Ne babamın ne eşimin babasının babalar gününü kutlamak gelmiyor içimden

Esra Erolda babasını istemeyen kızı izlediniz mi bilmiyorum ama adam özürlü, çalışıyormuş saat 6 da eve gelip akşam 1 e kadar kızını arıyormuş..
Psikoloğa bile götürmüş kızını. Ama kız bbasını sevmiyormuş başkada sebep yok.Adam beni istemiyorsan ayrı ev açayım diyo kızına düşünün yani..
Kızı ne yaptı peki babasını stüdyoda görünce, kes sesini diyo düşünebiliyor musunuz? o kadar kızdımki o an
öyle babayada öyle evlat işte....

o kız neydi yaaa düşman basına... ben de pederi pek sevmem ama öyle canlı yayında da rezil etmem.. adama neler yaptı yazık yaaa..herkes kendi seviyesini gösteriyo işte...

Allah herkesin gönlüne göre versin kimin kalbinde ne varsa iyi ise iyi kötü ise kötü

Ne kadar da çok vicdansız babalar varmış ben babamı severdim halen yaşardı sigara ile dost olmasaydı babam bizim üstümüze titrerdi genel olarak bence artıları çoktu

bende kutlamıycam ilk defa..
böyle olmasını istemezdim..
annemin eşi ünlü bi markadan parfüm seti almış alın babanıza götürün kızım bana almanıza gerek yok diye..
ona bişey belli etmedim..ama ben kutlamıycam kardeşim götürür hediyesini..ondan değerlisi yok yani sonuçta..
sevgiliside kutlar babamın..
aman naparlarsa yapsınlar...
üzülüyorum sadece..çok üzülüyorum hemde..böyle olmasaydı keşke..

Sevgili Attraente;
yazdıklarını okudum okudum yok tekrardan okuyorum
boğzımda kelimeler yutkunamıyorum
ağlıyorum sadece ..............................

Hiç unutmam birlikte çalışıyoruz gazete almıştım kupon biriktirmek için ( haber yoktu çünkü biriktirme diyecekti)
gördü gazeteyi aynen şunları söyledi sert ve hidetli şekilde " bir daha gazete biriktirdiğini görmeyeceğim"
inanın buz kesildim, biriktirdiğim kupon umre içindi evet çekiliş yapılacaktı biriktirenler için,
oysaki kardeşim kredi kartı aldı kendisine laf yok!
eve istediği gibi netten bilgisayar vss... alışverişi yapıyor laf yok!
Ama ben sadece 50 kr. bir gazete için azar işitmiştim ve gazetimide elimden almıştı

Son düzenleme:
Bu topiğe niye girdim ki yine tutamaadım kendimi
yine içimde savaş veriyorum
yine kızıyorum ona
yine dargınım
yine
yine yine......................

Yayını izlemedim ama kims boşu boşuna bu kadar babasına kin beslemez.
Eğer affetmiyorsa kalbinde ve ruhunda derin yaraları vardır.
Kimileri yaralarını sarar hayatına devam eder.
Kimilerin de yaraları kanar ama durduramaz
BENİM GİBİ

sabah sabah ağlattınız beni yaaaa

Sevgili Attraente;
yazdıklarını okudum okudum yok tekrardan okuyorum
boğzımda kelimeler yutkunamıyorum
ağlıyorum sadece ..............................

İçimi dökmek çok iyi geldi,anlayan birileri olduğunu bilmek o kadar güzel ki, kurumdan cenazesini alırken oradaki bir memur hayattayken aramazsınız ölünce ağlarsınız bu filmi kaç kez gördüm dedi.Neden ağladığımı anlatamadım ama ok gibi kaldı içimde o cümle.Yine de babam bizi istemedi diyemedim...

Canım benim anlamazmıyım hiç.
Yaşayan bilir inanki
Tamam benim babam bir resmimi yanında bulundurmayacak kadar katı değil
ama çoook ynlışları oldu anlatsam bitmez.
Sen yinede evlatlık vazifeni yerine getirmişsin.
Cenazesini sahipsiz bırakmamakla en doğru kararı vermişsin.
Bu kadar merhametli olduğun için emin ol babanda pişmandır.
Allah tahsiratını affetsin.

Son düzenleme:

aynen benım babam gibi ne arıyo ne soruyo ben alışdım artık yaaa ve düğünümede çağırmayacam ben sadece biyolojik babam diyorum

Dün akşam salonun aralık kapısından sana baktım baba.
Sadece bir kaç saniye.
Kafanı eğmiş annemin Yasin kitabından bir şeyler okuyordun.
26 yılın muhasebesini yaptım kafamda baba o bir kaç saniyede.
Ben seni hiçbir zaman tam olarak nereye koyacağımı bilemedim.
Neden baba?
Bize böyle davranmanın sebebi, yetiştiriliş tarzın mıydı, babasız olman mıydı, neydi?
Büyüdükçe her şey kolaylaşsa da içimdeki yaralar hiç geçmedi biliyor musun, hiç unutamadım.
Bana yaşattıkların için üzgün müsün, ya da olanların farkında mısın bilmiyorum ama,
Ben sana kızdığım zamanlar için üzgünüm, bazen aklımdan geçmiş olanlar için de çok üzgünüm.
Bazen annemi çok üzüyorsun ya, lütfen artık annemi üzme,
Senden kendim için hiçbir şey istemeyeceğim söz veriyorum.

Babalar günün kutlu olsun babacım, ne yaşarsak yaşayalım yanındayım...

Ben de konu açılmışken birazcık içimi dökmek istedim...

Son düzenleme:

başka sebebi yokmuş öteki kızıda orda idi,babasını sevememiş
kendisi çok şıktı benim anladığım ailesini beğenmiyor kız

Meger ne cok kucuk kız varmıs, baba sevgısınden mahrum yetısen.
Babası varken, baba nedır bılmeyen.

Benim babam biraz sorumsuzdur belki ama bugüne kadar hiç sevgisiz,soğuk davranmadı bize.
Sürekli sarılır,öper,ilgilenir falan.Allah herkese böyle bir baba versin.
Senin durumun da umarım düzelir canım ve umarım eşin sonsuza dek senin gözünde süper baba olarak kalır!

Bu konuyu gormeseydim bugun babalar gunu oldugunu bilmezdim... Bilsem bile neye yararki yanimda iyi bi baba olmadiktan sonra...

Ben de babasız büyüdüm. 9 yaşımdayken vefat etti babam, bırakıp gitti. Abime sığındım. O da babamdan 6 ay sonra şehit oldu. Şimdi eşim var. Bir de oğlum. Ama oğlum eşimden daha fazla şevkat gösterdi her zaman. Ki oğlum 2 yaşında henüz. Ve ben de babalar gününü kutlamak istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…