• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne bos insanlar var...

Eltiniz parayı isteyerek ne amaçlamış ki? Siz ne anladınız ben bir şey anlamadım.
Ne kadar zaman oldu ondan para alalı? Cok uzun zaman olduysa lazımdır istemiştir haklı değil mi? Ya da daha once de bu tür bi durum oldu mu para alıp geç verdiginiz felan?
Yok bi kere aldim yine ayni gün aksami verdim

Kaynim sagolsun onun sayesinde gayet rahat oluyorum ne bileyim kizinin dogum gününü ayni gün cagirirsa önceden nasil alabilirsin...
Bize göre ayip cünkü ic iceyiz her türlü verlirdi...

Durum çok açık aslında.
Siz kaynınızın nasıl olsa istemez rahatlığından faydalanıyorsunuz.
Aldığınızı vermek gibi bir çabanız yok.
Eşi de sanırım bu durumun farkında inadına istiyor.
Kaynınızın parası = eltiniz parası.
Önce bu durumu kabullenin.

Zaten para kaynımın parası diyerek eltiyi yok sayan bir kafa
Kendisine gelince o parayı geri ödememe hakkına sahip olduğunu düşünüyor buda ilginç.
Karısı isteyemez parayı ama siz yiyebilirsiniz. hı hı.

Kaynim sagolsun onun sayesinde gayet rahat oluyorum ne bileyim kizinin dogum gününü ayni gün cagirirsa önceden nasil alabilirsin...
Bize göre ayip cünkü ic iceyiz her türlü verlirdi...
Vermemek daha buyuk ayip. Eltin sadece verdigini istemis. Sen de bundan sonra kocana kaynina guvenip borcunu odunc esyani savsaklama.

Durum çok açık aslında.
Siz kaynınızın nasıl olsa istemez rahatlığından faydalanıyorsunuz.
Aldığınızı vermek gibi bir çabanız yok.
Eşi de sanırım bu durumun farkında inadına istiyor.
Kaynınızın parası = eltiniz parası.
Önce bu durumu kabullenin.

Zaten para kaynımın parası diyerek eltiyi yok sayan bir kafa
Kendisine gelince o parayı geri ödememe hakkına sahip olduğunu düşünüyor buda ilginç.
Karısı isteyemez parayı ama siz yiyebilirsiniz. hı hı.
Karisi isterki oraya hic gitmeyelim bizdede öyle esim alir bnde alirim kizlarina onun pesinde degiliz kapiya göndermesi ayip bi ara ilk önce Bekli misafirim var ...

Sen benden aldigin 20 lirayi veremezken ben tatile gidiyorm diyor iste.

Bos bir konu. Uzerinde durmaya degmez. Gonder parasini cenesi kapansin.

Versede almam muhatabimiz kaynim ..
Bişey sorabilir miyim ?

Borcu eltinizden alıyorsanız nasıl muhatabınız kaynınız oluyor? Madem eltinizi yok sayıyorsunuz o zaman borç da istemeyin.Ben sizi pek rahat gördüm... Kaynınız zengin diye 20 lirayı vermeme ve unutma gibi bir lüksünüz yok.

Bişey sorabilir miyim ?

Borcu eltinizden alıyorsanız nasıl muhatabınız kaynınız oluyor? Madem eltinizi yok sayıyorsunuz o zaman borç da istemeyin.Ben sizi pek rahat gördüm... Kaynınız zengin diye 20 lirayı vermeme ve unutma gibi bir lüksünüz yok.
Istemedim kendi verdi sonra verirsin dedi tmm dedim

Istemedim kendi verdi sonra verirsin dedi tmm dedim
Demekki muhatap elti ? Eee o zaman kaynınız bu konunun neresinde? Madem sorunlarınız var ne diye herşeye tamam diyorsunuz ? Sonra verirsin demiş işte verin parasını olsun bitsin... Konunun ilk başında size hak verdim 20 liranın lafı mı yapılır diye fakat yorumlarınızı okudukça eltinize hak vermeye başladım. Kaynım da kaynım diyorsunuz Allah Allah sanki borcu ondan almışsınız. Sonra verirsin demis işte borç yani bir şekilde de olsa... Taksit gibi, alıyoruz sonra ödüyoruz !

Cok garip bir durum. Eltinizin yerinde olsam istemezdim. 20 liraya insan tanimis olurdum.

Ama eminm ki inadina istedi ihtiyaci oldugundan degil ve iyi de yapmis kobusmalarinzdan anladgm kadaryla.

Borcu unuttum hikaye bilerek unutmuşsunuz.zaten o 20 lira değil 20 euro dur.eltiniz kızının doğum gününü son dk damı yapmaya karar verdi diş i randevusuna denk geldi.hediye alamayacaksanız da eltinize bunu kibar dille söyleseydiniz şu an müsait değildim diye.hediyeyi de bilerek almadınız borcunuzu da bilerek ödemediniz.kadında bunun farkında olduğu için kızını kapıya göndermiş ama oda hata yapmış yapması gereken sizle mesafeli olmaktı,yanlış yapmış.

Bişey sorabilir miyim ?

Bn burda kaynim zengin aldik ama vermiyelim mi diyorum
Dedigim su kaynim eltime para fazlasini verio 20 liraya ihtiyaci olmazdi zenginler hem bugun kaynimda gelmis paraya ihtiyaci varsa kaynimi bekleyebilirdi ve eltim öyle para pesinde kosmaz heleki kizini gödermesi cok sasirdim ...
Mevzu para degildi bunu cok iyi biliorum ...amaci Tek sey aklima gelio baska varmi bi sey onu bilemedim

Back
X