- 30 Aralık 2019
- 109
- 130
- 103
- 24
- Konu Sahibi umutluveumutsuz
-
Herkesle paylaşmıyoruz. Ben de nazara inanıyorum.nazardan veya kötü enerjiden korunmak için neler yapıyorsunuz?
Kesinlikle kötü niyetli olmasına gerek yok heveslenmesi, iç geçirmesi yeter. Paylaşmayın gidin sadece annenizle paylaşın, buraya yazın .Uzun zamandır beklediğim bir şey vardı ancak insanlarla paylaşmaya çekiniyorum. sanki nazarları değecek de iptal olacak gibi hissediyorum. illa kötü niyetle olmak zorunda değil tabii. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda, nazardan veya kötü enerjiden korunmak için neler yapıyorsunuz?
Nazar ve negatif enerji çok iç içe aslında. Kötü bakışlar insanda negatif etki uyandırıyor. Sonra da negatif etkiyle başımıza gelenlere nazar diyoruz.Uzun zamandır beklediğim bir şey vardı ancak insanlarla paylaşmaya çekiniyorum. sanki nazarları değecek de iptal olacak gibi hissediyorum. illa kötü niyetle olmak zorunda değil tabii. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda, nazardan veya kötü enerjiden korunmak için neler yapıyorsunuz?
Bakma ile enerji akışı yanı sıra düşünerek de enerji akışı olduğuna inanıyorum eksiden hiç inanmazdım enerji diye bir halt varVar elbette. Hayatta her şeyin rasyonel bir açıklaması yok. Bu kadarı da denk gelmez diyecegimiz neler neler yaşıyoruz hayatta. İnancliysaniz sık sık nas felak okumak lazım, ben dışarı çıkarken de okuyorum bazen nolur nolmaz, insanlar bakışlarıyla birbirlerine enerji aktarıyorlar bir şekilde çünkü.
Olmuyor zannediyoruz aslında arka planda neler oluyor bilmiyoruz kiHerkese değil ama bazı insanlara nazar değiyor. Bana değiyor kendi gözlemim. Kendi nazarım değiyor en çok..kimisi de influencer gibi hayatını göstererek yaşıyor bir şey olmuyor.
O da doğru. Ama iyi cesarer yine de paylaşıyorlar.. kötü niyetle değil belki ama imrenmek bile nazarOlmuyor zannediyoruz aslında arka planda neler oluyor bilmiyoruz ki
Bana da oluyor böyle şeyler çok, neyimi gözümden sakinsam ilk onu kaybediyorum ya da kırıp döküyorum yanlışlıkla falanÇok sevdiğim bir tabak vardı evde bu akşam yine o sevdiğim tabağa mantı koyacağım dedim şırank yere yuvarlandı paramparça he inanmayanlar senin beceriksizliğin diyebilir
Hiç inanmam. Bir şeyden sonra maşallah de falan diyenlerle ve öyle deme nazar degdireceksin diyenlerle de bir daha görüşmüyorum. Bana çok ayıp geliyor birisini böyle bir şeyle itham etmek. Bir keresinde bi arkadaşımın canı çok sıkkındı yüzü gülsün diye iltifat edeyim dedim. Kendi diktiği bi çantanın vardı çantan çok hoş olmuş dedim ki hoş da değildi yani öyle mutlu olsun diye demiştim. Akşamına aradı çantanın ipi koptu nazarın değdi falan diyehalbuki diktiği dikiş bile b.k gibi olmuştu belliydi dayanamayacağı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?