Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bunu arıyordum. Ama vajinalde uyarılan bölge daha geniş olduğu için daha şiddetli ve uzun orgazmlar yaşanıyor diye biliyorum.sarı kısım tamamıyla klitoris içeriden de dışarıdan da uyarılan meret bu işte yani aynıdır ikisi de AYNIIIIII
![]()
![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inal-orgazm-ikisi-farkli-seyler-degil.707131/
konum da bu istersen bak yazı falan var![]()
Niye burdakiler ikna edici oluyor? Uzman mi burdakiler?
Ben de bunu arıyordum. Ama vajinalde uyarılan bölge daha geniş olduğu için daha şiddetli ve uzun orgazmlar yaşanıyor diye biliyorum.
ay kafam karıştı çözemedim resmen.sarı kısım tamamıyla klitoris içeriden de dışarıdan da uyarılan meret bu işte yani aynıdır ikisi de AYNIIIIII
![]()
![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inal-orgazm-ikisi-farkli-seyler-degil.707131/
konum da bu istersen bak yazı falan var![]()
Canım boşalmadan kasıt orgazm zaten, sıvı çıkışı anlamında değil. Ki kadında da az miktarda sıvı çıkışı olur orgazm anında ve hemen sonra.kadında boşalma diye bişey olmazmış ki ama
Şimdi orgazm olmak çok kolay dicem de korkuyorum bu hatunlar beni pıçaklar diye...ya tabi baksana sonuçta genişliğe uyardığı kısmın ama kaynak aynı farklı bir şeymiş gibi kadınlara dikte ediyorlar sonra vay efem ben olamıyorum orgazm![]()
What dedin gulum?kadında boşalma diye bişey olmazmış ki ama
ay kafam karıştı çözemedim resmen.şimdi zevk açısından bir fark yok muymuş?
Şimdi orgazm olmak çok kolay dicem de korkuyorum bu hatunlar beni pıçaklar diye...
Tabi canım ikisi de aynı mok...
Fark kişiye göre değişir. Ama uyarılan organ aynı organ sonuçta. Çok büyük şeyler beklememek lazım.ay kafam karıştı çözemedim resmen.şimdi zevk açısından bir fark yok muymuş?
bu soruyu doktora sorsam ve sen yaşadın mı desem nasıl tepki verir sence ? ama burdakiler yaşadığı ya da yaşamadığı için net cevap verir ve ben daha rahat sorarım
Kadın orgazmının bu kadar beyınle ılıntılı olmasına karşıyım!!!!
Erkek anında konsantre olur..
Kadın beynıyle cebelleşir..
Canım boşalmadan kasıt orgazm zaten, sıvı çıkışı anlamında değil. Ki kadında da az miktarda sıvı çıkışı olur orgazm anında ve hemen sonra.
Bir de zincirleme orgazm var diyip kafanı iyice bulandırayım.
Doktora gidip SEN HIC GRIP OLDUN MU diye soruyon mu nihal sen kac yasindasin? Bir isin uzmani olmak egitimlisi olmak demektir
Ayrica uzmandan kastim, nette uzman yazilarini okumak doktora kosmak degil