Nazar var mıdır gerçekten?

Nazara inanırım herkes gözlerimin çok güzel olduğunu söylerdi 2 defa ameliyat oldum şimdi de bulanık görmeye başladım yine ameliyat gözüm yaşlıların gözüne döndü ayetel kürsü okurum biri gelince bi yere giderken onun dışında evi silerken biraz sirkede koyarım kovaya hem mikrobu öldürür hem nazara iyi gelirmiş

Acaba o kişiden negatif enerji alacağınızı bildiğinizden gerilim yaşayıp çekmiş olabilir misinzi?

Aa hiç aklıma gelmemişti dua kolyem var ama bunuda araştırıp edineceğim hemen

Nazara bende çok inanıyorum kötü enerjide fazlası ile var malesef.
korunmak için neler yapıyorsunuz? dua bende okuyorum sürekli onun dışında neler yapabiliriz ?

Acaba o kişiden negatif enerji alacağınızı bildiğinizden gerilim yaşayıp çekmiş olabilir misinzi?
Belki de...
Benim bilmeme gerek yok ki başkası bilsede olur.
Benim iki arkadaşım pazara çıkmış teki hamile idi erkek bebeği olacakti(oldu çok şükür 10 yasinda) diğerinin bir arkadaşı ile karşılanmışlar. Tanistirmis arkadaşım bunları cinsiyeti ne demiş. Bu kadından ayrıldıktan sonra arkadaşım çok kötü düşmüş. Karşılaştıkları kadını ben de biliyorum lojmanda biri, hep erkek çocuk istiyordu 3 tane kızı oldu.
Hamile olmayan diğer arkadaş diyor ki iste Fatma ile karşılaştık ben hep Tetikte bekledim kesin Ayşe ye birsey olacak diye.
Gördün mü nasıl nazar değdi diyordu(isimler temsili)

Ah çok üzüldüm sadaka verin inşallah iyilerdir
İyiler çok şükür üzerinden yıllar geçti
Zaten sürekli sadaka veren insanlarız birde vermesek düşünemiyorum bile
Daha bunlar ilk aklıma gelenler
Rahmetli annem çok aşırı marifetli kadındı elinden her iş gelirdi milletin nazarından 45 yaşında gözlerini kaybetti

Yani başkası yaşasa yok yaaa olmaz der insan ama kisi kendi yaşayınca gerçekten inanıyor

Nazara bende çok inanıyorum kötü enerjide fazlası ile var malesef.
korunmak için neler yapıyorsunuz? dua bende okuyorum sürekli onun dışında neler yapabiliriz ?
Dua bende okuyorum, sadaka veriyorum
Birde saçma gelebilir ama ben göbeğimin altından boğazıma doğru fermuar hayal edip 3 defa nazarlardan korunmak adına çekiyorum
Tam ifade edememiş olabilirim Nuray Sayarı'dan öğrenmiştim

Nazar varsa o kadar ünlü insanlar gezip tozup nasıl gezip tozmaya devam edebiliyor? Onlara bir şey olmuyorsa bize hiçbir şey olmaz.
Nereden biliyorsunuz onlara birşey olmadığını?
İnsanların evinde neler yaşadığını?
Nazara inanmaya bilirsiniz o na sözüm yok fakat yerine göre yakınlarımızın bile neler yaşadığını bilmiyoruz

