Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlarr,İyi pazarlar![]()
herkese günaydın, ben mi kaçırdım umut un transferi neden iptal olmuş ki![]()
herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu haftasonu olsun inşallah.
Selammmm ablişko napıyonnn
Ben bugün 11 de kalktım 13 te tekrar uyudum şimdi kalktımprogestanı 2 katına çıkardı ondan mı uyuyomki aceeepp:44:
Kuzuuuu hoşgeldin özlettin kendini
Canım bebek iyi ama kesenin altında kanama alanı oluşmuş 15 gündür dinleniyorum işte, ilaç kullanıyorum, wc haricinde kalkmamaya çalışıyorum. cuma tekrar randevum var.
Rabbim sana da nasib etsin hayırlı sağlıklı bir evlat.sen naptın? başlamıştınız hastane ,işlerine
şu sonucu bence bi al bakalım iltihaptan mı
yoksa sayı düşük mü..
cok mu war snucları almaya..
yanı en azından sayı neden düşük görmen için..
sonra keciboynuzuna baslarsın
ama sayı sadece iltihaptan ise o zaman amanda yapayım die uğraşmazsın ölesine bnm gibi sadece iyi gelir die yaparsın..
2 mayıs cnm randevu...bu arada dün akşam eşim ilaçların yan etkiisnden dolayı vucudunda kızarıklıklar oluştu.vucudunu sardı aradık dr hemn.olabilir dedi dr. bir ilacın yan etkisidir dedi. akşam hiç uyumadım...sperm sayın düşük dedi dr..bu iltihaplanmadan da olabilir bir ay kullan ilaçları eğer artış olmazsa ona göre tedavi uygulayack.belkide tüp bebek bilemiyorm canım çok sıkkın anlatamam..
Canim benim sana onerim egerki gittiginiz yer tup bebek merkezi degilse testi mutlaka tup bebek merkezibde yaptirmaniz en ayrintili en dogru sonicu orasi verirrr
tum kalbimle diliyorumki Mevlam sifanizida yavrunuzuda tez vakitte versinnn ins.
Kuzuuuu hoşgeldin özlettin kendini
Canım bebek iyi ama kesenin altında kanama alanı oluşmuş 15 gündür dinleniyorum işte, ilaç kullanıyorum, wc haricinde kalkmamaya çalışıyorum. cuma tekrar randevum var.
Rabbim sana da nasib etsin hayırlı sağlıklı bir evlat.sen naptın? başlamıştınız hastane ,işlerine
canım benımm yaa kıyamam ne olur dıkkat et kendıne doktorunu dinle harfiyen , istek yaptırın olmazsa hastanede yat böyle şeyleri fuzuli olarak görme olurmu.. bebişin senınle olacak buna inaaannn sadeceeee
bende pztsi rahım filmi çektirdim aneztezili.doktor 3gün cinsel perhiz vermişti ancak ben salı gunu tüpcuye randevumuz vardı ve mecburen alttan muayene yaptırmak zorunda kaldım ( tüpcüdeki doktora demıstım yenı rahım fılmı cektırdıgımı) alttan muayeneyıde benı bagırta bagırta yaptı yanı(( bu arada eşimde veremedi şeysini anla
ilk oldugu için belkide onuda doktor bizi 16 nısanda eşim spremini verecekteee kımbılır ne zaman tahlıl çıkacak sonra univ prof kurula çıkacak çok umutsuzum ben
temmıuz ancak dıyorumm...
neyse perhızw uyduk ancak sonrasında çok asırı derecede ağrım oldu benım yaa böyle acile gidecektım nerdeyse sankı karnımı kesiyorlar gibi.. şimdide karnım davul gibi şiş
birde benım rahım fılımımı çeken doktor kafamı karıstırdı..senın tüpbebek yaptırmana gerek yokki dedi.. bende böyle böyle dedikçe yokyok yanlıs kesınlıkle doktorun kım falan dedi.. kim inanacagımı sasırdımmm... eşimde artık bu yola baş koyduk gerı donmeyelım dedi.. böyle işte vaziyet bende...![]()