Allah onlara uzun ömürler versin fakat öbür dünyaya göçtüklerinde; "keşke" dememek için kanlı bıçaklı da olsam kutlarım. Bilirim içimde kalır. Bilirim ne kadar kızarsam kızayım, ne kadar canımı yakarlarsa yaksınlar kaybettiklerim acı verir.
Hediye alınmasa bile bir telefon edilmesi taraftarıyım. Yine de siz bilirsiniz hayat sizin.
doğru diyorsun arkadasım..
ama baba bir kere bile kızım ne yapıyor diye merak etmezse genede aramak gerekirmi?? kimse onlardan maddi bişey beklemiyor bir kızım demek bu kadarmı zor??
Elefera, ipektuncer ve diğer yorum yazan arkadaşlar, alıntı yapmıyorum ama hepsini okudum içim acıyarak, gözlerim doldu, boğazım düğümlendi okurken.
Bir babanın nasıl böyle olabileceğini hiç anlamıyorum, benim babam öyle değildi şanslıyım size göre.
Bazen eleştirsem de iyi bir baba oldu hep, sevgisini de gösterirdi, başıma ne gelirse gelsin arkamda babamın olduğunu, hep arkamda olduğunu hissettim.
Bunun eksikliği eminim çok çok zordur.
Eşimin babası çok önceden vefat etmiş, ben geçen hafta zannediyordum babalar gününü eşimin haberi olmadan arayıp kutladım, hediyesini almıştım gönderememiştim gelirken getiririm dedim, meğer bu haftaymış yine eşime birşey söylemicem çünkü babamın babalar gününü kutlamasını isteyip onu üzmek istemiyorum.
Onun için üzülüyordum ama hayattayken babasız gibi olmak eminim daha zordur.
İnşallah eşleriniz çok iyi bir baba olur ve öyle mutlu olursunuz.
Asıl umutsuz olursan kaybedersin bana göre... Allah büyüktür. Bir yerden alırsa bir yerden verir. Asla umudunu kaybetme sen...benim umudum kalmadı erkeklerden yana şansım yok
benim umudum kalmadı erkeklerden yana şansım yok
her zamanki gibi Lalem anladı beni gene..Bilmiyorum. Ailevi meseleler her zaman zordur.
Sadece isimleri "anne,baba" diye güzel ilişkiler kurmak zorunda olduğumuza inanmıyorum.
Bizler de evlatları da olsak insanız,duygularımız var,kırgınlıklarımız,sevinçlerimiz var herkese karşı. Şimdi anne babayı herkesle bir mi tutuyorsun demeyin,öyle hissettirdilerse elden ne gelir?
Benim babamla ilişkim iyidir hatta annemle olduğumdan çok daha iyidir.
Ama sizin yerinizde olsaydım kutlamazdım. Zaten normalde görüşmüyorsunuz ya da görüştüğünüz dönemlerde sıkıntı yaşıyorsunuz,bir tek Babalar Günü kutlayarak canımı daha çok sıkmak istemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?