''Nazar'' yeni ev arkadaşım....

:roflol::roflol: :roflol:
kazen heran canlı bomba tasıyosun yanında, aılecek tehdıt altındasınız:roflol::roflol:

yaaa çok süpermiş...maşallah Nazar hanımaaa...

ben de 5 aydır askerdeki kardeşimin köpeğine bakıyorum... 15 günden az kaldı valla çok bağlanmıştım sanırım hayatımda boşluk olacak... ama kendim bir köpek sahibi olamam sanırım... çok büyük sorumluluk istiyor... aileden biri gibi görünce kıyamıyorum onu bırakıp gezmeye gitmeye filan...

insan sevgisini karşılıksız verebiliyor... oyyy kuzucuum benim yaaa ... :)

Çimler kış diye salındı biraz evet zamanı geldi ama evet Sakıp bey ile benim bu detayları nereden gördünüz yahu pes : )

Dileyen istediği zaman gelip Nazar'ı sevebilir : )

Patron ben bunu yerim yaaa ismide uymuş NAZAR Peki dileyene göndersen azcıkda bizde kalsa bu nazar çok iyi bakarımmm onaaa benn opuyorumnanaktan

demek Nazar Hanım buymuş:) ıstanbul'a kadar geldi ünü küçük hanımın ya.

İnanılmaz bi dost Nazar ve onun gibileri
Tam bir Ev Köpeği ırkına Ait çok güzel bi seçim
Nazar Dosta Kocaman Bi olsun
İkinize de uzun Ömürler Dilerim kaydirigubbakcemile5

nazar çok şeker bi köpek tam oyun köpeği onunla oyun oynamak ne zevklidir ya ismi neden nazar kazen?
arabalarda süper

Nazar güzel bir bayan ismi bence ondan nazar : )

Gerçekten çok tatlıymış Aman nazar değmesin diyelim Bebe halleri bir başka güzelmiş Püskütümün peri bulutuna hastayım zaten Birde bunu görüncee kuşların yanına kandırıp birde nazar mı alsam dedim şimdi boshayallersmile

teşekkürler yakınd akarda oynarken yeni fotoları geliyorrrr kocaman oldu...

oy aynısından bende istiyorummm boshayallersmile
maşşalllah nazar hanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…