- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Nazar bile olsam değmem sana diyordur belki nazar onlaraNazar varsa o kadar ünlü insanlar gezip tozup nasıl gezip tozmaya devam edebiliyor? Onlara bir şey olmuyorsa bize hiçbir şey olmaz.
Nazara inanırım herkes gözlerimin çok güzel olduğunu söylerdi 2 defa ameliyat oldum şimdi de bulanık görmeye başladım yine ameliyat gözüm yaşlıların gözüne döndü ayetel kürsü okurum biri gelince bi yere giderken onun dışında evi silerken biraz sirkede koyarım kovaya hem mikrobu öldürür hem nazara iyi gelirmişHerşeyi nazara bağlayan, kendini inandıran insanları anlamazdım yada belkide daha önceden nazar değecek bir hayatım yoktu. Önce atanıp hayallerimdeki mesleği yapma fırsatı buldum sonra nişanladım en son kırk kilo vererek obeziteden kurtuldum. Ama asıl meselem sanki insanların beni farketmesi ile başladı. Arkadaşıma anlatırken nazara geliyor olabilirsin dedi. Belki saçmalıyorum belki komik gelecek size ama örneklerle açıklamaya çalışayım…
Mesela iş yerinde çok güzel çalıştığım gerçekten iş akışını güzel sağladığım bir dönemdeyim birileri oo iyisin vs dediği gün ayağımı sakatladım. Bugün uzun zamandır beni görmeyen eski komşularımı gördüm ne kadar zayıflamışsın şöyle böyle dediler. Akşam iş çıkışı hiç sebebi yokken nişanlımla birbirimize girdik ama gerçekten bir sebebi yok ve çok kırdık birbirimizi. Eve geldiğimde mutfakta yıkadığım bulaşıklar düştü çatır çatır kırıldılar. Sinirden kafamın içindeki damarlar seyriyor.
Siz inanır mısınız nazara? Korunmak için ne yapmak gerekir bilmiyorum ama şu son zamanlarda ruhen ve bedenen sebepsiz yorgunluklarım iç sıkıntılarım oluyor. (Kan değerlerimde sorun yok baktırdım). Öyle dertleşmek istedim sizlerle belki yaşayan vardır ve bir çözüm sunar diye
Acaba o kişiden negatif enerji alacağınızı bildiğinizden gerilim yaşayıp çekmiş olabilir misinzi?Bizim ülkemizde küçüklüğümuzden itibaren hepimiz nazar kelimesinin geçtiği cümleleri bol bol duymusuzdur.
Hatta bazı insanlar için bak onun nazarı çok değerde denilir.
Benim de başıma gelen sayısız olay var.
Birtanesini yazacağım.
Memleketten annemin akrabası geldi. Ben o kadının nazarınin çok değdiğini tüm sulaleden duymuştum.
Kadin sürekli bana iltifat etti.
Kadınla aynı oda da yattık ben gece durup dururken kalktım. Kafamı duvara çarptım alnım yarıldı bir de üstüne bayıldım. 5 dikişle geceyi tamamladık.aradan rahat 20 yıl geçti bazen düşünüyorum gerçekten kadının mi nazari değdi yoksa benim bilinçaltım miydi.
Aa hiç aklıma gelmemişti dua kolyem var ama bunuda araştırıp edineceğim hemenNazarla kötü enerji aynı şey zaten. Nazar "göz/bakış" demek.
Kadim kültürlerde gözlerin ruhun penceresi olduğuna inanılırmış ve enerjinin gözlerden aktarıldığı, kötü veya iyi tüm niyetlerin bir bakışla bile karşı tarafa iletilebildiği düşünülürmüş.
Enerji denen şey fiziksel bir gerçek.
Bir kişiden yayılan enerjinin diğer bir kişiyi etkilemesi öyle "batıl inanç" kapsamına girecek kadar imkansız değil yani. O yüzden enerjinizi regüle etmek (kendinizi korumak) için topraklanma egzersizleri yapabilir, topraklama frekansını çalıştıran doğal taşlar taşıyabilirsiniz... (Siyah turmalin, lal/garnet, hematit.. vs)
Belki de...Acaba o kişiden negatif enerji alacağınızı bildiğinizden gerilim yaşayıp çekmiş olabilir misinzi?
