Nazar var mıdır gerçekten?

nazar ya da kötü enerji var bence ve bazı insanların yıldızı düşük diye düşünüyorum
benim hayatım da dışardan mükemmel görünüyor. dışardan diyorum çünkü hepimizin kendince sıkıntısı derdi kök aile problemleri var. ama komşunun tavuğu komşuya kaz görünür hesabı
ne zaman hayatımdaki iyi bir şeye şahit olsa insanlar kötü şeyler yaşıyorum ya da sebepsiz ruhsal sıkıntılarım oluyor.
bunu önemsemiyordum ama artık iyice dikkatimi çekmeye başladı.
en taze örnek geçen hafta yeni evime kalabalık bir misafir topluluğu geldi. biraz mecburi oldu. ısrar ettiler. severim de hepsini aslında. 1 haftadır eşimle saçma sapan şeylerden birbirimize giriyoruz. 1 haftadır daha doğru düzgün toparlanamadık ki normalde o kadar uzun sürtüşmeyiz
o nedenle instagramda falan bir şey paylaşmıyorum. aldığım sattığım şeyleri kimseye söylemiyorum. mümkün mertebe insanların dikkatini çekmemeye çalışıyorum.
her şey bir yana sahip olunan şeyleri insanlara sergilememek gerekiyor bence. ne gerek var ki

Garip şekilde benim dışımda bu ülkede herkes nazara inanıyor gibi
Ben de inanmıyorum yalnız değilsin
Nedense hep sıradan vatandaşların klasik yaşamlarına değiyor bu nazar
Ajda pekkan tatlıtuğ imirzalıoğlu daha bir sürü her şeyin en güzeline sahip insanlara bir şey olmuyor

Nazar var en son millet bana eşinle aran çok iyi dedi birbirimize girdik.... Eşimle boşanma aşamasına geldi çok kötü dönemden geçtik....

Bencede. Ama mesela atandığımı nişanlandığımı birilerinden gizleme şansım yok. Herkes sürekli çok fazla maaş alıyorsunuz diyip duruyor halbuki memur maaşı bile bu ülkede açlık sınırında yoksulluk bile değil

Ya ben kimseyi kiskanmam yemin ederim.bak bir hocam vardi hamileydi hayrandim kadina o kadar severdim universitedeyken kadina icimden allahim naasil guzel masallah dedim kadin gozumun onunde meedivenlerden dustu ayagini kirdi allahtan cocuga bisey olmadi. Ayrica bana da cok nazar deger. Kotu enerjim de yoktur istemeden gozum deger yani. Ama ben asla ama asla kotu niyetli ve kiskanclikla bakmam. O yuzden nazar ile kotu enerjinin baglantisi bence asla yoktur. Mesela bir annenin cocuguna da nazari deger bazen bu da mi kotu enerji ?

Nazar var en son millet bana eşinle aran çok iyi dedi birbirimize girdik.... Eşimle boşanma aşamasına geldi çok kötü dönemden geçtik....
Ay çok korkunç gerçekten. Bugünde işte nişanlın sana çok güzel bakıyor sevdiği belli oluyor dedi sebebi bile yokken çok kötü oldu aramız beni durup dururken sinir bastı hiç böyle olmazdım arkadaşım nazara gelmiş olabilirsin diyince sormak istedim bu durumu yaşayan var mı diye.. varmış

Nazara çok inanırım o yüzden hayatımla ilgili hiç bir şeyi kimseye anlatmam aileme bile anlatmam hele gelinimize o kadar kıskanç ki bir de kaynanama asla anlatmam aşırı kötü enerjisi var...

Bizim ülkemizde küçüklüğümuzden itibaren hepimiz nazar kelimesinin geçtiği cümleleri bol bol duymusuzdur.
Hatta bazı insanlar için bak onun nazarı çok değerde denilir.
Benim de başıma gelen sayısız olay var.
Birtanesini yazacağım.
Memleketten annemin akrabası geldi. Ben o kadının nazarınin çok değdiğini tüm sulaleden duymuştum.
Kadin sürekli bana iltifat etti.
Kadınla aynı oda da yattık ben gece durup dururken kalktım. Kafamı duvara çarptım alnım yarıldı bir de üstüne bayıldım. 5 dikişle geceyi tamamladık.aradan rahat 20 yıl geçti bazen düşünüyorum gerçekten kadının mi nazari değdi yoksa benim bilinçaltım miydi.

Maalesef var eşim bana çok iyi davranır anası aşırı kıskanç... Gelinimiz de eşim bana eline sağlık aşkım dedi diye bile kıskanıyır. Çocuğumuz bu yüzden olmuyor bence....

Nazarla kötü enerji aynı şey zaten. Nazar "göz/bakış" demek.
Kadim kültürlerde gözlerin ruhun penceresi olduğuna inanılırmış ve enerjinin gözlerden aktarıldığı, kötü veya iyi tüm niyetlerin bir bakışla bile karşı tarafa iletilebildiği düşünülürmüş.

Enerji denen şey fiziksel bir gerçek.
Bir kişiden yayılan enerjinin diğer bir kişiyi etkilemesi öyle "batıl inanç" kapsamına girecek kadar imkansız değil yani. O yüzden enerjinizi regüle etmek (kendinizi korumak) için topraklanma egzersizleri yapabilir, topraklama frekansını çalıştıran doğal taşlar taşıyabilirsiniz... (Siyah turmalin, lal/garnet, hematit.. vs)

Herşey dua ile olur.
Felak ve Nas suresini oku.

Evet kesinlikle nazar var binlerce defa başıma geldi. Anlatsam destan olur

Pınar Altuğ genç bir adamla evlendi diye bazıları çatladı kıskançlıktan ama ünlüler arasında en uzun evli kalan çiftlerden. Kızları liseye başlamış sanırım.

Nazara çok çok çok inanırım cildimle ilgili hep iltifat alırdım eşimin akrabaları tarafından ve hiç sebep yokken roza oldum hem de feci şekil de hala daha tam düzeltmiş değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…