''Nazar'' yeni ev arkadaşım....

3. ayı doldurdu. Bu arada artık bir fotograf makinam yok. Nisan ayına kadar da olmayacak yani nisandan sonra ilk kareler....

nazar kocaman olmuş maşallah.büyümüş ama şirinliğinden bişey kaybetmemiş.ayyyyyyyy valla çok tatlı ya.alacaksın mıncıklaya mıncıklaya seveceksin.kulaklarını okşayacaksın.
ohoo abicim biz bekleyemeyiz nisana kadar.ne yap et emanet memanet bul çek koy nazarın fotoğraflarını nolur nolur yaaa.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Maşallah, Allah ömür versin, çok şeker çok bızdık bişey bu

hakikaten çok tatlı bişeymiş abi ya
Rabbim esirgesin çok severim köpekleri ama astımım var

Temel eğitime başladık bugün !

Ev topluyoruz birlikte, yarın yatakları toplamayı öğreteceğim....
abi ne yaptınız en son eğitim veriyordunuz
kendi yatağını toplamaya başladı mı nazar hanım

allahım şeker bu nazar ya çokkkkkkkk tatlı bişi valla büyümüş maşallah yerim yerim ben onu

3. ayı doldurdu. Bu arada artık bir fotograf makinam yok. Nisan ayına kadar da olmayacak yani nisandan sonra ilk kareler....

ama biz telefondan çekilecek fotolara da razıyıza.s
bızdık bızdık fotolar bekliyoruz Nazar'dan lütfennopuyorumnanaktan

ay yerimmmmmmmm çokkkkk seker kazen abiiiiiiiiiiii
mıncıkla mıncıkla durrrrrrr opuyorumnanaktan

En sevimli, en insan canlısı köpek cinsi.
Oğlunada iyi arkadaş olur.
Keşke herkesin imkanı olsada böyle tatlı bir köpeciki olsa...
ve fotograflar çokk güzel...

ayyy yeni fotoğraflara bayıldımmmm.
nasıl bir şirinlik cidden nasıl bir asalet maşallah....
çok ama çok sevimli

ayyyy cooooook sekeerrrr....benimde bir pekinesim var ....ama bir goldenimde olsa fena olmaz yaaaa.....

CADIARZUnisan ayı geldi eee hani nazarın yeni fotoğrafları?dört gözle bekliyoruz haberiniz olsun.:sm_confused:

Ben köpeklerin bu bakışlarına dayanamıyorum kendi kızımıda dayanamayıp ısırıyorummm :)

çok tatlıymış gözlerim doldu ya aylarca türkiyeden golden almak için uğraştık bir sürü problem çıktı burdada yok nasıl istiyordum goldenım olsun olmadı :

Hepsi harika ama buna bayıldım çok sevimli çıkmış.opuyorumnanaktanBu arada kızınız müthiş fotojenik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…