- Konu Sahibi Merakliiiiiiiiii
-
Yani hayir cocuk isteyen ama evlilik isteyipte nasip olmayan kisi napsin bide ha deyince de evlenilmiyorki yasim geciyo dur evleniyim denseAy bugün ben anlaşılmıyorum galibameselaydı o ki her şey çocuk değil. Herkes çocuk istemek zorunda da değil. Mutlu olan herkes için hiçbir zaman geç değil. Bence yani.
Canim tam tersi olacak cocgn onu yapsinda rahatlasn sanci cekmesin diye bakacaksin ama o cocuk neticede bebek , kocaman adam bebek gbi bilincsizce orda burda her aklina eseni yapamaz yapmamali tabiki ...Sorun bebeklikten mı başlıyor diyorsunvalla osuruktan cok çektim çocuk da babası gibi olursa timarhaneyi boylarim herhalde
hahahahah geberdim yaaaSorun bebeklikten mı başlıyor diyorsunvalla osuruktan cok çektim çocuk da babası gibi olursa timarhaneyi boylarim herhalde
Ayakları da kokmuyor muKızlar merhaba iyi geceler.
Eşimden tiksinmeye başladım. Evin her tarafında osurmaya başladı. Bana pis daginik diyor.Yuzume gozume burnuma boyuma posuma kulp takıyor. Ben 30 eşim 41 yaşında. Bana kusur bulana kadar kendine bakmalı önce pis herif. Burnunu karıştırıyor yere yemek döküp temizlemiyor. Orda burda edepsizce osuruyor. Ilk tanıştığımız yıllar böyle biseyi yoktu. Ağzı pis kokuyor. Kiçi ayrı pis kokuyor. Az önce yatakta yorganı düzelttim. Alttan yukarı iğrenç çiş kokuyor. Geçen birlikte olacakken boxerindan çiş kokusu geldi. Bunu ona söyledim. Ne kadar sallarsan salla dona düşer son damla diye pişmiş kelle gibi gülümseyerek yorum yaptı. Tiksiniyorm artik ilişkiye bile girmek istemiyorm. Kendine bakmıyor artik. Benim yerimde baska kadin olsa çoktan yatakları ayrimisti.
Olabilir. Artık kokuyla anlaşcaz demekki. Bari esansini degistrseAcaba bölgesini mi işaretliyor?
Suratına doğruSende onun suratina karsi dönüp osur bak nasıl hoşuna gidiyomu de
Aynı dertten muzdaribizçareyi, yatakları ayırmakta buldum. Bebeğimle mışıl mışıl uyuyoruz başka odada diş fırçalama alışkanlığı yoktu, bu genç yaşında 4 takma dişi var dişlerine bakmadığı için, iflas etmiş dişleri.. bunu evlendikten çok sonra öğrendim, üzüldüm onun adına. Nasıl bi aile terbiyesi almış bilmiyorum, taharetlenmeyi bile bilmiyordu doğru düzgün. Benim de midem kaldırmıyordu özellikle hamilelikte. Ve düzelmemek konusunda ısrarcıydı. Boşanmak istediğimi söyleyince, kendini düzeltmeye çalışacağına dair söz verdi. Bi daha boşanma lafını duymak istemediğini söyledi. Diş fırçalama alışkanlığı kazanması o kadar zor oldu ki, her diş fırçalamaya başladığında kusuyordu. Bu bahaneye sığınarak diş fırçalamaktan vazgeçmeye çalıştı ama kabul etmedim. Şimdi çok şükür her gece yatmadan önce dişlerini fırçalıyor ve iş yerinde de dişlerini fırçalayabilmek için yedek fırça ve macun aldı. Taharetlenmeyi de öğrendi gibi. Bi tek gaz çıkarma sorunu kaldi. Her uyarmamda "napam tıpa mı takam?" diye kendince saçma bi savunma mekanizması ortaya koyuyor
Ben ne kadar titizsem, o da o kadar pis çıktı. Günde belki 100 defa elimi yıkarım çocukluktan kalma bir alışkanlık. Ama o, yemek bulaşığı elleriyle benim saçımı okşar..
Bekar arkadaşlara tavsiye, evlenirken aynı zamanda koca bir çocuğa da analık edeceğinizi aklınızdan çıkarmayın
Canım gebersin demeyin bari. Hamileliğiniz çok yeni daha başları. bu kokuları duyup rahatsız olmanız çok doğal, o yüzden tiksiniyorsunuz 2 aydır. Hamilelikte eşten tiksinmek çoğu hamilelerde olur, daha durun doğumdan sonra neler neler oluyor. ilişkiyi bile istemiyor hale geliyorsunuz. Her yerde osurması vs tamam ayıp bir şey ama yatakta osurdu geberip gitsin nedir, siz hiç mi gaz çıkarmıyorsunuz.Ayrı yatsam da takmazki. Ufak tartışmada ananın evine git diyor. Böyle bisey diyenin umrunda olacağını zannetmiyorm. Ilk zamanlar dikkat ederdi. Şimdi iyice saldı. Dün gece yatakta osurmuş oda iğrenç kokuyor kokudan midem bulana bulana uyudum. Kaç kere pencere açtım. Öyle uğraşırken uyuyakalmisim. Uyurken midem agzima gelmiş haberim yok. Az daha boğuluyordum. Nefes nefese kalktım. Bogazimi boşalttim. Ne diyim ya böylesi nerde varsa allah bin belasını versin. Keşke bi kurtuluş yolum olsa. Ya da geberse toptan kurtulsam
bebekliten başlıyor evet :) of koca adam gibi osuruyor bu melekler. bi gelsin hele de erkek olursa kolikten çıkardığı sesler üst kattan duyuluyor :) çok tatlı oluyor ama onlar osurunca benim oğlum çok osururdu eşim bile korkardı sesten :)Sorun bebeklikten mı başlıyor diyorsunvalla osuruktan cok çektim çocuk da babası gibi olursa timarhaneyi boylarim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?