Ne bicim bisey oldun sen boylee😡

Ben de eşim de sigara içiyorduk. Ben hamilelikte bıraktım ama eşimden gelen sigara kokusuna tahammül edemiyordum il 3 ay. Hatta bir iki hafta her gece banyo yapıp girdi yatağa o kadar tiksiniyordum ondan

Eşinizin korktuğu yada çekindiği bir büyüğü var mı? Babası, amcası falan gibi. Sonrasında aranızda kavga çıkar ama yinede onu arayıp durumu izah edin. Lafı geçen biri laf söylesin biraz, utansın. Sizde ben önemsizim senin için,başka biri derse dinlersin dedim deyip ağlayıp üste çıkın. Tabi varsa öyle biri. Benim eşimde ilk evlendiğimizde çok pisti, çok kavga ettim, baktım işe yaramıyor, sen beni üzüyorsun diye hallettim olayı. Hamileyken bir kere 5 gün falan yıkanmadı. Kendimi doldurdum, doldurdum, gece uyanıp yatakta bir ağlamaya başladım, ödü koptu. Kokuyorsun diye acayip ağladım. Üstünden geçti 3 yıl, banyosu 3 günü geçmiyor şimdi. Yani özet olarak konuşmak işe yaramıyorsa farklı taktik denemelisin.

Ben de eşim de sigara içiyorduk. Ben hamilelikte bıraktım ama eşimden gelen sigara kokusuna tahammül edemiyordum il 3 ay. Hatta bir iki hafta her gece banyo yapıp girdi yatağa o kadar tiksiniyordum ondan
hamilelik süreci çok farklı eşim işten geldiğinde iş kokuyor diye bile yanına oturmazdım. o da gidip yeter artık diye söylenerek kızıp banyoya giriyordu. :)

Öyle diyor madem git valla annenin evine okurken tiksindim

Boşan o zaman canım ya evlilik mutluluk demek böyle mutsuz zindan hayatı gibi skandal

Sorun değil canım bende bazen aglanacak halime guluyorm. Daha 2 yıl oldu evleneli. Şimdiden böyle. 40 yaşında kokana devri geldi galiba. Ne diyim. Cok sağol güzel dileklerin için
Ben 30 yaşındayım canım. Eşim 40 yaşında. Nasip kısmet diyelim.

En üstteki konuyu haziranda açmışsınız. Evlilik tarihiniz ve yaşınızla ilgili bir karar verin bence.

Arkadaşlar hayır çözüm evi terketmek değil. Kimi erkekler karısına doyduktan sonra git gelme birdaha diyor. Adamı tanımıyoruz. Ya gelme birdaha derse. Evinizden kaçmayın. Ailenizin de huzurunu bozmayın.
Git gelme diyen erkek yerin dibine kadar yolun var diycem

2 yıldır püripak olan adam birden bire sidikli bir gazmana mı dönüştü ben anlayamadım

Offf, pislik gerçekten çekilecek çile değil.
İnsan yemek yiyemez, evinde bir yere oturamaz, adamı görünce midesi kalkar.
Osurmak nedir ya, tuvalet bu boşaltım sistemi eylemleri için vardır.
Nasıl düzelir bilmiyorum, bu pişkinlikle o da zor ama evde belki oda ayırsanız, asla yanına yaklaşmasanız, aynı anda yemek yemeseniz belki anlar.

Üyenin katılışı 19 mart 2019 ve 27 yaşında hahaha hala 2019 dayız hadi ay olarak doğum günü geldiğinde 28 olsun...

Kişisel temizliğini yapmayan erkekler için gene annelerini suçluyoruz, yani bir kadını. Temizliğime çok dikkat ederim, babam pis bir adamdır, annem de temizdir. Ama hiçbiri bana bir şey öğretmedi, aslında düşünüyorum da ben ebeveynlerimden hiç bir şey öğrenmedim, hep kendim yaptım ve öğrendim herşeyimi. 2 yaşındayken kendime ayrı lazımlık istemişim herkesten ayrıymış herşeyim, saçımı kendim tararmışım, annem daha bir gün benim saçımı taramamıştır :)

Geçen konuşurken, sen benden iyi anne olursun, çünkü küçükken hep sen bana annelik yaptın ben sana yapacağıma dedi.

Anlatmak istediğim, bu insanın içinden gelen bir şey. Suçu kimseye atmayalım.

Vala midem bulandi ya. Guzellikle anlamicak belli ki, nasilsa hamilesin kokulara karşı hassasin ya koku hissettiğin anda kusmaya çalış. Laftan anlamıyorsa kusuver önüne görsün sonra öz temizliğini yapmamayi.

Ben de bir araştımayı okumuştum .Yaş farkı arttıkça boşanma orani da artiyor.bir yas için yüzde bir veya 3 civarıydı. 10 yaş için yüzde 30'a çıkıyordu.Yaş farkıyla boşanma oranı doğru orantılı

Ay çok iğrenç ya yerinde olsam kusura bakma da asla bu adamın koynuna giripte çocuk yapmazdım ayrıl böyle ömür geçmez diyecem ama hamileymissin bilemiyorum

ya hadi troll konu acarsin da bu nasil hayal gucu yahu kahkaha attim hashsgshshhssg

Bu konudaki yorumlardan birinde şey yazmış, eşi tartışırken "bana böyle tatar ramazan gibi davranamazsın" demiş asdfghjk
Konu sahibi bizi trollemiyorsa hayat onu trollüyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…