birde cümleye bak dikkat çekici biriyle oturmak eğlenceli olsa gerekmiş benim içinnn7 kocalı hürmüz mübarek ... konuşmamakta hakkın var .
birde cümleye bak dikkat çekici biriyle oturmak eğlenceli olsa gerekmiş benim içinnn
birde kızı var arkadaşımın
ama şok edici bir durum du daha fazlasını yapmadığıma şükür etsinValla size hayran kaldim süpersiniz iyi demissiniz, ben olsam utanirdim adama da kiza da bisey demeye ama sizin gozunuz 20 yillik arkadaşlığı bile gormemis o an
Ciddi anlamda tebrik ediyorum sizi :)
arkadaşım boşandı ama ne gerek var bu tarz şeylere değilmi bu şekilde kurulan ilişkiden ne beklenir kiarkadasınız evli mi.. konunun basında bende ufak çaplı bı krız sandım .. sona doğru cok sasırdım.. Arayıs ıcınde olduğu ortada... Bekarsa belkı bı nebze yalnızlıktan sıkıldığını dusunebılırım ama evlıyse, arkadaşlık nıyetınden uzakta sohbetler kurmaya calısıyorsa uzak durun.. Onun gözünde yalnız kalın..
bazen abuk sabuk konuşuyor kızının yanında yapma diye uyarıyorum şuan aklı ermiyor ama aklı erdiğinde kötü olur diye ama anlasabu arkadaşınızın bir de kızı mı var üstelik?
umarım çoluk çocuğun yanında yapmıyordur böyle şeyler..
adamla hiç konuşmuşluğum yokarkadaşınızın eski eşini tanıyor musunuz?
kızın velayeti annede ise acilen velayet değişikliği davası açılmalı, tabi babanın da bu tip faullü hareketleri yoksa..
arkadaşınız ayak üstü arayışa giriyorsa durumun vehametini göz ardı etmemeliyiz..
umarım aklı başına gelirHep tiksinmişimdir böyle tiplerden.Masum bir bakışma olsa anlarım.
Herkese mavi boncuk dağıtıyor arkadaşınız böyle devam etsin o boncuğu gün
gelir ona takarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?