- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
- Konu Sahibi Yazanhanim
-
bende bunu hiç anlayamadım. hele ki el kadar bebeklere...Nazara inanıyorum.. Kuranda da geçiyor ama merak ettiğim.. Bizim ufacık şeylerimize nazar değerken sosyal medya fenomenlerine nasıl değmiyor hep mutluluklarını gezmelerini tozmalarını paylasıyorlar..
Yok canim ne nazari yok oyle bisii-dedi bu sabah arabasinin camina tas denk gelen kadin.
saka bi yana, herseyi nazara yormak dogru degil elbette. ama kendi ustune cok gitme bence. hayatinda okadar cok sey degisti ki evlendikten sonra, bambaska bi aileye sahip olmak, sorumluluklar, her gun birinin yaninda uyanmak...kendine zaman vermelisin canim. mutluluklar dilerim. ayrica kirilirsa kirilsiin amaaan alirsiniz yeni bi bardak seti nedir yani:))
Nazara inanirim canim fakat burda nazar değecek herhangi bi konudan bahsetmemissin.kafa dalginligida sakarlik yapar.mesela ben esimle tartistigimda kafam dalgin olur ya evin anahtarini unuturum.ya bisey kirarim yanlisliklaSelam kızlar.
5 aylık evliyim. Eşimin bana en ufak bi çıkışında gözlerim dolar hatta ağlarım. Halbuki bu kadar güçsüz bir insan değildim. 5 ayda istisnasız, her ay bir kere sebepsiz yere ağlama krizlerine girdim. Eşime karşı artık güçlü bi kadın gibi görünmek istiyorum nasıl soğukkanlı ve vurdumduymaz olabilirim??
Evim ayrı ama gündüzleri kv ile birlikteyiz tek gelin olduğum için buna ben razı geldim ve bi problem de yaşamıyoruz çok şükür. Ama normalde yapmadığım kadar sakarlık yapıyorum. Artık mutfağa girmeye çekiniyorumtencerenin kapağını kırmak, tepsiyi yakmak, sürekli bardak kırmak gibi. Dikkatsizlik diyebilirsiniz ama öyle değil bu. Çok dikkat ediyorum yine nafile. Nedir bu üzerimdeki çöküntü..
nazar tabıkı var..sahih hadisler ,ayetel kürsi,felak ve nas sureleri de nazardan korunmak için ayrıca kalem suresının 51. ve 52. ayetlerındede korunmak için ayet var..
nazar değdiğini düşünuyosun. senı eşin okusun felak nas ve ayetel kursıyı 7 şer defa yada kendını okuyabılırsın ellerını ufle ve vucuduna sıvazla.vede dıkkat et.=)
Tam olarak bu sanırım.Belki bu aralar olumsuzluklar ust üste geldi siz de aşırı duygusal oldunuz? Enerjiniz düsük sizin. Evi sirkeli suyla silin adaçayı yakın. Bol dua okuyun. Dualar da enerjiyi yükseltiyor kesin
sakarlık sadece.
Yalnız ağlamadan konu bardağa, kayınvalideye gelince olaylar kızışacak sandım hepsi ayrı ve farklı tonlarda
Eşiniz size çıkışınca siz de ona çıkışın. Hayatınızın merkezi gibi davranmayın. Ağladıkça adamı da bayarsınız azıcık cevap verin de o da zevk alsın
-Kes sesini!
-Üüüüü :-( yerine
-Kes sesini.
-Sen kes lan
+1Nazar sadece nazara inanlara degiyor, ben buna inaniyorum
Nazara inanıyorum.. Kuranda da geçiyor ama merak ettiğim.. Bizim ufacık şeylerimize nazar değerken sosyal medya fenomenlerine nasıl değmiyor hep mutluluklarını gezmelerini tozmalarını paylasıyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?