Nazara/ negatif enerjiye inanır mısınız?

Paylaşma bence de,olursa oldu diye paylaşırsın

Benim nazarım değiyor kendime bile kötü niyet yok ama değiyor mesela bir çocuk görüyorum aa ne tatlı derim şak düşer güzel bi kadın görerim 3 4 kere ne güzel dediğim kadınlar sendeledi halam araba almıştı çok beğenmiştim gittiğim ilk gün akşamına araba takla attı... o kadar saçma ki apartman düşünün yanında bayır var bayır boşluğu var 3 kat mesafe ordan gözümün önünde takla attı ve böyle olay çok algı seçiciliği mi bilmiyorum ki kıskanç değilim fesat değilim

Bir gün ışide girdiğime bile inanın ama son inanacağım şey nazardır bu dünyada. En katı olduğum konu.

Monica belucciye, adriana limaya, angelina jolieye nazar değmez bi tane kezo o gün makyaj yapar ona nazar değer.

Ali koça, elon muska nazar değmez bizim kamil fiat Egea alır ona nazar değer.

ABD’li şirket kurar şirket ilk yıldan unicorn olur ona nazar değmez, bizim burda biri asgari ücretle işe girer ona nazar değer.

Yabancılar çocuğunun ilk fotoğraflarını dergiye gazeteye satar onlara nazar değmez, buradaki çocuğu unutup(!) instaya emojisiz atarlar ona nazar değer.

Kendinizi önemsemeyin. Hakaret etmiyorum ben de önemsizim. En zengin, en güzel yüzde birlik-beşlik dilime dahil değilseniz ortalama insanlarız, ki onlara da nazar filan değmiyor nazar gerçek olsa onlara değer.

Herkesle paylaşmıyoruz. Ben de nazara inanıyorum.

Büyük oğlumla ilgili ne paylaşırsam paylaşayım hemen arkasından oğlum hastalanıyor. Şimdi olduğu gibi((
Ben de cocuklarimda Bunu Cok yasiyorum. Hatta bazi insanlarin enerjisi cok net. Tanidigim biri var nadiren goruyorum. Iki cocugum da birer sefer onun evine gitti ikisinde de her ijsii de eti parcalaniyor gibi bagirdi. Normalde sakindirler. Oyle ki tan daireden bir kadin ne oluyot diye gelmisti. Nazar vardir ve haktir

Çok katılıyorum, kendimizi biraz fazla önemsemek ya da mutluluğa layık görmemek de var alt metinde Ama ünlülerin çoğunun yıldızı yüksek. Onlara nazar değmiyor ya da biz görmüyoruz. Havadan nem kapma gibi değil de imrendirmek bence nazar değdiriyor. Ben de bilimden yanayım ama açıklanamayan durumlarda mevcut. Ama umarım siz haklısınızdır. Lütfen haklı olun

Aslinda fenomen ya da unlulerin hayatlarina detayli baktigimizda bir suru problem goruyoruz. Zirvede depresyondan cikamayip intihar edenler bile var. Nazar insanin sahs enerjisi ile alakalidir. Bir kisinin uzerindeki enerjisi cok Negatif ise onun nazari Cok deger cunku goz aslinda kendi enerjisini karsisindakine aktarma yolu. Insanin kendi aurasi Cok cok kuvvetli ise Bu enerjiye karsi toleransj da o kadar yuksektir. O yuzden aurasi Cok yuksek insanlar kendi enerjileri daha baskin, daha guclu oldugu icin Karsidaki Negatif enerjiyi tolere ederler. Ayrica bir insana 1 milyon insan bakiyor ise bunlarin hepsi kotu eneji gondermiyor. Gercekten sevip pure enerji aktaran da yeterince Cok. Nazar vardir ve haktir. Ayrica nazar her zaman pat diye etki etmez. Negatif kisinin enerjisi Kisinin aurasinda gedik acar zayiflatir.
Depresyonun cagimizin hastaligi olmasinin ve ve gunumuzde coo fazla yaygin olmasinin internet ve sosyal medyanin hayatimiza Bu kadar girmesi ile eszamanli olarak artisa gecmesi de tesaduf degil

Fesat olmaniz sart degil bunun icin. Enerjiniz negatif. Bu enerji size baskasi ya da baskalari tarafinsan da yuklenmis olabilir. Hatta burada En buyuk magdur yine sizsiniz cevrenizdeki insanlae sizle 7/24 muhatap olmayacagi icin cok etkilemez. Ancak Bu Durum En cok sizin sahsi hayatinizi etkiler. Auranizi guclendirmeye calisin

Tabi ki herkesin hayatımda olumsuzluklar oluyor. Olacak da. Her şeyim olumlu gidiyordu sonra x gördü, x E anlattım bozuldu, ee her şey sürekli olumlu gidemez ki illa ki olumsuzluk çıkacak. Nazar yüzünden olduğunun kanıtı yok ki insanların yorumu bu. Kanıtı olmayan şeye de inanmak bana göre değil malesef.

