• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nazara inaniyormusunuz?

mugee24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
71
7
28
39
Kızlar Merhaba ben nazara çok inanıyorum eşimle ne zaman güzel bir şey yaşasam ve baskalri buna sait olsa hep kavga ediyoruz belki de ben kendimi kandıriyiyim bilmiyorum sizce? Olabilir mi böyle bir sey

Bilemiyorum tamamen psikolojik de olabilir ama çok denedim belkide kendimi bu şekilde teselli ediyorumdur

Bilemiyorum tamamen psikolojik de olabilir ama çok denedim belkide kendimi bu şekilde teselli ediyorumdur

bende ınanıyorum.. ozellılkle facede nıspet yapar gibi mutluluk paylasanlar nazar onlarda daha cok oluyor. o nedenle face de paylasmıyorum cogu seyi

Ben de inanirim ve gerçekten oluyor da iyi bisey yasiym uzun sürmez

Kızlar Merhaba ben nazara çok inanıyorum eşimle ne zaman güzel bir şey yaşasam ve baskalri buna sait olsa hep kavga ediyoruz belki de ben kendimi kandıriyiyim bilmiyorum sizce? Olabilir mi böyle bir sey
Islamiyet'de nazarin yeri var. Muslumansaniz inanmaniz da gerekiyor zaten.
Ancak inanmayi da abartip her seyi nazara baglamak dogru degil. Cunku irade denen bir sey var. Ama kotu giden her seyin sucunu nazara, kadere, kismete atmak imza atilan eylemlerin sorumlulugunu almamaktir. Yani butun dunya bir olmus sizin evliliginiz bitsin diye komplo kurmus degil, ama belki siz de bi yerlerde hata yapiyorsunuzdur. Kavgalarin geneli ofke kontrolsuzlugune dayanir. Bence kendi yaptiginiz hatali seylerin de sorumlulugunu alin. Cikan kavgalarda sizin ya da esinizin hic mi sucu yok? Illa ki vardir, iste dilinize sahip cikin.:)

Nice mutlu mesut insan var. Her şeylerini paylaşıyorlar ama hiç de kötü bir şey olmuyor.
Bence sen kendini kandırıyorsun.
Böyle şartlama bilinçaltını.
Ben çok komik buluyorum bana hep nazar değdiriyorlar diye dolaşan tipleri.

nazar olduğunu hissettiğin zaman 1 elham 3 ayetel kürsi oku üfle suyunu iç, çok iyi geliyor

Dediginiz gibi siz kendi kendinizi kandiriyorsunuz, ya da psikolojik.
Nazara ancak kolay aciklanamayacak meselelerde inanirim. Durduk yere vitrinden dusen bardak, aniden catlayan cam gibi...
Yoksa filancayla kavga ettik nazar, hasta oldum nazar, ayakkabimin topugu kirildi nazar, elimden bardak dustu nazar,... Bunun sonu gelmez. Insan yasadiginin sorumlulugunu almayi bilecek. Herseyi nazara baglamak bana da komik geliyor.

Nazarın varlığı Kuran'da geçiyor zaten. Banada aynısı oluyor emin olun sürekli felak nas okuyun bence

Back
X