Nazara/ negatif enerjiye inanır mısınız?

umutluveumutsuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2019
109
130
103
24
Uzun zamandır beklediğim bir şey vardı ancak insanlarla paylaşmaya çekiniyorum. sanki nazarları değecek de iptal olacak gibi hissediyorum. illa kötü niyetle olmak zorunda değil tabii. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda, nazardan veya kötü enerjiden korunmak için neler yapıyorsunuz?

nazardan veya kötü enerjiden korunmak için neler yapıyorsunuz?
Herkesle paylaşmıyoruz. Ben de nazara inanıyorum.

Büyük oğlumla ilgili ne paylaşırsam paylaşayım hemen arkasından oğlum hastalanıyor. Şimdi olduğu gibi((

Kesinlikle kötü niyetli olmasına gerek yok heveslenmesi, iç geçirmesi yeter. Paylaşmayın gidin sadece annenizle paylaşın, buraya yazın .

tabii ki var
gecen gunlerde cok nazari degdigini defalarca deneyimledigim yakin arkadasimla bulustum. hayatimdaki gelismeleri anlattim.
3 büyük ve hayirli gelismem oldu, arkadasim da cok sevindi.
ertesi gun o guzel gelismelerden birince sorun yasadim ve sonraki gun o artik yoktu
bir sonraki gün diger büyük gelismem cok buyuk bir zora girdi, hala ugrasiyorum kolaylamak icin:)

Var elbette. Hayatta her şeyin rasyonel bir açıklaması yok. Bu kadarı da denk gelmez diyecegimiz neler neler yaşıyoruz hayatta. İnancliysaniz sık sık nas felak okumak lazım, ben dışarı çıkarken de okuyorum bazen nolur nolmaz, insanlar bakışlarıyla birbirlerine enerji aktarıyorlar bir şekilde çünkü.

Nazar ve negatif enerji çok iç içe aslında. Kötü bakışlar insanda negatif etki uyandırıyor. Sonra da negatif etkiyle başımıza gelenlere nazar diyoruz.

Bakma ile enerji akışı yanı sıra düşünerek de enerji akışı olduğuna inanıyorum eksiden hiç inanmazdım enerji diye bir halt var

Herkese değil ama bazı insanlara nazar değiyor. Bana değiyor kendi gözlemim. Kendi nazarım değiyor en çok..kimisi de influencer gibi hayatını göstererek yaşıyor bir şey olmuyor.

Çok sevdiğim bir tabak vardı evde bu akşam yine o sevdiğim tabağa mantı koyacağım dedim şırank yere yuvarlandı paramparça he inanmayanlar senin beceriksizliğin diyebilir
Bana da oluyor böyle şeyler çok, neyimi gözümden sakinsam ilk onu kaybediyorum ya da kırıp döküyorum yanlışlıkla falan

Hiç inanmam. Bir şeyden sonra maşallah de falan diyenlerle ve öyle deme nazar degdireceksin diyenlerle de bir daha görüşmüyorum. Bana çok ayıp geliyor birisini böyle bir şeyle itham etmek. Bir keresinde bi arkadaşımın canı çok sıkkındı yüzü gülsün diye iltifat edeyim dedim. Kendi diktiği bi çantanın vardı çantan çok hoş olmuş dedim ki hoş da değildi yani öyle mutlu olsun diye demiştim. Akşamına aradı çantanın ipi koptu nazarın değdi falan diye halbuki diktiği dikiş bile b.k gibi olmuştu belliydi dayanamayacağı.

o çok beğendiğini düşünüp kendi nazarını değdirmiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…