- 23 Ağustos 2010
- 1.661
- 276
- 198
Esra Erolda babasını istemeyen kızı izlediniz mi bilmiyorum ama adam özürlü, çalışıyormuş saat 6 da eve gelip akşam 1 e kadar kızını arıyormuş..
Psikoloğa bile götürmüş kızını. Ama kız bbasını sevmiyormuş başkada sebep yok.Adam beni istemiyorsan ayrı ev açayım diyo kızına düşünün yani..
Kızı ne yaptı peki babasını stüdyoda görünce, kes sesini diyo düşünebiliyor musunuz? o kadar kızdımki o an
öyle babayada öyle evlat işte....
Esra Erolda babasını istemeyen kızı izlediniz mi bilmiyorum ama adam özürlü, çalışıyormuş saat 6 da eve gelip akşam 1 e kadar kızını arıyormuş..
Psikoloğa bile götürmüş kızını. Ama kız bbasını sevmiyormuş başkada sebep yok.Adam beni istemiyorsan ayrı ev açayım diyo kızına düşünün yani..
Kızı ne yaptı peki babasını stüdyoda görünce, kes sesini diyo düşünebiliyor musunuz? o kadar kızdımki o an
sabah sabah ağlattınız beni yaaaa
Sevgili Attraente;
yazdıklarını okudum okudum yok tekrardan okuyorum
boğzımda kelimeler yutkunamıyorum
ağlıyorum sadece ..............................
canımm..içim acıdı okurken..benimde yok babam var ama yok işte
bu dahada acıtıyor insanın canını küçükte değilim ama
ne bileyim bi arasa bi kızım dese istiyorum..hiçmi özlemez insan evladını..
kaç kere rüyamda gördüm zoruma gidiyor annem öldü böyle oldu..anlatacak çok şey varda neye faydaki..anlattıkça daha çok dağlanıyor içim.. işin kötüsü kızımın babasıda yok adam benden ayrıldı
senelerdir aramaz evladını..taşmı var bu erkeklerin yüreğinde bilmiyorumki..
Yayını izlemedim ama kims boşu boşuna bu kadar babasına kin beslemez.
Eğer affetmiyorsa kalbinde ve ruhunda derin yaraları vardır.
Kimileri yaralarını sarar hayatına devam eder.
Kimilerin de yaraları kanar ama durduramaz
BENİM GİBİ
Bu konuyu gormeseydim bugun babalar gunu oldugunu bilmezdim... Bilsem bile neye yararki yanimda iyi bi baba olmadiktan sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?