Naz'ın Diyet Günlüğü

tamam daha sık yaz merak ettim

yeni yöntemlermi
hemen paylaş
onun adı nedir
eti eti etiiiiiiiiiiiiiii

Bir sürü diyet yöntemi denedim başardığım oldu başaramadığım da... En sonunda mucize beklerken buldum kendimi nafile.
Olmadı, olmadı, doğum kilolarımı vermeyi bir kenara bırakın üstüne 3 kilo daha almışım

Neyse sadede geleyim, dedim ki kendi kendime: Naz, daha neyi bekliyorsun, şimdiye kadar en azından aldıklarının yarısını vermiş olmalıydın. Bak işte olmuyor. Boşuna vakit kaybediyorsun.

Yani kızlar, sonunda #araya araya# _KENDİMİ BULDUM_. Demem o ki şimdiye kadar bildiklerimi uyguladıklarımı ve ordan burdan okuduklarımı harmanladım, kendime uyarladım. Kendi doğrularımı oluşturdum.

Size aynısını uygulayın diyemem, ama size doğru gelenleri seçip siz de kendi doğrularınızı oluşturabilirsiniz :)

Hamur işi tatlı yemiyorum.
meyve sebze yiyorum.
yemeklerden önce 3 bardak su içiyorum,
bunlardan biri elma sirkeli.
her fırsatta ip atlıyorum.
akşam yemeklerinde yoğurt, çorba ve salatayı tercih ederim.
bütün yemekleri az tuzlu az yağlı yapıyorum, aşırı tuzlu ve yağlı besinleri sevmiyorum.
kahve ya şekersiz ya da az şekerli; çay her daim şekersiz.
bitki çaylarını çok seviyorum, 2-3 günde 1 yeşilçay da içebiliyorum.
günde 3 öğün besleniyorum, arada acıkırsam 1 meyve ya da 1 bardak sütle yarım paket eti form bisküvi yiyorum.
sütü günde en fazla 2 bardak içiyorum.
gece yatmadan önce yada uyku arasında kesinlikle hiçbir şey yiyip içmiyorum, ve gece atıştırmalarını sevmiyorum doğru bulmuyorum.
hatır için kurallarımı çiğnemiyorum. ben bu şekilde beslendiğimde daha. mutluyum, en sağlıklısı da bu zaten.
kilo verdikten sonra da bu şekilde beslenmeye devam ediyorum.
çok canım isterse bana zararı dokunacak besinlerden tadımlık alıyorum. besinleri dost ve düşman olarak ayırıyorum.
aşırıya kaçmayı sevmiyorum.
hiçbir şey için, hiç kimse için doğrularımdan taviz vermiyorum, bahaneler uydurmuyorum.
bu yazdıklarımı her gün ama her gün okuyorum ve günden güne daha çok alışıyorum. sağlıklı beslenmeyi öğreniyorum.

çok güzel canım bende bunların hepsinin yapıorum ama bi farkla misafir ağırlamıyorum artık çünkü olmuyor yada ben başaramıyorum
haaa ama eskisi gibi 10 kişilk yemiyorum

:) evet misafir ağırlarken zor oluyor.

geçen 3 kişi gelcek ide 7 çeşit yaptım
yemek yapmayı çok seviyorum ben yaaaa
ama artık az yapıorum misafire de yani mesela her zaman tam ölçü yaptığım kurabiyemi yarım ölçü yaptım arttı bile
börek yarım paket yufkadan sardım arttı yine ama akşam kocama kadar yani 3 gün yemek zorunda kalmadım
bide çok pilav makarna kızatrma yapardım bide tatlı hepsini hayatımdan çıkardım
misafirlere yapıuom sadece

Yarım ölçü yapmak güzelmiş, mantıklı :)
Ben de kalanı kolu komşuya dağıtıyorum.

kabul edersen bende varım benim kilom senden baya fazla (ama bende evlendiğimde 78 kiloydum)

kıyamam tatlım benim hayırlı olsun dişler canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…