Öyle galiba bir araba beğendim alacaktım bunu da salaklık mı saflık mı herkese anlattım ve bi sürü sorun çıktı alamadım o arabayı. Çokta beğenmiştimkaderin önünde tek bir engel vardır nazar
nazar ya da kötü enerji var bence ve bazı insanların yıldızı düşük diye düşünüyorumHerşeyi nazara bağlayan, kendini inandıran insanları anlamazdım yada belkide daha önceden nazar değecek bir hayatım yoktu. Önce atanıp hayallerimdeki mesleği yapma fırsatı buldum sonra nişanladım en son kırk kilo vererek obeziteden kurtuldum. Ama asıl meselem sanki insanların beni farketmesi ile başladı. Arkadaşıma anlatırken nazara geliyor olabilirsin dedi. Belki saçmalıyorum belki komik gelecek size ama örneklerle açıklamaya çalışayım…
Mesela iş yerinde çok güzel çalıştığım gerçekten iş akışını güzel sağladığım bir dönemdeyim birileri oo iyisin vs dediği gün ayağımı sakatladım. Bugün uzun zamandır beni görmeyen eski komşularımı gördüm ne kadar zayıflamışsın şöyle böyle dediler. Akşam iş çıkışı hiç sebebi yokken nişanlımla birbirimize girdik ama gerçekten bir sebebi yok ve çok kırdık birbirimizi. Eve geldiğimde mutfakta yıkadığım bulaşıklar düştü çatır çatır kırıldılar. Sinirden kafamın içindeki damarlar seyriyor.
Siz inanır mısınız nazara? Korunmak için ne yapmak gerekir bilmiyorum ama şu son zamanlarda ruhen ve bedenen sebepsiz yorgunluklarım iç sıkıntılarım oluyor. (Kan değerlerimde sorun yok baktırdım). Öyle dertleşmek istedim sizlerle belki yaşayan vardır ve bir çözüm sunar diye
Ben de inanmıyorum yalnız değilsinGarip şekilde benim dışımda bu ülkede herkes nazara inanıyor gibi
Yaa sen çok tatlısınEvet var. Kötü enerji de denir. Mesela ben çok nazara gelirim.
Nazar var en son millet bana eşinle aran çok iyi dedi birbirimize girdik.... Eşimle boşanma aşamasına geldi çok kötü dönemden geçtik....Herşeyi nazara bağlayan, kendini inandıran insanları anlamazdım yada belkide daha önceden nazar değecek bir hayatım yoktu. Önce atanıp hayallerimdeki mesleği yapma fırsatı buldum sonra nişanladım en son kırk kilo vererek obeziteden kurtuldum. Ama asıl meselem sanki insanların beni farketmesi ile başladı. Arkadaşıma anlatırken nazara geliyor olabilirsin dedi. Belki saçmalıyorum belki komik gelecek size ama örneklerle açıklamaya çalışayım…
Mesela iş yerinde çok güzel çalıştığım gerçekten iş akışını güzel sağladığım bir dönemdeyim birileri oo iyisin vs dediği gün ayağımı sakatladım. Bugün uzun zamandır beni görmeyen eski komşularımı gördüm ne kadar zayıflamışsın şöyle böyle dediler. Akşam iş çıkışı hiç sebebi yokken nişanlımla birbirimize girdik ama gerçekten bir sebebi yok ve çok kırdık birbirimizi. Eve geldiğimde mutfakta yıkadığım bulaşıklar düştü çatır çatır kırıldılar. Sinirden kafamın içindeki damarlar seyriyor.
Siz inanır mısınız nazara? Korunmak için ne yapmak gerekir bilmiyorum ama şu son zamanlarda ruhen ve bedenen sebepsiz yorgunluklarım iç sıkıntılarım oluyor. (Kan değerlerimde sorun yok baktırdım). Öyle dertleşmek istedim sizlerle belki yaşayan vardır ve bir çözüm sunar diye
Çünkü bu zaten onlardan beklenen bi yaşam tarzı şaşırtmıyor veya kışkırtmıyorNazar varsa o kadar ünlü insanlar gezip tozup nasıl gezip tozmaya devam edebiliyor? Onlara bir şey olmuyorsa bize hiçbir şey olmaz.
Bencede. Ama mesela atandığımı nişanlandığımı birilerinden gizleme şansım yok. Herkes sürekli çok fazla maaş alıyorsunuz diyip duruyor halbuki memur maaşı bile bu ülkede açlık sınırında yoksulluk bile değilnazar ya da kötü enerji var bence ve bazı insanların yıldızı düşük diye düşünüyorum
benim hayatım da dışardan mükemmel görünüyor. dışardan diyorum çünkü hepimizin kendince sıkıntısı derdi kök aile problemleri var. ama komşunun tavuğu komşuya kaz görünür hesabı
ne zaman hayatımdaki iyi bir şeye şahit olsa insanlar kötü şeyler yaşıyorum ya da sebepsiz ruhsal sıkıntılarım oluyor.
bunu önemsemiyordum ama artık iyice dikkatimi çekmeye başladı.