Benim enerjim düşük galiba hem bana nazar değer. Hem kendi kendime nazarım değer, hem de millete değer. Asla da hasetle bakmiyorum ama nedense iyi dediğim 3 gün yasiyor misali. Aslinda haset ettiğim şeyler de oluyor ama onlara nazar değmiyor. Herhalde kişinin enerjisi ile ilgili. Ama kendi kendime aa bu ütü de ne iyi dayandı dediğimin günü ütü düşüyor bozuluyor falan. Hayatindaki güzellikleri görmesen yansitmasan sukursuzluk gibi oluyor. Bilemedim. Her insana değmiyor ama. Veya Algida seçicilik de olabilir. Mesela ben arkadaşımın işini çok beğeniyordum. Ayni iş yerindeyiz ama farklı dallar gibi. Onun dalı iyi. Hiç kötü niyetle de bakmadım. Bayadir da diyordum sizin dal daha iyi diye. Kızın resmen isimdeki tüm huzur mutluluk gitti. Karman corman oldu. Ama işi 9 aydır devam eden bir isti. Sezon sonu oldu bu olay. Yani öyle algılamış da olabilirim nazar da olabilir. Sadece benim değil herkesin dikkatini çekiyordu çok mutluydu. Sürekli ne kadar işte eglendigini ve mutlu olduğunu söylüyordu. Bazısı da sürekli sosyal medyada. Hiçbisi olmuyor. Bilemiyorum.

Nazarla ilgili komik bir anım var. Kendi yasitlarim olan akrabalarimizla köyde yaylaya gitmiştik. Sıcak ekmek yaptılar gittiğimiz yerdeki insanlar. Taze köy tereyağı ile yedik. O akrabalarım yemeğe düşkündür. Ben bir yediysem onlar beş yediler. Yemekten sonra hadi kalkalim yaylayi dolaşalım dedim. Bize bişi oldu nazar değdi kalkacak halimiz yok dediler. Onlar 3-4 kız kardeş. O an kaç tanesi ortamdaydi hatırlamıyorum. Onlar tonla ekmek yediği için kalkamadilar ben gidip tek dolaştım. O kadar ekmeğin üstüne olayı nazara bağlamaları da çok komik gelmişti.

Ben inanıyorum ama başkasından gelene değil kendi kendimize ya da sevdiklerimize değdirdiğimize inanıyorum. Birine anlatırken, bir paylaşım yaparken vs aklımızdan bozulmasın, kaza vermesin, hasta olmasın gibi aslında iyi niyetli ama olumsuzluk içeren temennilerle yaptığımız için çektiğimizi düşünüyorum.

var ama aşırı da ay nazar değdi bana car curt takılan insanlardan da hiç hoşlanmıyorum.
bazen sakarlık bazen kader planı olabilen her şeye nazarı yapıştırınca karşımdaki ayyy sana kim ne nazarı değdirecek diye içimden geçiriyorum istemsizce.

Nazar tabii ki var, ya da şöyle; negatif enerji kesinlikle var. Bazı insanlarla zaman geçirirken nasıl enerjimiz artıp neşelenirken bazılarıyla da enerjimiz düşüp hasta hissediyoruz değil mi? İşte o enerji vampiri insanlar aynı zamanda fesat ve içleri kötü bence.

Evde sık sık adaçayı yakıyorum, ayda iki kez tuzlu suyla durulanıyorum(rahmetli anneannem çocukken öyle yıkardı) ve en önemlisi yanında iyi hissetmediğim kim olursa olsun görüşmeyi kesiyorum.

Aa hiç aklıma gelmemişti dua kolyem var ama bunuda araştırıp edineceğim hemen
Dua kolyeniz de korur tabi ki.
Fakat içinde ne yazdığından emin olun. Arapça iyi bilen birine okutun, ne yazıyor öğrenin.
Bazen anlamsız şeyler karalayıp satıyorlar..

Ada çayını da araştırayım normalde çayını içerim yakarımda neden olmasın sirkeli suyu da önerenler oldu yapacağım aklımda

Evde sık sık adaçayı yakıyorum, ayda iki kez tuzlu suyla durulanıyorum(rahmetli anneannem çocukken öyle yıkardı) ve en önemlisi yanında iyi hissetmediğim kim olursa olsun görüşmeyi kesiyorum.
Tuzlu suyla yıkanmak müthiş iyi bir enerji dengeleme yöntemi.
Ne varsa eskilerde var gerçekten..

Bazı Avrupa ülkelerinde duygu ve enerji dengelemekte zorlanan çocuklara tuz odalarında oyun terapisi yapıyorlar, İstanbul'da da açılmaya başladı hatta "tuz terapisi" diye geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…