uzunca bir yazı yazdım dayanamayıp zaten böyle giderse bitecek manasına gelen. kurtarmak istiyorsan böyle davranma diyen. uzunca bir cevap verdi o da yüz yüze görüşelim konuşalım öyle karar verelim dedi. bir şeyler daha yazdım haklısın görüşelim dedim. kaldı öyle diyalog.Yakında size kocacım falan da der bu gidişle.
Böyle ilişkilerden hiç hazzetmiyorum.
Kendinizi bu duruma düşürmeyin bence.
uzunca bir yazı yazdım dayanamayıp zaten böyle giderse bitecek manasına gelen. kurtarmak istiyorsan böyle davranma diyen. uzunca bir cevap verdi o da yüz yüze görüşelim konuşalım öyle karar verelim dedi. bir şeyler daha yazdım haklısın görüşelim dedim. kaldı öyle diyalog.
görüşelim deyip ardından görüşmeye bile çalışmıyan bir adam :/ onu da ben ayarlayayım istiyor sanırım.
Ayyy benim esime bu kadar benzeyebilirSelam hanımlar
Böyle şey ne gördüm ne duydum. trip yapan kadına kıza alışkınız da trip yapan, alınan, alınınca uyuyacağım diye telefonu kapatmak isteyen hmm diyip suskunlaşan erkek tanıdım
Küsemiyorum, naz yapamıyorum trip atamıyorum çünkü hiç işe yaramıyor aksine bundan dolayı suçlu oluyorum ve üstüne bi de gönül almam gerekiyor. Başlarda benim yaklaşmamı bekleyen bir insan diye düşünüp biraz alttan aldım ama baktım bu durum artarak devam ediyor.
Neden aramadın desem nasıl böyle bir laf ediyorum diye olay çıkıyor mesela. Küssek benim aramam bekleniyor.
ve en anlamadığım kısım hala benim terslediğimi, uzak durduğumu benden adım gelmesi gerektiğini söylüyor.
Sitem etsem kesinlikle seni kendimden uzak tutmak gibi bi niyetim yok diyor. sorun bu zaten dedim uzak tutmuyorsun ama kendin yaklaşmaya çalışmıyorsun.
Sorum şu ki bu adam değişir mi ? Nazlı nazlı nereye kadar ?
Selam hanımlar
Böyle şey ne gördüm ne duydum. trip yapan kadına kıza alışkınız da trip yapan, alınan, alınınca uyuyacağım diye telefonu kapatmak isteyen hmm diyip suskunlaşan erkek tanıdım
Küsemiyorum, naz yapamıyorum trip atamıyorum çünkü hiç işe yaramıyor aksine bundan dolayı suçlu oluyorum ve üstüne bi de gönül almam gerekiyor. Başlarda benim yaklaşmamı bekleyen bir insan diye düşünüp biraz alttan aldım ama baktım bu durum artarak devam ediyor.
Neden aramadın desem nasıl böyle bir laf ediyorum diye olay çıkıyor mesela. Küssek benim aramam bekleniyor.
ve en anlamadığım kısım hala benim terslediğimi, uzak durduğumu benden adım gelmesi gerektiğini söylüyor.
Sitem etsem kesinlikle seni kendimden uzak tutmak gibi bi niyetim yok diyor. sorun bu zaten dedim uzak tutmuyorsun ama kendin yaklaşmaya çalışmıyorsun.
Sorum şu ki bu adam değişir mi ? Nazlı nazlı nereye kadar ?
ben de öyle düşündüm aramıyorum işte. bitti diye düşünüyorum yani. ama görüşmelerde etki alanıma giriyor benden hoşlanıyor tavrı değişiyor ama istikrarlı olmadı bu tavrı.Bence bu adam senle pek ilgilenmiyo canım.
Gerçek duyguları olan hiçbi erkek böyle davranmaz.
yayyengeç mi balık mı..
adam değişmez sen pış pışlamayı öğreniceksin malesef..
yayburcu ne acaba?
bende balık diye düşünmüştüm. peki evlilikten falan bahsediyor mu yani ciddi olduğundan falan. bi de anlaşabilmeniz ya da başka diğer konularda ilişkinizle ilgili takıldığı negatif şeyler var mı? bunu sizinle paylaştı mı?
evlilikten bahsediyorum evet. sorun şu ben her şeyi tersliyormuşum :-s kesinlikle abartıyor nazlılığından.bende balık diye düşünmüştüm. peki evlilikten falan bahsediyor mu yani ciddi olduğundan falan. bi de anlaşabilmeniz ya da başka diğer konularda ilişkinizle ilgili takıldığı negatif şeyler var mı? bunu sizinle paylaştı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?