Ne başlık yazsam bilemedim

bazi insanlar dogru daha sansli,
bazi insanlar daha caliskan,
bazi insanlar daha azimli, tuttugunu koparan,
bazi insanlar yavas, bazi insanlar hizli,
bazi insanlar risk almayi sever, bazisi guvenli limanda takilmak ister.

Her secimimizin de bir etkisi var.

Bence kendinize daha cok odaklanin,
sizin de tamamen siz olan, olmaktan memnun oldugunuz ozellikleriniz vardir, onlarla nereye kadar gidebiliyorsunuz bakin,
degistirmek istediginiz seyler varsa da degistirebilirsiniz buna inanin.
Yillardir cekingenim, sunum yapamam, sunu yapamam diyen arkadasim su an yonetici olarak calisiyor, cok emek verdi, belki bazi insalarin bir saat hazirlanip girecegi toplantiya bir gun calisti, ama basarili oldu mu oldu.

Ne istiyorsunuz kendi hayatinizdan, elinizde neyiniz var, ve daha ne lazim.
Matematik :)

ben kiskanc oldugunuzu dusunmedim hic bu arada, bazen bana da olur, ama eziklik hissetmem. Genel olarak bendeki ozelliklerle mutluyum sanirim, ornegin daha azimli bir insan olmak istemezdim, cok karakterime uygun degil cunku.

Siz sadece başkalarindaki iyi guzel taraflari görüyorsunuz, o kisinin hayatindaki bir cok eksigi gedigi yanlışı kötüyü bilmiyorsunuz ki.
Kendi hayatinizi her yönüyle bildiginiz icin de kendinizi kötü saniyorsunuz. Insanlar kotu seyleri o kadar paylasmak yansitmak gostermek istemez. Ama emin olun kimsenin hayati evliliği ailesi mukemmel degil. Herkesin sıkıntısı var. Bundan sonra oyle dusunceler geldiginde sunu da düşünün, kim bilir sakladığı içine attigi ne dertleri var.

Bir düşünün siz hayatınızın her kötü yanini herkese anlatir yansitir misiniz?
Haklisiniz bu açıdan düşünmedim hiç. Ama şöyle zaten benim kastettiğim şu mesela şuan bi işim yok, bir noktaya varabilmiş değilim, olmak istediğim kişi değilim, olmak istediğim bedende değilim.. ne biliyim kafam karışık kendimi kaldırıp çöpe atasım var aslında🤔

bazi insanlar dogru daha sansli,
bazi insanlar daha caliskan,
bazi insanlar daha azimli, tuttugunu koparan,
bazi insanlar yavas, bazi insanlar hizli,
bazi insanlar risk almayi sever, bazisi guvenli limanda takilmak ister.

Her secimimizin de bir etkisi var.

Bence kendinize daha cok odaklanin,
sizin de tamamen siz olan, olmaktan memnun oldugunuz ozellikleriniz vardir, onlarla nereye kadar gidebiliyorsunuz bakin,
degistirmek istediginiz seyler varsa da degistirebilirsiniz buna inanin.
Yillardir cekingenim, sunum yapamam, sunu yapamam diyen arkadasim su an yonetici olarak calisiyor, cok emek verdi, belki bazi insalarin bir saat hazirlanip girecegi toplantiya bir gun calisti, ama basarili oldu mu oldu.

Ne istiyorsunuz kendi hayatinizdan, elinizde neyiniz var, ve daha ne lazim.
Matematik :)

ben kiskanc oldugunuzu dusunmedim hic bu arada, bazen bana da olur, ama eziklik hissetmem. Genel olarak bendeki ozelliklerle mutluyum sanirim, ornegin daha azimli bir insan olmak istemezdim, cok karakterime uygun degil cunku.
Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim 😍

Kendi hayatınıza odaklanın. Başkalarının hayatıyla çok fazla mesai harcıyorsunuz belli ki. Özgüven yükselten videolar var hatta bir kanal var işe yarıyor çok çok tavsiye ederim. Terapi videosu. Kanal adını isterseniz mesaj atarım.
Olur atarsanız çok sevinirim 😍

Back
X