Yok canım ya, yazamadım. Oğlum diş çıkarıyor huysuzluğu üzerinde bütün gün onla uğraşıyorum işlerimi o uyurken yapabiliyorum ancak. Gece de çok sık uyanıyorhaliyle bana vakit kalmıyor. Akşam olduğunda pilim bitmiş oluyor.
diş çıkarma devresini inş. kolaylıkla atlatırsın canım.
yöntemlerini okudum süper hepsi.zaten onları yaptınmı daha başka bişeye gerek yok
İnşallah canım,
yapabildin mi süper zaten. Ben en fazla 1-2 gün yapabiliyorum. Gene koptum. Ümidimi kestim artık, ben zayıflayamıcam biliyorum, kocakarılar gibi koca göbekli ve şişko olarak devam edicem bundan sonraki hayatıma.
Bir süre rejim diyet vs.düşünmeden akışına bıraksam, biraz kafamı toplayıp tekrar denesem yeniden sağlam kafayla başlasam diyorum, yok. İzin yok. İnsanlar bilhassa yakınlarım hatırlatıyorlar bana sağolsunlar
umutsuzluğa kapılma canım,ne demek zayıflayamicam.olurmu öyle şey.birkere bebeğin var senin ve bu dönemde bişeye odaklanmak çok zor.bende neler denedim oğlum doğduktan sonra.ama olmadı.ancak kendimi verebildim diyete.hep başladım başladım bıraktım.artık insanlar diyete başladım dediğimde ciddiye almıyodu.doğru zaman diye bişey var tatlım.o zaman herşey kendiliğinden gelicek.
etrafında olumsuz konuşanlarlada biraz mesafe koy arana.duyma söylediklerini.herkes kendine baksın.sinirlendim bak şimdi yabebeği olan kadına kiloyla ilgili şeyler söylemek ne kadar düşüncesizce bişey.
yapman gereken tek şey şu an bebeğine dikkat etmen en başta.sonrada ağır diyetler yerine akşam yemeklerini erken yemeye çalış.ekmeği azalt,bol su iç.ne pişirirsen abartmadan ye.yavaş yavaş ama kendini zorlamadan gider zaten.hiç canını sıkma lütfen.
Tamam canım çabalarım, teşekkür ederim ilgin için :)
Onlar da benim iyiliğim için söylüyorlar biliyorum ama işte yemeyi çok sevdiğim ve çoğu zaman da abarttığım için bu kadar üstüme geliyorlar. Bende ''ya hiç ya hep'' var, bu noktada kaybediyorum işte. Ortasını bulamıyorum.
yemek yemeyi kim sevmezki tatlım.hepimiz seviyoruzbende aynı şeyleri hissettiğim için çok iyi anlıyorum seni ama geçici bu moral bozukluğun canım.atlatırsın eminim
nazcım kimseyi takma kafaya
biz bu kiloları kendi isteğimizle aldık canımız ne zaman isterse o zman veririz
bebeğin iyi olsun sende yeniden dönersin diyetine
çok konuşanlara göderiyorum nanik herkes kendine baksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?