Nazar...

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kizlar...2 aylik bi oğlum var nazardan çok korkuyorum anne babanın bile nazarı değermiş rahat sevemiyorum bile sizce ne yapmam lazım bi de şu an gözleri renkli geçecek gibi de durmuyor daha çok korkmaya başladim nazardan...

Korkunun ecele faydası yok.Bol bol dua okuyun bişey olmaz.
Korktukça da başınıza gelir.
Maşallah bebeğinize.

Öncelikle bebeginizi allah sizlere bagislasin hayirli evlat olmasini nasip etsin

Sakinilan göze cöp batarmis hic duydunuz mu bu lafi? Tövbe tövbeee oku sende canim yer gök dua ile duruyor zaten oku bol bol

Bunlar bep lohusaliktan.rahatlayin.dua okuyun.zamanla bu halleri gulumseyerek anarsiniz

korkup ne yapacaksın bi ömür evladını sevmeyecek misin? nazar dediğin kötü düşüncedir kötü enerjidir. sen çocuğuma bir şey olur düşüncesi ile sevmemezlik edersen al işte sana kötü düşünce. kafayı bu kadar takmayın şu nazar işine.. iyi düşünün iyi yaşayın.

İlk çocuk doğuran kadın siz değilsiniz,fanusa kapatın o zaman çocuğunuzu..
Bu kadar vesvele etmeye hiç gerek yok,bol bol dua edin yeter..

Altın kafese kouyp saklayın çocugunuzu
kimseye gostermeyın
çnk sadece bir sizin cocugunuz var:)

Lohusayken insan normalde olduğundan daha evhamli daha endişeli olabiliyor. Allah bağışlasın canim tüm bebekleri de senin bebegini de ☺Severken Maşallah Subhanallah Barekallah de. Allah a emanet et
için rahat olur ☺

Ben çocuğumu sevmiyorum demedim ki tabi ki çok seviyorum hiç bi şey onu sevmemi engelleyemez...tabi ki tek çocuk benim değil Allah herkesin evladını ona bağışlasın isteyenlere de nasip etsin...sonuçta nazar haktır..

haktır derken ?
böle şeylerle kafanızı doldurmayın yahu ..
ben çocuklarımı sevdim nazarım falanda değmedi..

Nazara bu kadar cok inaniyorsaniz dualarin koruyacagina daha cok inanmalisiniz korktukca basiniza gelir birtek siz cocuk dogurmadiniz herkesin bebegi cocugu vardir rahat olun

Hahaha böyle şeyler okuyunca kendimi gülmekten alamıyorum her gözü renkli olan çocuğa nazar mı degiyormus benimde bi kızım var gözü renkli değil ama her gören farklı bi enerjisi olduğunu ve çok şirin olduğunu söyler aksine mutlu olurum çocuğumun seviliyor olmasından bırakın artık dünyada birtek sizin çocuğunuz varmış gibi davranmayı

Kusura bakmayın ama her yeni doğan bebeğe nazar değseydi annesinden babasında, neslimiz tükenirdi. Nazar deen bir şey olabilir ama bu annenin nazarı değermiş muhheti acayip saçma sapan bence. Nazar kötü gözle bakarsan değer. Sen evladını doyana kadar sev bir şey olmaz. Ha bir de bir tek sen de yok evlat onu da unutma bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…