nce ben diyenlerden misiniz?

herzaman baskaları gelır benım için.. fedakarlıgım yuzunden akrabalarım benımle dalga gecıyorlar :)) anac tavuk dıyorlar klava: :roflol: :roflol:

insanların hepsi farklıdır ve olmalıdır ama beni birisi özüyorsa uzak dururum değiştirmeyede çalışmamboshayallersmile tabiki önce ben gelirim çünkü mutlu olduğun sürece verirsin oda kendini tanımaktan geçerohaoldumsmile

ben fazla fedakarım maalesef :1ninca:
bi an önce bu huyumdan kurtulmam gerek yoksa fazlasıyla zarar görücem akannehir

Kısa bi süre öncesine kadar kendimi hep ikinci plana atmıştım...
Sonra farkettim ki kişiliğimin dışına çıkmışım...
Şimdi ise her zaman önce ben diyenlerdenim..

kişisine göre değişiyor
anne olarak zaten bencil olmanız imkansız
ne yani oğlum gece annecim tuvalet deyince
git başımdan uyuyorum diyemem demi
ama bencil olan birine asla fedakarlık yapmam

kavgada,günlük yaşantıda , orda burda hep 'önce ben' derim.ama işin içine sevgilim girerse,hiç 'önce ben' demem.öncelik hep onun olur.fedakarlıklarım,kendimden verdiğim ödünler diz boyu olur.ha üzülür müyüm? zaman zaman... ama genelde bu fedakarlıklarımın bilincinde olur ve beni üzmemek için elinden geleni yapar,el üstünde tutar

herkese karşı hiçbir zaman çok fedekar olmadım...olmak da istemiyorum...
ama karşımdaki kişi annem,babm ve kardeşlerimse ya da çok onlara karşı fedakarım...
ama özellikle hak etmeyen kişilere karşı bencilimdir...

bende once Ben diyenlerdenim
cook daha once boyle degildim fedakardim hemde cok ama buyudukce haketmeyen insanlara yaptigim fedkarliklar hatirladikca ve bu fedakarliklari hic gormezlikten gelince insanlar artik once BEN geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…