Bilmiyorum belki de olmıcaktır eşimle.
just kuzu siz çok mutlu olacaksınız her soğuklukta tartışmada olmayacak moduna girme lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum belki de olmıcaktır eşimle.
vay enişteye bak sen valla helal olsun ne güzel sen söylemişsin ben hayatta söyleyemem eşinin tepkisini merak ettim nede olsa asen söylemişsin
yan yanayken böyle şeyler olmuyor küs kalamıyoruz zaten ama iki ay beraberdik her gün rüya gibiydi şimdi uzaklıktan mı neden bilmiyorum çok da umudum kalmadı bitse naparım diyorum bir şey yapıcak hal de kalmadı yorgunum diyorum sadece
öyle demeyin. hep söylemezler mi evliliğinilk yılı zordur diye. 2 yıl önce evlenen bir arkadaşım her gün beni arardı bıktım artık boşanacağım diye.
söylemesi kolay biliyorum ama sabretmeye çalışın
yakında yan yana olacaksınız zaten
bitmez canım o sen gibi hatunu kaçırır mı ya![]()
o gece mesaj atmaya başladı bana
eli ayağı birbirine dolaştı napacağını bilemedi iyi ki sen söyledin ben söyleyemezdim
dedi![]()
sor burdaki kızlara ben de diyorum her gün
boşandı mı peki
ay o arkadaşınla tanışabilseydim keşke ya kimbilir ne çektirmiştir adam ona![]()
ben daha peşinde koşup yalvaramam nazını çekemem düşün taşın dedim![]()
böyle savaş savaş yeter ya![]()
boşanmadılar henüz iki yıl dolmak üzereartık şikayet etmiyor pek
![]()
evliliğin bi kac senesi zormuş sen sakin ol
o da yorulmuştur benim gibiduyarsızlaşmıştır kadıncağız napsın
evlenmeyin kız demedi demeyin sonra![]()
biz de evlenicez diye yırtıyoruz kendimizi![]()
![]()
bence işin içinde bir erkek olan her şey zorlaşıyor saçma sapan egolarını erkekliklerini de beraberlerinde getiriyorlar çünkü direnişteyim![]()
Çılgınsınız işte bela istiyorsunuz![]()
Çılgınsınız işte bela istiyorsunuz![]()
kesinlikle katılıyorum siz ayrı şehirlerdesiniz galiba
zor oluyodur ya
nasip artık n'apıcan![]()
bekarlık sultanlık dimi![]()
evet seneye tayin bekliyoruz
ooo ne kaldı canım azkalmış
Evet ya ben okulumun son iki yılı tek yaşadım bir de oh misti ya karışan yok eden yok sonra bunu buldum işte başımın tatlı belası![]()