İyiler çok şükür üzerinden yıllar geçtiAh çok üzüldüm sadaka verin inşallah iyilerdir
Yani başkası yaşasa yok yaaa olmaz der insan ama kisi kendi yaşayınca gerçekten inanıyorBir keresinde böyle birşey yaşamıştım siz yazınca hatırladım annemin köylüsü bir kadın beni gördü çok değişmişsin diye şaşırıp dakikalarca suratıma bakmıştı ve benim burnumdan kan boşalmıştı çok garipti hayatımda burnumun kanadığını hiç bilmezdim başımda ağrımıyordu gayet iyiydim
Dua bende okuyorum, sadaka veriyorumNazara bende çok inanıyorum kötü enerjide fazlası ile var malesef.
korunmak için neler yapıyorsunuz? dua bende okuyorum sürekli onun dışında neler yapabiliriz ?
Nereden biliyorsunuz onlara birşey olmadığını?Nazar varsa o kadar ünlü insanlar gezip tozup nasıl gezip tozmaya devam edebiliyor? Onlara bir şey olmuyorsa bize hiçbir şey olmaz.
Aynen klavyem sağolsunDeveyi kazana değil mi o ya
Nazar tabii ki var, ya da şöyle; negatif enerji kesinlikle var. Bazı insanlarla zaman geçirirken nasıl enerjimiz artıp neşelenirken bazılarıyla da enerjimiz düşüp hasta hissediyoruz değil mi? İşte o enerji vampiri insanlar aynı zamanda fesat ve içleri kötü bence.Herşeyi nazara bağlayan, kendini inandıran insanları anlamazdım yada belkide daha önceden nazar değecek bir hayatım yoktu. Önce atanıp hayallerimdeki mesleği yapma fırsatı buldum sonra nişanladım en son kırk kilo vererek obeziteden kurtuldum. Ama asıl meselem sanki insanların beni farketmesi ile başladı. Arkadaşıma anlatırken nazara geliyor olabilirsin dedi. Belki saçmalıyorum belki komik gelecek size ama örneklerle açıklamaya çalışayım…
Mesela iş yerinde çok güzel çalıştığım gerçekten iş akışını güzel sağladığım bir dönemdeyim birileri oo iyisin vs dediği gün ayağımı sakatladım. Bugün uzun zamandır beni görmeyen eski komşularımı gördüm ne kadar zayıflamışsın şöyle böyle dediler. Akşam iş çıkışı hiç sebebi yokken nişanlımla birbirimize girdik ama gerçekten bir sebebi yok ve çok kırdık birbirimizi. Eve geldiğimde mutfakta yıkadığım bulaşıklar düştü çatır çatır kırıldılar. Sinirden kafamın içindeki damarlar seyriyor.
Siz inanır mısınız nazara? Korunmak için ne yapmak gerekir bilmiyorum ama şu son zamanlarda ruhen ve bedenen sebepsiz yorgunluklarım iç sıkıntılarım oluyor. (Kan değerlerimde sorun yok baktırdım). Öyle dertleşmek istedim sizlerle belki yaşayan vardır ve bir çözüm sunar diye
Dua kolyeniz de korur tabi ki.Aa hiç aklıma gelmemişti dua kolyem var ama bunuda araştırıp edineceğim hemen
Doğal taş önerisi geldi onu araştırıyorum etkisini görenler varmışNazara bende çok inanıyorum kötü enerjide fazlası ile var malesef.
korunmak için neler yapıyorsunuz? dua bende okuyorum sürekli onun dışında neler yapabiliriz ?
Kuyumcuda kendim yaptırdım ayetel kürsi yazıyorDua kolyeniz de korur tabi ki.
Fakat içinde ne yazdığından emin olun. Arapça iyi bilen birine okutun, ne yazıyor öğrenin.
Bazen anlamsız şeyler karalayıp satıyorlar..
Ada çayını da araştırayım normalde çayını içerim yakarımda neden olmasınNazar tabii ki var, ya da şöyle; negatif enerji kesinlikle var. Bazı insanlarla zaman geçirirken nasıl enerjimiz artıp neşelenirken bazılarıyla da enerjimiz düşüp hasta hissediyoruz değil mi? İşte o enerji vampiri insanlar aynı zamanda fesat ve içleri kötü bence.
Evde sık sık adaçayı yakıyorum, ayda iki kez tuzlu suyla durulanıyorum(rahmetli anneannem çocukken öyle yıkardı) ve en önemlisi yanında iyi hissetmediğim kim olursa olsun görüşmeyi kesiyorum.
Tuzlu suyla yıkanmak müthiş iyi bir enerji dengeleme yöntemi.Evde sık sık adaçayı yakıyorum, ayda iki kez tuzlu suyla durulanıyorum(rahmetli anneannem çocukken öyle yıkardı) ve en önemlisi yanında iyi hissetmediğim kim olursa olsun görüşmeyi kesiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?