Slm kizlar...2 aylik bi oğlum var nazardan çok korkuyorum anne babanın bile nazarı değermiş rahat sevemiyorum bile sizce ne yapmam lazım bi de şu an gözleri renkli geçecek gibi de durmuyor daha çok korkmaya başladim nazardan...
Slm kizlar...2 aylik bi oğlum var nazardan çok korkuyorum anne babanın bile nazarı değermiş rahat sevemiyorum bile sizce ne yapmam lazım bi de şu an gözleri renkli geçecek gibi de durmuyor daha çok korkmaya başladim nazardan...
Altın kafese kouyp saklayın çocugunuzuSlm kizlar...2 aylik bi oğlum var nazardan çok korkuyorum anne babanın bile nazarı değermiş rahat sevemiyorum bile sizce ne yapmam lazım bi de şu an gözleri renkli geçecek gibi de durmuyor daha çok korkmaya başladim nazardan...
Ben çocuğumu sevmiyorum demedim ki tabi ki çok seviyorum hiç bi şey onu sevmemi engelleyemez...tabi ki tek çocuk benim değil Allah herkesin evladını ona bağışlasın isteyenlere de nasip etsin...sonuçta nazar haktır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?