- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
bazi insanlar dogru daha sansli,
bazi insanlar daha caliskan,
bazi insanlar daha azimli, tuttugunu koparan,
bazi insanlar yavas, bazi insanlar hizli,
bazi insanlar risk almayi sever, bazisi guvenli limanda takilmak ister.
Her secimimizin de bir etkisi var.
Bence kendinize daha cok odaklanin,
sizin de tamamen siz olan, olmaktan memnun oldugunuz ozellikleriniz vardir, onlarla nereye kadar gidebiliyorsunuz bakin,
degistirmek istediginiz seyler varsa da degistirebilirsiniz buna inanin.
Yillardir cekingenim, sunum yapamam, sunu yapamam diyen arkadasim su an yonetici olarak calisiyor, cok emek verdi, belki bazi insalarin bir saat hazirlanip girecegi toplantiya bir gun calisti, ama basarili oldu mu oldu.
Ne istiyorsunuz kendi hayatinizdan, elinizde neyiniz var, ve daha ne lazim.
Matematik :)
ben kiskanc oldugunuzu dusunmedim hic bu arada, bazen bana da olur, ama eziklik hissetmem. Genel olarak bendeki ozelliklerle mutluyum sanirim, ornegin daha azimli bir insan olmak istemezdim, cok karakterime uygun degil cunku.
bazi insanlar daha caliskan,
bazi insanlar daha azimli, tuttugunu koparan,
bazi insanlar yavas, bazi insanlar hizli,
bazi insanlar risk almayi sever, bazisi guvenli limanda takilmak ister.
Her secimimizin de bir etkisi var.
Bence kendinize daha cok odaklanin,
sizin de tamamen siz olan, olmaktan memnun oldugunuz ozellikleriniz vardir, onlarla nereye kadar gidebiliyorsunuz bakin,
degistirmek istediginiz seyler varsa da degistirebilirsiniz buna inanin.
Yillardir cekingenim, sunum yapamam, sunu yapamam diyen arkadasim su an yonetici olarak calisiyor, cok emek verdi, belki bazi insalarin bir saat hazirlanip girecegi toplantiya bir gun calisti, ama basarili oldu mu oldu.
Ne istiyorsunuz kendi hayatinizdan, elinizde neyiniz var, ve daha ne lazim.
Matematik :)
ben kiskanc oldugunuzu dusunmedim hic bu arada, bazen bana da olur, ama eziklik hissetmem. Genel olarak bendeki ozelliklerle mutluyum sanirim, ornegin daha azimli bir insan olmak istemezdim, cok karakterime uygun degil cunku.