Nazar gercektir ve dinimizde de vardir.Şu var ki; bazi insanlarin yildizi düşük olur ve daha cok etkilenirler.Cektiklerini,yasadiklarini kendileri bilir.Burda nazara inanmıyorum diyenlerin auralari ,karsi tarafin bakis enerjisinden etkilenmeyen ya da daha az etkilenen auralardir.Nazara inaniyorum ya da inanmiyorum demekle de bu degismez.Herkesin dogustan gelen bir aurasi ,enerjisi var.Bazi insanlarin da nazari cok deger.Tipki arkadasiniz gibi..göz enerjidir.ne kadar iyi niyetle de baksa mutlaka masallah demeli ve bol bol felak ,nas sureleri okumali.Hem degen,hem degdiren icin bunlar. Cunku degdiren de olumsuzluk olarak etkilenebilir kendi hayatinda .Sosyal medyadan da nazar degdigine kesinlikle inaniyorum.Tipki gercekteki gibi ,kimin yildizi daha etkiye aciksa sanalda da aynisi oluyor.Hani diyorlar ya ,bir suru paylasim yapiyorlar onlara bi sey olmuyor neden? Cunku onlar etkilenmiyor.Göz enerjidir dedik ya onu birakin düşünce bile enerji ,kaldi ki böyle olmasaydi telepati,telekinezi olmazdi.
Nazar gercektir ve dinimizde de vardir.Şu var ki; bazi insanlarin yildizi düşük olur ve daha cok etkilenirler.Cektiklerini,yasadiklarini kendileri bilir.Burda nazara inanmıyorum diyenlerin auralari ,karsi tarafin bakis enerjisinden etkilenmeyen ya da daha az etkilenen auralardir.Nazara inaniyorum ya da inanmiyorum demekle de bu degismez.Herkesin dogustan gelen bir aurasi ,enerjisi var.Bazi insanlarin da nazari cok deger.Tipki arkadasiniz gibi..göz enerjidir.ne kadar iyi niyetle de baksa mutlaka masallah demeli ve bol bol felak ,nas sureleri okumali.Hem degen,hem degdiren icin bunlar. Cunku degdiren de olumsuzluk olarak etkilenebilir kendi hayatinda .Sosyal medyadan da nazar degdigine kesinlikle inaniyorum.Tipki gercekteki gibi ,kimin yildizi daha etkiye aciksa sanalda da aynisi oluyor.Hani diyorlar ya ,bir suru paylasim yapiyorlar onlara bi sey olmuyor neden? Cunku onlar etkilenmiyor.Göz enerjidir dedik ya onu birakin düşünce bile enerji ,kaldi ki böyle olmasaydi telepati,telekinezi olmazdi.
Bu baslik altinda ne zamandir konu acmak istiyordum.Sonradan acinca ayni konuyu; eskilerden başlıklardan aratin ,ekstra konu acmayin diye yaziyorlar. Hic bi seyi hortlatmak niyetinde degilim.10 yil önceki konulara cevap yazanlar dolu.Peki konu hortlatmanın nasıl bir aurası var?
Cok tesekkurler.insanlar birbirlerini sadece ahni seyleri yaşadıklarında anlıyorlar.Felak ve Nas süreleri bu tip enerjiler icin inmis ayetlerdir.Bol bol okumali.Evi sirkeli su ile silmeli.Hatta dusta bile bastan asagi sirkeli su dökmeli ara ara diye biliyorum.Allah korusun.bu yorumun altına imzamı atarım, çok doğru bir yorum. gerçekten nazar diye bir şey var. ben de baktırmıştım yıldızım düşük çıkmıştı. gerçekten de öyle, bazısının ters bir bakışı bile yakın zamanda tesir edebiliyor. bilmiyorum ne yapmak lazım korunmak için..
Evet bence de ,uzaklasmak en dogrusu nazarinin degdigini anladiginiz arkadasinizdan.Size yemin ederim bir kuafor arkadasim vardi cok tatli,seker biri.Ne zaman gitsem,bastan ayagi bir süzer .sonra da mutlaka yorum yapardi.Bir gün yeni bi ayakkabi giydigim gun ona gitmistim.Sonuc olarak uzatmayayim,ayakkabimin tabani koptu.Ki cok ayiptir soylemesi marka bir spor ayakkabi idi.Hayatimda hic boyle bi sey yasamadim.O gün onlarca methiye duzmustu o kuafor o ayakkabima.Bunun gibi bir cogu var.Uzaklastim evet.Peki nazari degen aile,akraba icinden biriyse o nasil olur onu bilemiyorjm..ben olsam görüşmem bir süre sonra bu sinirime dokunur ve o kişiden çok sevsem de soğurum suçu var veya yok olacak olan bu.
Ilgilenmiyorsaniz zaman ayirip yazmak zorunda degilsiniz.Herkesin ilgilendigi konular farklidir.Bosuna yorum yaparak da istemediginiz ,begenmediginiz konuyu uzattiginizin farkinda misiniz?Sacmalardan secmeler
Eski konunun zekice ve hurafesiz olanini hortlatin bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?