NAZAR!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bol bol nazar ayetleri okunsun.
Arkadaşınız ve herkes birşeyi beğendiğinde dışından olmasa da içinden maşaallah subhanaallah demeli.
Nazar ayeti nas felak sureleri sürekli okunmalı.
Nazar gerçektir ve haktır.
Nazar değdiren kul hakkına girmiş olur bu nedenle üzerimize düşeni daima yapmalıyız.
Nazara inanmam demek küfre düşmek olur bilmeden inançlı biri iseniz nazar yoktur demeyin.

bu yorumun altına imzamı atarım, çok doğru bir yorum. gerçekten nazar diye bir şey var. ben de baktırmıştım yıldızım düşük çıkmıştı. gerçekten de öyle, bazısının ters bir bakışı bile yakın zamanda tesir edebiliyor. bilmiyorum ne yapmak lazım korunmak için..

Peki konu hortlatmanın nasıl bir aurası var?

Cok tesekkurler.insanlar birbirlerini sadece ahni seyleri yaşadıklarında anlıyorlar.Felak ve Nas süreleri bu tip enerjiler icin inmis ayetlerdir.Bol bol okumali.Evi sirkeli su ile silmeli.Hatta dusta bile bastan asagi sirkeli su dökmeli ara ara diye biliyorum.Allah korusun.

ben olsam görüşmem bir süre sonra bu sinirime dokunur ve o kişiden çok sevsem de soğurum suçu var veya yok olacak olan bu.

ben olsam görüşmem bir süre sonra bu sinirime dokunur ve o kişiden çok sevsem de soğurum suçu var veya yok olacak olan bu.
Evet bence de ,uzaklasmak en dogrusu nazarinin degdigini anladiginiz arkadasinizdan.Size yemin ederim bir kuafor arkadasim vardi cok tatli,seker biri.Ne zaman gitsem,bastan ayagi bir süzer .sonra da mutlaka yorum yapardi.Bir gün yeni bi ayakkabi giydigim gun ona gitmistim.Sonuc olarak uzatmayayim,ayakkabimin tabani koptu.Ki cok ayiptir soylemesi marka bir spor ayakkabi idi.Hayatimda hic boyle bi sey yasamadim.O gün onlarca methiye duzmustu o kuafor o ayakkabima.Bunun gibi bir cogu var.Uzaklastim evet.Peki nazari degen aile,akraba icinden biriyse o nasil olur onu bilemiyorjm..

Sacmalardan secmeler
Eski konunun zekice ve hurafesiz olanini hortlatin bari

Büyücü olabilir mahalleyi toplayıp kazma kürekle yakmak lazım diye biliyorum ben

Bizim akrabalarda iki kisi var o konuda meshurlarmis nazarda. :) Nas Felak Ayetel kursi okuyup bulusacaksiniz

Var böylesi insanlar üniversitede bir arkadaşta böyleydi neye yorum yapsa pert olurdu. Arkadaşımın eşi taksicilik yapıyordu bunu öğrendiği gün ay ne güzel falan dedi adam kaza yapmıştı taksiyle birçok örnek verebilirim çözüm uzak durmak. Enerjiyle mi alakalı bilmiyorum ama kıskanarak bakıyorlar ondan oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…