Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nazara inanıyorsanız duaya da inanıyorsunuzdur. Felak nas okuyun, milletin gözüne sokmadan yaşayın mutluluğunuzu. Bi de dini konu diye banlanabilirsiniz.ben bir şey olacağı zaman birine söylemeye korkuyorum mesela evlilik konusu söz konusu olduğunda daha gerçekleşmeden söylemeye biriyle paylaşmaya aşırı korkuyorum. veya iyi bir şey olduğunda paylaşmaya korkuyorum. sizce takıntı mi yapıyorum lütfen yardım edin
aa cidden mi bilmiyordum yasak mi bu şekilde soru sormakNazara inanıyorsanız duaya da inanıyorsunuzdur. Felak nas okuyun, milletin gözüne sokmadan yaşayın mutluluğunuzu. Bi de dini konu diye banlanabilirsiniz.
yok ya yam aksine cok zor geçen hayatım olduğu için en ufak mutluluğumu paylaşınca o mutluluktanda olacağım diye korkuyorumNazar değecek kadar mükemmel hayatınız varsa korkun tabi ki![]()
amin inşallahNazardan bende korkarım ama abartmaya gerek yok. Allahın nasip ettiğini kul nazarla bozamaz sonuçta.
Ama birilerinin nazar etmesi için onlardan üstün bir şeylere sahip olmanız gerekmez mi? Ben öyle düşünüyorum en azından. Sıradan şeylere neden nazar değsin ki?yok ya yam aksine cok zor geçen hayatım olduğu için en ufak mutluluğumu paylaşınca o mutluluktanda olacağım diye korkuyorum
işte aşırı takıntı yapt im sanirim yada hep ne istediysem yarıda kalınca artik korku basıyorAma birilerinin nazar etmesi için onlardan üstün bir şeylere sahip olmanız gerekmez mi? Ben öyle düşünüyorum en azından. Sıradan şeylere neden nazar değsin ki?
Nazara inanmama ragmen hiç nazar değecek kaygım olmadı. Suan bu durumu sorguladım. Demek ki nazara gelicek bi yaşantım yok üzülmedim desem yalan olurben bir şey olacağı zaman birine söylemeye korkuyorum mesela evlilik konusu söz konusu olduğunda daha gerçekleşmeden söylemeye biriyle paylaşmaya aşırı korkuyorum. veya iyi bir şey olduğunda paylaşmaya korkuyorum. sizce takıntı mi yapıyorum lütfen yardım edin
isin kotu yani benimde hiçte oyle hayatım yok ufak tefek iyi yanlarda olunca diyip mutluluğunda kısa sürmesinden korkuyorjmNazara inanmama ragmen hiç nazar değecek kaygım olmadı. Suan bu durumu sorguladım. Demek ki nazara gelicek bi yaşantım yok üzülmedim desem yalan olur![]()
Bence inanç meselesi neye cok inanırsanız onu yaşarsınız ben her zaman hayatımı paylaştım gezmemi yaptığım herseyi çok şükür öyle kötü bişey olmadı ama kuzenim siZin gibi düşündüğünden hiçbirseyini paylaşmamasına rağmen basına da gelmeyen kalmadı ..
Ya kesinlikle o bahsedince birşeylerin büyüsu kacması olayı var hatta enerjide şöyle bir açıklaması vardı yanlış hatırlamıyorsam,bahsettikce bahsettikce frekans 'oluşmuş' algısı alıyor ve oteleniyor olay her ne ise...var yani öyle birseylerHaklisin, ben hic sevmem birseyleri anlatmayi.. mumkun olsa tum hayatimi bir adada yasarim o derececunku kimin neye haset edecegini bilmiyorsun.. ve bencede bahsedince birseylerin buyusu kaciyor..