebi yokken nişanlımla birbirimize girdik ama gerçekten bir sebebi yok ve çok kırdık birbirimizi. Eve geldiğimde mutfakta yıkadığım bulaşıklar düştü çatır çatır kırıldılar. Sinirden kafamın içindeki damarlar seyriyor.
Siz inanır mısınız nazara? Korunmak için ne yapmak gerekir bilmiyorum ama şu son zamanlarda ruhen ve bedenen sebepsiz yorgunluklarım iç sıkıntılarım oluyor. (Kan değerlerimde sorun yok baktırdım). Öyle dertleşmek istedim sizlerle belki yaşayan vardır ve bir çözüm sunar diye
Demek kiNazar varsa o kadar ünlü insanlar gezip tozup nasıl gezip tozmaya devam edebiliyor? Onlara bir şey olmuyorsa bize hiçbir şey olmaz.
Bence onlar sürekli göz önünde olduğu için dikkat çekmiyorDemek ki
Nefesi kuvvetli birilerini tanıyorlar.
Ya da
Rituel falan yapıyorlardır
Ne biliyorsun olmadığını? Nazar sadece fiziksel olarak zarar verecek diye bir şey yok. Ünlülerin yaşamlarını az çok biliyoruz. Çoğu uyuşturucu batağında ya da kumar. Tertemiz yaşayan çok az.Nazar varsa o kadar ünlü insanlar gezip tozup nasıl gezip tozmaya devam edebiliyor? Onlara bir şey olmuyorsa bize hiçbir şey olmaz.
Kardeşim bi yere gider gelir öyle anlatırvar kesinlikle tatile çıktık araba bozulduGüneş çarptı zor kendimize geldik
Nişanlın ne güzel bakıyor sana şanslısın dedi bugün içlerinden biri aha akşama halimiz birbirimizi yedik bağıra çağıra ilk defa böyle bir kavgamız olduValla var panpa , en son tatile gittim herkes anne kız ne güzel tatil yapiyorsunuz kavga dövüşsüz dedi ben hastalandım yatağa düştüm, annem de merdivenden düştü bileği burktu
Ben nstagrama birşey atarsam mutlaka o gün bir sorun yaşıyorum artık atmıyorum anca çay kahveNazar kötü enerjiyi üstünüze çekme birinin gözünün kalması artık adı neyse o şey var bencede.
Nazar boncuğu gibi korur diye değilde karşınızdaki insanın ilk görüştüğünüz andaki varsa kötü enerjisini başka yöne cekmek maksatlı size baktığında direk görebileceği bir yere dikkat çekici birşey takın derler bu herhangi bir renk kurdelede olabilir dikkat çekecek kolyede.
Birde anı yaşarken sıcağı sıcağına sosyal medyaya atmayın ortamın enerjisi bozulabilir o ortamdan ayrılınca atın diyorlar gibi şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?