nazardan cok korkuyorum

aysel kar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2021
996
352
18
28
ben bir şey olacağı zaman birine söylemeye korkuyorum mesela evlilik konusu söz konusu olduğunda daha gerçekleşmeden söylemeye biriyle paylaşmaya aşırı korkuyorum. veya iyi bir şey olduğunda paylaşmaya korkuyorum. sizce takıntı mi yapıyorum lütfen yardım edin

ben bir şey olacağı zaman birine söylemeye korkuyorum mesela evlilik konusu söz konusu olduğunda daha gerçekleşmeden söylemeye biriyle paylaşmaya aşırı korkuyorum. veya iyi bir şey olduğunda paylaşmaya korkuyorum. sizce takıntı mi yapıyorum lütfen yardım edin
Nazara inanıyorsanız duaya da inanıyorsunuzdur. Felak nas okuyun, milletin gözüne sokmadan yaşayın mutluluğunuzu. Bi de dini konu diye banlanabilirsiniz.

Nazar vardir evet ama bu kadar kafaniza takmaniz normal degil. Her olumsuz kotu sey nazardan dolayi degildir. Dua edin bol bol, nazardan korunmak içinde dua var duanin korumasına nazar degmesinden daha cok inanmanız lazim.

Nazara inanıyorsanız duaya da inanıyorsunuzdur. Felak nas okuyun, milletin gözüne sokmadan yaşayın mutluluğunuzu. Bi de dini konu diye banlanabilirsiniz.
aa cidden mi bilmiyordum yasak mi bu şekilde soru sormak

yok ya yam aksine cok zor geçen hayatım olduğu için en ufak mutluluğumu paylaşınca o mutluluktanda olacağım diye korkuyorum
Ama birilerinin nazar etmesi için onlardan üstün bir şeylere sahip olmanız gerekmez mi? Ben öyle düşünüyorum en azından. Sıradan şeylere neden nazar değsin ki?

Ama birilerinin nazar etmesi için onlardan üstün bir şeylere sahip olmanız gerekmez mi? Ben öyle düşünüyorum en azından. Sıradan şeylere neden nazar değsin ki?
işte aşırı takıntı yapt im sanirim yada hep ne istediysem yarıda kalınca artik korku basıyor

Nazara inanmama ragmen hiç nazar değecek kaygım olmadı. Suan bu durumu sorguladım. Demek ki nazara gelicek bi yaşantım yok üzülmedim desem yalan olur :KK51:

Bence inanç meselesi neye cok inanırsanız onu yaşarsınız ben her zaman hayatımı paylaştım gezmemi yaptığım herseyi çok şükür öyle kötü bişey olmadı ama kuzenim siZin gibi düşündüğünden hiçbirseyini paylaşmamasına rağmen basına da gelmeyen kalmadı ..

Nazara inanmama ragmen hiç nazar değecek kaygım olmadı. Suan bu durumu sorguladım. Demek ki nazara gelicek bi yaşantım yok üzülmedim desem yalan olur :KK51:
isin kotu yani benimde hiçte oyle hayatım yok ufak tefek iyi yanlarda olunca diyip mutluluğunda kısa sürmesinden korkuyorjm

aynı ben gerçektende sakınan göze çöp batıyor
Bence inanç meselesi neye cok inanırsanız onu yaşarsınız ben her zaman hayatımı paylaştım gezmemi yaptığım herseyi çok şükür öyle kötü bişey olmadı ama kuzenim siZin gibi düşündüğünden hiçbirseyini paylaşmamasına rağmen basına da gelmeyen kalmadı ..

Haklisin, ben hic sevmem birseyleri anlatmayi.. mumkun olsa tum hayatimi bir adada yasarim o derece😐😂😂 cunku kimin neye haset edecegini bilmiyorsun.. ve bencede bahsedince birseylerin buyusu kaciyor..
Ya kesinlikle o bahsedince birşeylerin büyüsu kacması olayı var hatta enerjide şöyle bir açıklaması vardı yanlış hatırlamıyorsam,bahsettikce bahsettikce frekans 'oluşmuş' algısı alıyor ve oteleniyor olay her ne ise...var yani öyle birseyler

Back
X