Nazar gercektir ve dinimizde de vardir.Şu var ki; bazi insanlarin yildizi düşük olur ve daha cok etkilenirler.Cektiklerini,yasadiklarini kendileri bilir.Burda nazara inanmıyorum diyenlerin auralari ,karsi tarafin bakis enerjisinden etkilenmeyen ya da daha az etkilenen auralardir.Nazara inaniyorum ya da inanmiyorum demekle de bu degismez.Herkesin dogustan gelen bir aurasi ,enerjisi var.Bazi insanlarin da nazari cok deger.Tipki arkadasiniz gibi..göz enerjidir.ne kadar iyi niyetle de baksa mutlaka masallah demeli ve bol bol felak ,nas sureleri okumali.Hem degen,hem degdiren icin bunlar. Cunku degdiren de olumsuzluk olarak etkilenebilir kendi hayatinda .Sosyal medyadan da nazar degdigine kesinlikle inaniyorum.Tipki gercekteki gibi ,kimin yildizi daha etkiye aciksa sanalda da aynisi oluyor.Hani diyorlar ya ,bir suru paylasim yapiyorlar onlara bi sey olmuyor neden? Cunku onlar etkilenmiyor.Göz enerjidir dedik ya onu birakin düşünce bile enerji ,kaldi ki böyle olmasaydi telepati,telekinezi olmazdi.