Ne babamın ne eşimin babasının babalar gününü kutlamak gelmiyor içimden

benim yanımda varda ne değiştii..

Bende onu diyorum ya cnm benim...
Benim babam cok kotu bi insan ve Allah'tan ki 12 yildir yuzunu gormedim o s......in , iyi bi baba olup ta yanimda olsaydi, o zaman babalar gununu kutlardim...
Sende uzulme emi, salla gitsin Oyle babalarida Allah islah etsin...

Allah rahmet eylesin ve Allah yardimcin olsun

Ben konu başlığının aksine hem babamın hem de kayınpederimin babalar gününü kutlamayı çok istiyorum ama nedense her konuda olduğu gibi çekingen davranıyorum yine zaten iki lafı bi araya getirip konuşmayı beceremem çoğu zaman,asosyal miyim ne:44: benden avukat olmaz galiba benim babam da sevgisini çok fazla belli etmez,bayramlar ve çok özel durumlar dışında birbirimizi öptüğümüzü ya da sarıldığımızı hatırlamıyorum.ama hayatta en çok sevdiği kişi benim,bunu çok iyi biliyorum:93: babam da benim için öyledir.yüzüne karşı söyleyemesem de,fazla belli edemesem de canımdır,canımın taa içidir bi tek babam olsun bana bişey olmaz:78:

benim hem annem hem babam benimle konuşmuyor ,ailemin 8 çocuğunun dördüncüsüyüm 5 aylıkken anneannem ve dedeme vermişler beni dolayısıyle onlar ailem olmuş ve dedem babamdan ötedir,babamla hiçbir zaman samimi olamadık bundan sonrada zaten imkansız annemse hep yapmacık sevdi beni sürekli arkamdan konuşur sonra sevgi gösterisinde bulunurdu oysa ben herşeyi bilirken bi rgün karşısında durmadım yüzüne vurmadım gelelim küslüklerinin sebebine dedem ölmeden seni mağdur etmiycem diye evlerinden birini üzerime tapu etti tabi kıyamet koptu hem annem hem babam beni hain ilan ettiler oysa dedemin diğer dairesi anneme kalacak dedemin başka kimsesi yok çünkü şimdi soruyorum arkadaşlar hain benmiyim yoksa beni 5 aylıkken başlarından savanlarmı bana babalık yapan dedemin yaptığımı hainlik ve son olarak işin en acı tarafı dedemin tek evladı annem 80 yaşındakibabasıyla konuşmuyor hastalandı ölümden döndü dedemi görmeye kardeşimin zoruyla on dakika geldi ve çekip gitti vicdanlarınıza bırakıyorum yorumunuzu

"Baba" sadece spermleriyle annenin döllenmesine yardımcı bir varlıkmıdır?
Yoksa var olmasına sbeep olduğu evladına örnek bir ebevynmidir?
Hep bu sorularla cebelleştim..
Ben de babadan ilgi şevkat bir sarılış bir tebessüm görmeden büyüdüm..
Hep annem vardı
Her başım sıkıştığında her ahhh dediğimde annem..
Okulumuzun yolunu hiç bilmedi..
Bırak sarılmayı bir tatlı sözünü bilmem..
Hep korkarak büyüdük kardeşimle..
Yaa evin içinde dolanmaya bile korktuğum zamanları bilirim..
Ve alkolikti..
Her gece içen bir baba..
Sonra evlendimm (belki evlenmeme bile sebep oydu. kaçış)
Biraz duruldu içkiyi bıraktı felan.. (utandı sanırım)
Bişi dediğimizde şey der bakmadım mı size..
Bakmak..
onun parasıyla büyümedikki o maaşını yedii..
Kira gelirlerimiz vardı(dededen kalma) ben onlarla büyüdüm okudum diyorumm..
Hala bi mesafeliyiz hep kardeşimde bende..
Ayrı bişi varr hep annen mi baban mı dendiğinde hepp annemmmm..
sinirli agrasif despot dediğim dedik soğuk biri..
çocuk sesine bile tahammul edemez..
Çabuk sinirlenir parlar
insanların içinde rencide eder..
Hep anem idare eden oldu ve çok çektii..
Bende hiç bi babalar gününde kutlamam(içimden gelmiyor)

Ben babamin babalar gununu kutladim. Herseye ragmen.. Hatirlatmak istedim kendimi, kim oldugumu, kim oldugunu ama olmuyor olmuyor. Benim babam da beni sevmiyor. Ne yaparsam kabahat, ben onun gozunde seytanin biriyim. Ablama sarilir oper ama beni hic opmez ve sarilmaz. inanin bunlari yazarken agliyorum. En sonunda bugun artik cok kotu oldugumu anladi zorla geldi "ben senin yuzune ne soyluyorsam arkandan da onu soyluyorum" dedi. Sanki ben arkamdan baska konusuyor diye kiziyorum. yuzume soyledigin seylerden biktim artik!!! Insanin babasi kizini sevmez mi? Benim ki sevmiyor. Cok uzuluyorum. icim parcalaniyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…