Aslinda gecen ugradik plansiz acil durumdu.Merhaba canım:)
Bütçeye bağlı:Yani altın alabilecek durumdaysan gram altın veya çeyrek al derim:)
Geçen yaz bende yeni ev aldım. Tamam ihtiyaç yok değil var.Ama gelen hediyeler bu yönde olsa en azından ihtiyacım olan şeyi alırımYa da sorup alabilirsin.Evini biliyorsan ekdik olan bir şeyi alabilirsin.
Nevresim,bornoz takımı,tencere seti,yemek tabağı,pasta seti bütçene göre her şey olabilir.
Şimdi para herkes için hoş olmayabiliyor. Ama altın güzel bir hediye her durumda:)Aslinda gecen ugradik plansiz acil durumdu.
Geline kalsa bisey eksik degilsevdigi bir markanin seti olabilir. Simdi siz yazinca aklima geldi.
Altin alabilcek durumdayim.
Bebege de mi altin dersiniz? Ben direk araba koltugu veya bebek arasi diye dusunuyorum. Ama altin daha mi iyi olur?
Bebek için altın alın .Aslinda gecen ugradik plansiz acil durumdu.
Geline kalsa bisey eksik degilsevdigi bir markanin seti olabilir. Simdi siz yazinca aklima geldi.
Altin alabilcek durumdayim.
Bebege de mi altin dersiniz? Ben direk araba koltugu veya bebek arasi diye dusunuyorum. Ama altin daha mi iyi olur?
Evet Ilk bebekŞimdi para herkes için hoş olmayabiliyor. Ama altın güzel bir hediye her durumda:)
İster yatırım amaçlı bir köşeye koyar,isterse dilediği şeyi alabilir.
İlk bebek mi:)Aslında araba koltuğu veya bebek arabasıda güzel olabilir.
Ama dediğim gibi altın olursa kendisi ne isterse onu alır
Ciceksepeti burda yok. Corona da hastaneye kurye ile cicek kabul ediliyor mu bilmiyorum. Gerci Eylul de dogum. Ozamana kadar ogrenirim. Cicek fikri cok ince olur. Hic aklima gelmez benim. TesekkurlerBebek için altın alın .
Hediye gelmesi beni sinir ediyor .
Bebek için bide doğumda hastaneye çiçek veya eve çiçek ...saksılı olsun ciceksepetinden özel çiçekler
Bebek için altın lütfen :)Ciceksepeti burda yok. Corona da hastaneye kurye ile cicek kabul ediliyor mu bilmiyorum. Gerci Eylul de dogum. Ozamana kadar ogrenirim. Cicek fikri cok ince olur. Hic aklima gelmez benim. Tesekkurler
Siz su durumda ikisi icinde altin diyorsunuz gibi?
Tamam bebek icin altin olsun hadi :))Bebek için altın lütfen :)
Ancak ev için ne alınır bilemedim
Ben şu ithal çiçekleri çok seviyorum ama onlarda bı altın kadar var .
Ben bı sehpa yaptırmıştım ablamın evine 280 liraya
Gelen giden çok seviyor
Öyle ahşap sehpalarla uyum sağlayacak eşyaları var mı ama ?
Dgumuna herhangi bi cicekciden yine saksılı çiçek saglanabilir :)
O zamannn seramik fincan yaptirsaniz 2 li ? Kardeşiniz seramik işiyle de ilgilenmiyorsa eğer tabii.Tamam bebek icin altin olsun hadi :))
Cicek cok sever ama kedileri var. Hepsini mahvetmis. Ahsap sehba hic olmaz. Kardesimin isi o :)) cok guzel seyler yapiyor. Evinde de hep el emegi Yemek masasi, sehbasi var.
Bu ev hediyesi herseyden zor
araba koltuğu veya bebek arabasını beğenmeyebilir bence kendi zevkine göre almak ister. ben istemezdim açıkçası öyle bir hediyeEvet Ilk bebek
Senelerdir istiyorlardi
Bebege altin ile araba koltugu veya bebek arabasi arasinda kaldim
Yok Allah dan o Isle ugrasmiyor.O zamannn seramik fincan yaptirsaniz 2 li ? Kardeşiniz seramik işiyle de ilgilenmiyorsa eğer tabii.
Olmaz derseniz kahvaltı seti alin 500-600 lira
Yok Allah dan o Isle ugrasmiyor.
Yok Allah dan o Isle ugrasmiyor.
Cok guzelmisCeramono on Instagram: "Kahve keyfinize yeni bal kabağı takımı. Cezve, tepsi, fincanlar ve dekoratif minik bal kabaklarından oluşan takım el yapımı ve tasarım tescillidir. #seramik #ceramic #ceramicart #seramiksanat #cezve #restoran #handmade #kupa
3,211 likes, 1,207 comments - ceramon0 on May 31, 2020: "Kahve keyfinize yeni bal kabağı takımı. Cezve, tepsi, fincanlar ve dekoratif minik bal kabaklarından oluşan takım el yapımı ve tasarım tescillidir. #seramik #ceramic #ceramicart #seramiksanat #cezve #restoran #handmade #kupa #mug #kahve...www.instagram.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?