- 31 Mart 2025
- 31
- 9
- 1
- Konu Sahibi busoruicin
-
derin mi acaba kırışıklıklar çok derinse dolgu ama yüzeyselse mezoterapi işe yarar
Merhaba. Dolgu yaptırmayın sonrası pişmanlık. Botoks da öyle. bence çok rahatsız ediyorsa kendi yaginizdan yağ enjeksiyonu yaptırın. Size bunu tavsiye ederim.iki defa yapıldığında çizgiler kayboluyorKızlar selam nasılsınız? 29 yaşındayım daha önce hiç dolgu botoks yaptırmadım. Yüzüm zayıf oval ve nazolabial çizgilerime belirginleşti. Özellikle sağ tarafta. Sağ tarafa yatıyorum hep, sırt üstü asla uyku tutmuyor
1 haftadır akşamları c vitamini kullanıyorum, sabahları sadece nemlendirici sürüyorum güneş koruyucu da sürmüyorum. Sizce bu kötü etkiler mi?
Nazolabial dolgu yaptırmalı mıyım sizce? Yaptıranlar memnun mu? Nemlendirici, yağ, yeşim taşı masajla falan toparlayabilir miyim sizce yoksa dolgu tek çare midir? Deneyimi olanlar yardımcı olabilir mi teşekkürler
Çok derin değil ama fondoten sürünce birkaç saat sonra içine doluyor hangi mezoterapi acaba?derin mi acaba kırışıklıklar çok derinse dolgu ama yüzeyselse mezoterapi işe yarar
Çookk teşekkür ederim ama kendi yağımız çabuk eriyor falan diyen olmuş? Dolgu sonrası neden pişmanlık acaba?Merhaba. Dolgu yaptırmayın sonrası pişmanlık. Botoks da öyle. bence çok rahatsız ediyorsa kendi yaginizdan yağ enjeksiyonu yaptırın. Size bunu tavsiye ederim.iki defa yapıldığında çizgiler kayboluyor
Erimez.isin ehli bir yer araştırın. Dolgunun zararı çok fazla saymakla bitmez.plastik madde herşeyden önce bunu yaptırıyoruz bilmeden sonrasında sertleşiyor kapsüller oluyor iltihaplı, kaslara yapışıyor çıkarmak için çırpınıyoruz bu defa. Keşke bende yaptırmadan önce bilseydim bunlarıÇookk teşekkür ederim ama kendi yağımız çabuk eriyor falan diyen olmuş? Dolgu sonrası neden pişmanlık acaba?
Erimez.isin ehli bir yer araştırın. Dolgunun zararı çok fazla saymakla bitmez.plastik madde herşeyden önce bunu yaptırıyoruz bilmeden sonrasında sertleşiyor kapsüller oluyor iltihaplı, kaslara yapışıyor çıkarmak için çırpınıyoruz bu defa. Keşke bende yaptırmadan önce bilseydim bunları
İlk defa mı yaptırdınız acabaGeçen hafta yaptırdım ben.
Bayağı farketti.
45 yaşımdayım.
Evet.İlk defa mı yaptırdınız acaba
Yaptırmıştım, temizlettim.çok teşekkür ederim siz Nazolabial dolgu mu yaptırdınız acaba?
Hayır tekrar birşey yaptırmadımsonra kendi yağınızdan mı yaptırdınız
Peki kötü duruyor mu sizce masajla yağla vs toparlayabilir miyizHayır tekrar birşey yaptırmadım
Bu konudan bende muzdaribim ya çizgilerim sinir ediyo beni bu yağ enjekte olayı nasıl oluyo hastaneler mi yapıyo yoksa güzellik merkezlerimiErimez.isin ehli bir yer araştırın. Dolgunun zararı çok fazla saymakla bitmez.plastik madde herşeyden önce bunu yaptırıyoruz bilmeden sonrasında sertleşiyor kapsüller oluyor iltihaplı, kaslara yapışıyor çıkarmak için çırpınıyoruz bu defa. Keşke bende yaptırmadan önce bilseydim bunları
Pek etkisi olacağını düşünmüyorum ama bir zararı yok en azından yapılabilirPeki kötü duruyor mu sizce masajla yağla vs toparlayabilir miyiz
Önüne gelen her işlemi yapıyor artık maalesef. İyi bir araştırma yapmak lazım. Dr a gidip bir konsültasyon yaptirmak iyi olur naçizane tavsiyemBu konudan bende muzdaribim ya çizgilerim sinir ediyo beni bu yağ enjekte olayı nasıl oluyo hastaneler mi yapıyo yoksa güzellik merkezlerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?