Çeyiz alışverişiArkadaşlar birikim yaptığımda hep birileri borç istiyor ailem de dahil ve başta olmak üzere. Geri verip vermeme meselesi değil verirler tabiki ancak ben borç vermek istemiyorum çünkü o zaman içim rahat etmiyor hiç sonuçta para elimin altında olmuyor.
Altın aldığımı biliyorlar yani söylemek zorunda kaldım çünkü birşeylere bahane olarak birikim yaptığımı söylemem gerekti yoksa söylemezdim.
Ya ben birilerine borç veremeyecek şekide ne uydurabilirim borç verilmeyecek yatırım ne olabilir altın döviz haricinde aklıma gelmiyor uff
Arkadaşlar birikim yaptığımda hep birileri borç istiyor ailem de dahil ve başta olmak üzere. Geri verip vermeme meselesi değil verirler tabiki ancak ben borç vermek istemiyorum çünkü o zaman içim rahat etmiyor hiç sonuçta para elimin altında olmuyor.
Altın aldığımı biliyorlar yani söylemek zorunda kaldım çünkü birşeylere bahane olarak birikim yaptığımı söylemem gerekti yoksa söylemezdim.
Ya ben birilerine borç veremeyecek şekide ne uydurabilirim borç verilmeyecek yatırım ne olabilir altın döviz haricinde aklıma gelmiyor uff
Biriyle anlaş yAkınından amcan dayın kuzen yeğen altınları o kişiye borç verdiğini söyle soranlara o kişiyi de iyide tembihle ağız birliği yapınArkadaşlar birikim yaptığımda hep birileri borç istiyor ailem de dahil ve başta olmak üzere. Geri verip vermeme meselesi değil verirler tabiki ancak ben borç vermek istemiyorum çünkü o zaman içim rahat etmiyor hiç sonuçta para elimin altında olmuyor.
Kredi çekip araba al.Ev al.Tabi faizler biraz yuksek düşünce.Cok iyi yatirim oluorArkadaşlar birikim yaptığımda hep birileri borç istiyor ailem de dahil ve başta olmak üzere. Geri verip vermeme meselesi değil verirler tabiki ancak ben borç vermek istemiyorum çünkü o zaman içim rahat etmiyor hiç sonuçta para elimin altında olmuyor.
Erken kalkan yol alırAllah seni inandırsın az önce bir arkadaşa verdim. yarım saat önce gelsen.... beni biliyon olsa dükkan senin...
Arkadaşlar birikim yaptığımda hep birileri borç istiyor ailem de dahil ve başta olmak üzere. Geri verip vermeme meselesi değil verirler tabiki ancak ben borç vermek istemiyorum çünkü o zaman içim rahat etmiyor hiç sonuçta para elimin altında olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?