''Nazar'' yeni ev arkadaşım....

Çok şeker gerçekten... Havalı havalı duruşundan belli.. Sanki kasıtlı poz veriyor:) Her resimde birbirinden güzel Nazar. Fakat birşeyi çözemedim kar parçasını ne sebeple ağzında tutuyor acaba:)) Top niteyine sanırsam...bilmiyorumkismile

Bu arada buz kütlesi üzerine sevgili kardeşim bir kartopu attı almaya gitti su derin değil sanıyorduk içine düştü : ) biz güldük ama onun pek güldüğün sanmıyorum gerçi umrunda değildi...

Yerinde durmuyor hiç o yüzden çekmek çok zor : (

mükemmel görüntüler..
her resim birbirinden güzel, canlı gibi.. çok sevimli aynı zamanda da asil. maşallah

ayy yeni fotolar gelmişşşş allahım şunun güselliğine bak ya tam bi lokmalıkcokacimcoook

Kazen daha çok küçük değil mi ama ya böylekar kış için?

çok tatlıymış bayıldım nazara
köpek yavrularını oldum olası çok sevdim ama bu da başka güzelmiş yaaaaa maaşallah...

kaç aylık kazen ?

cidden çok küçük görünüyor üşümüştür o ... oyy kıyamam...

Cok tatli bisey bu yaaaaaa bayildimmmmmmm opuyorumnanaktan
bende istiyorum ama kardesimin malesef bütün hayvanlara karsi alerjisi var mafoldumben
allah nazarlardan saklasin Nazar hanimi :))

ağzını yerimm senin nazar çok tatlısıın çooookk maşallah potuk ayıcık gibiiiii çok sevimli....

benim kızımda çok severdi küçükken böyle oynamayı artık esksi kadar sevmiyorr.. 4 yaşına geldi goldenler tam bir oyun delisi:)

yaaa cok tatlı bişey buuu
bnde ıstıyorum bıtane yaaa
yaza bahcelı eve gececegiz bnde ıstıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…