ne başlık yazsam bilemedim :(

Ben de bunu arıyordum. Ama vajinalde uyarılan bölge daha geniş olduğu için daha şiddetli ve uzun orgazmlar yaşanıyor diye biliyorum.

ya tabi baksana sonuçta genişliğe uyardığı kısmın ama kaynak aynı farklı bir şeymiş gibi kadınlara dikte ediyorlar sonra vay efem ben olamıyorum orgazm :KK45:

ya tabi baksana sonuçta genişliğe uyardığı kısmın ama kaynak aynı farklı bir şeymiş gibi kadınlara dikte ediyorlar sonra vay efem ben olamıyorum orgazm :KK45:
Şimdi orgazm olmak çok kolay dicem de korkuyorum bu hatunlar beni pıçaklar diye...

Tabi canım ikisi de aynı mok...

kadında boşalma diye bişey olmazmış ki ama
What dedin gulum?

Boşalmazsan ne anladım ben o,....ten!
Kadın bosalır ama erkek gıbı hemen dışarı koyveremez..zamanla içerden dışarı çıkar..

Sen nasıl ıkı orgazmıda yasadın bosalmadan:))
Neyın orgazmı bu..

bu soruyu doktora sorsam ve sen yaşadın mı desem nasıl tepki verir sence ? ama burdakiler yaşadığı ya da yaşamadığı için net cevap verir ve ben daha rahat sorarım

Doktora gidip SEN HIC GRIP OLDUN MU diye soruyon mu nihal sen kac yasindasin? Bir isin uzmani olmak egitimlisi olmak demektir

Ayrica uzmandan kastim, nette uzman yazilarini okumak doktora kosmak degil

Canım boşalmadan kasıt orgazm zaten, sıvı çıkışı anlamında değil. Ki kadında da az miktarda sıvı çıkışı olur orgazm anında ve hemen sonra.

hmm peki anladım :) hep öyle diyorlar da karıştırıyorum öyle mi olmalı diye :)

Bence masturbasyon bagimlilari sexten uzaklasiyo duzenli sex hayati olan kadin masturbasyona abanmasin bosa, arada zevk icin yapin

Gülmekten katılıyorum şuan :) Ne sapık hatunlarsınız ya :) neyi ni merak ediyorsun ki ? Sex çok da önemli bişi değil bence...

Doktora gidip SEN HIC GRIP OLDUN MU diye soruyon mu nihal sen kac yasindasin? Bir isin uzmani olmak egitimlisi olmak demektir

Ayrica uzmandan kastim, nette uzman yazilarini okumak doktora kosmak degil

neden bu kadar taktığını anlamadım gereksizse cevap vermezsin ben doktora soramıyorum böyle şeyleri...
ayrıca ona da gittim gitmedim değil ama daha bir aylık evliyken vajinal muayene yaptı ve artık bi daha nasıl giderim kadın doğuma bilemiyorum :(

Sen vajinal orgazmı yaşadığına emin misin?
Klitoral olan vajinalın yanında hafif kalıyormuş diyorlar.
Kıyas yapılamazmış bile. Bence bir tuhaflık var bu işte.

Back
X