en taze örnek geçen hafta yeni evime kalabalık bir misafir topluluğu geldi. biraz mecburi oldu. ısrar ettiler. severim de hepsini aslında. 1 haftadır eşimle saçma sapan şeylerden birbirimize giriyoruz. 1 haftadır daha doğru düzgün toparlanamadık ki normalde o kadar uzun sürtüşmeyiz
o nedenle instagramda falan bir şey paylaşmıyorum. aldığım sattığım şeyleri kimseye söylemiyorum. mümkün mertebe insanların dikkatini çekmemeye çalışıyorum.
her şey bir yana sahip olunan şeyleri insanlara sergilememek gerekiyor bence. ne gerek var ki
Aynen ben deBende ne zaman eşimle fotoğraf paylaşsam kavga ediyoruz
Ay çok korkunç gerçekten. Bugünde işte nişanlın sana çok güzel bakıyor sevdiği belli oluyor dedi sebebi bile yokken çok kötü oldu aramız beni durup dururken sinir bastı hiç böyle olmazdım arkadaşım nazara gelmiş olabilirsin diyince sormak istedim bu durumu yaşayan var mı diye.. varmışNazar var en son millet bana eşinle aran çok iyi dedi birbirimize girdik.... Eşimle boşanma aşamasına geldi çok kötü dönemden geçtik....
Nazara çok inanırım o yüzden hayatımla ilgili hiç bir şeyi kimseye anlatmam aileme bile anlatmam hele gelinimize o kadar kıskanç ki bir de kaynanama asla anlatmam aşırı kötü enerjisi var...Herşeyi nazara bağlayan, kendini inandıran insanları anlamazdım yada belkide daha önceden nazar değecek bir hayatım yoktu. Önce atanıp hayallerimdeki mesleği yapma fırsatı buldum sonra nişanladım en son kırk kilo vererek obeziteden kurtuldum. Ama asıl meselem sanki insanların beni farketmesi ile başladı. Arkadaşıma anlatırken nazara geliyor olabilirsin dedi. Belki saçmalıyorum belki komik gelecek size ama örneklerle açıklamaya çalışayım…
Maalesef var eşim bana çok iyi davranır anası aşırı kıskanç... Gelinimiz de eşim bana eline sağlık aşkım dedi diye bile kıskanıyır. Çocuğumuz bu yüzden olmuyor bence....Ay çok korkunç gerçekten. Bugünde işte nişanlın sana çok güzel bakıyor sevdiği belli oluyor dedi sebebi bile yokken çok kötü oldu aramız beni durup dururken sinir bastı hiç böyle olmazdım arkadaşım nazara gelmiş olabilirsin diyince sormak istedim bu durumu yaşayan var mı diye.. varmış
Nazarla kötü enerji aynı şey zaten. Nazar "göz/bakış" demek.Herşeyi nazara bağlayan, kendini inandıran insanları anlamazdım yada belkide daha önceden nazar değecek bir hayatım yoktu. Önce atanıp hayallerimdeki mesleği yapma fırsatı buldum sonra nişanladım en son kırk kilo vererek obeziteden kurtuldum. Ama asıl meselem sanki insanların beni farketmesi ile başladı. Arkadaşıma anlatırken nazara geliyor olabilirsin dedi. Belki saçmalıyorum belki komik gelecek size ama örneklerle açıklamaya çalışayım…
Herşey dua ile olur.Herşeyi nazara bağlayan, kendini inandıran insanları anlamazdım yada belkide daha önceden nazar değecek bir hayatım yoktu. Önce atanıp hayallerimdeki mesleği yapma fırsatı buldum sonra nişanladım en son kırk kilo vererek obeziteden kurtuldum. Ama asıl meselem sanki insanların beni farketmesi ile başladı. Arkadaşıma anlatırken nazara geliyor olabilirsin dedi. Belki saçmalıyorum belki komik gelecek size ama örneklerle açıklamaya çalışayım…
Pınar Altuğ genç bir adamla evlendi diye bazıları çatladı kıskançlıktan ama ünlüler arasında en uzun evli kalan çiftlerden. Kızları liseye başlamış sanırım.Ben de inanmıyorum yalnız değilsin
Nedense hep sıradan vatandaşların klasik yaşamlarına değiyor bu nazar
Ajda pekkan tatlıtuğ imirzalıoğlu daha bir sürü her şeyin en güzeline sahip insanlara bir şey olmuyor
Nazara çok çok çok inanırım cildimle ilgili hep iltifat alırdım eşimin akrabaları tarafından ve hiç sebep yokken roza oldum hem de feci şekil de hala daha tam düzeltmiş değilimHerşeyi nazara bağlayan, kendini inandıran insanları anlamazdım yada belkide daha önceden nazar değecek bir hayatım yoktu. Önce atanıp hayallerimdeki mesleği yapma fırsatı buldum sonra nişanladım en son kırk kilo vererek obeziteden kurtuldum. Ama asıl meselem sanki insanların beni farketmesi ile başladı. Arkadaşıma anlatırken nazara geliyor olabilirsin dedi. Belki saçmalıyorum belki komik gelecek size ama örneklerle açıklamaya çalışayım…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?