Herkese değil ama bazı insanlara nazar değiyor. Bana değiyor kendi gözlemim. Kendi nazarım değiyor en çok..kimisi de influencer gibi hayatını göstererek yaşıyor bir şey olmuyor.
Benim de kendime çok nazarım değer. Ama çok enteresan ki başkalarını nazar etmiyorum

Benim bu konuda farklı düşüncelerim var mesela baktığım fal çıkar ölen insan rüyama girer hislerim hep çıkar. Evet enerjim kötü dışardan insanlar tersini söyler genelde ne kadar neşelisin gözlerin parlıyor der ama bir de bana sorun.

Nazara tek başına inanırım ama hayatımın içindeki olumsuzlukları nazar olarak yorumlamıyorum. Aklıma bile gelmiyor bu nazardan olmuştur diye.
Bazı tanıdıklarım var her şeyi nazara bağlıyor, bence yorucu, akışta olan şeyleri bile bir şeylere bağlamaya çalışmak.
Ben çok istediğim şeyleri de herkese anlatmam, cidden yakın olması lazım onu anlatmam için.

Tabi ki sebebi sadece buna baglayamayiz calismazsan sinavi gecwmezsin. Pratik yapmazsan uzmanlasamazsin. Bunlar net seyler. Ben cocuklugumdan beri enerjiden etkileniyorum ( oyle ki bir gun kalabalikta sapasaflam ayakta iken birden bayilip sonra yatak dosek yatmistim )ancak girdigim tum okullari derece ile bitirdim. Calismak yeterince guclu bir duadir. Ancak Nicola Tesla der ki: Evreni anlamak istiyorsaniz enerji ve frekans acisindan dusunun. Daha yakin zamanda iki tane fizikci madde ve enerji konsjundaki calismalari ile nobel aldilar.

Fal bakmayin. Detayli girmeyecegim buna ama falda soylediginiz her sey size 5. Seviyenin alt tabakasindan gelir bu da sizden olumlu bir enerji kaybettirmeden olmaz. Belli ki sezgileriniz kuvvetli. Bunun iyi bir sebebu de olabilir kotu bir sebebi de.

Aslında genelde her şeye amaaan deyip geçen bi insanım ama son zamanlarda yaşadıklarımdan sonra kesinlikle inanıyorum.
Bu arada her şeye nazar deyip insanları töhmet altında bırakanlara katılmıyorum ama nazar diye bir şeyin var olduğuna inandım.
Hatta şunu farkettim hayat standartları sizden kat kat fazla olan insanların bile değiyor. Yani baktığınız zaman maddi manevi refah içinde olan insanların sizin 3 kuruşluk huzurunuzda gözü kalabiliyor. İnsan genelde böyle negatif enerjilerin, bazı şeylere ulaşamayacak insanların tarafından geleceğini düşünüyor ama tecrübeyle sabit tam tersini çooook yaşadım. Kısacası fesat insan görünce nazara inanın veya inanmayın kaçın. Her türlü zararlar.
Denemek için %100 olacak şeylerden bahsettim. Bi kaç gün sonra işlerin nasıl bozulduğuna şahit oldum. İnanır mısınız kedime bile değdi yaa. Bütün kontrollerini, aşılarını düzenli yaptırdığım, vitaminini ek gıdasını özenle takip ettiğim, suyunu, kumunu düzenli değiştirdiğim sapasağlam kedim resmen kendisinden fesat dediğim insana bahsedince halsizleşti. Veteriner bile anlam veremedi. Size kırıldı mı morali bozulmuş falan dedi. Saçmaladı deyip başka veterinere götürdük yine her şey tertemiz ama hayvanın modu düşük. Büyüklerimize nazar duası okuttuk. Hayvan düzenli olarak 3 gün okunmanın ardından toparlandı.
Yine aynı kişilerden hamile kaldığımı gizledim. Tesadüfi bir şekilde öğrendiler. Bi kaç gün aradan sonra kanamam başladı hastaneye gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Daha bunun gibi çok şey yaşadım. Nazar veya kötü enerji adı her neyse artık bilemiyorum ama varlığına kesinlikle inanıyorum.

Fal bakmayin. Detayli girmeyecegim buna ama falda soylediginiz her sey size 5. Seviyenin alt tabakasindan gelir bu da sizden olumlu bir enerji kaybettirmeden olmaz. Belli ki sezgileriniz kuvvetli. Bunun iyi bir sebebu de olabilir kotu bir sebebi de.
Valla bilmiyorum belki algı meselesi

Fala ve negatif enerjisine inanırım bak. Yüzde yüz materyalist değilim. Ama nazarda yokum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…