- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
bodrum çok matah bir yer mi?Mevzu para degil ben bodruma gidiorum duy![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bodrum çok matah bir yer mi?Mevzu para degil ben bodruma gidiorum duy![]()
20 liranın peşinde olduğuna göre.. demekki bu insana güven olmuyor..
Tanimiyorsunuz bu kisiyiParayı bilerek vermek istememişsin açıkçası bir de bodruma gideceğini her şekilde ögrenecektin niye duyurmaya calışsınki , konu ne ki?
Yok bi kere aldim yine ayni gün aksami verdimEltiniz parayı isteyerek ne amaçlamış ki? Siz ne anladınız ben bir şey anlamadım.
Ne kadar zaman oldu ondan para alalı? Cok uzun zaman olduysa lazımdır istemiştir haklı değil mi? Ya da daha once de bu tür bi durum oldu mu para alıp geç verdiginiz felan?
Kaynim sagolsun onun sayesinde gayet rahat oluyorum ne bileyim kizinin dogum gününü ayni gün cagirirsa önceden nasil alabilirsin...
Bize göre ayip cünkü ic iceyiz her türlü verlirdi...
Grururum olmasaydi vermicektim zatenParayı bilerek vermek istememişsin açıkçası bir de bodruma gideceğini her şekilde ögrenecektin niye duyurmaya calışsınki , konu ne ki?
Aranızda yeteri kadar samimiyet yoksa parasını isteyebilir 20 lira deyip geçmeyebilir, insanın karakteriyle de alakalı. Birisi arar birisi aramaz. Bir de aradaki samimiyetle ilgili dedigim gibi.Yok bi kere aldim yine ayni gün aksami verdim
Vermemek daha buyuk ayip. Eltin sadece verdigini istemis. Sen de bundan sonra kocana kaynina guvenip borcunu odunc esyani savsaklama.Kaynim sagolsun onun sayesinde gayet rahat oluyorum ne bileyim kizinin dogum gününü ayni gün cagirirsa önceden nasil alabilirsin...
Bize göre ayip cünkü ic iceyiz her türlü verlirdi...
Karisi isterki oraya hic gitmeyelim bizdede öyle esim alir bnde alirim kizlarina onun pesinde degiliz kapiya göndermesi ayip bi ara ilk önce Bekli misafirim var ...Durum çok açık aslında.
Siz kaynınızın nasıl olsa istemez rahatlığından faydalanıyorsunuz.
Aldığınızı vermek gibi bir çabanız yok.
Eşi de sanırım bu durumun farkında inadına istiyor.
Kaynınızın parası = eltiniz parası.
Önce bu durumu kabullenin.
Zaten para kaynımın parası diyerek eltiyi yok sayan bir kafa
Kendisine gelince o parayı geri ödememe hakkına sahip olduğunu düşünüyor buda ilginç.
Karısı isteyemez parayı ama siz yiyebilirsiniz. hı hı.
Versede almam muhatabimiz kaynim ..Vermemek daha buyuk ayip. Eltin sadece verdigini istemis. Sen de bundan sonra kocana kaynina guvenip borcunu odunc esyani savsaklama.
Bu kafayla eltinden daha neler gorursun sen.Versede almam muhatabimiz kaynim ..
Halt etmis ...hadini bilecek yeteri kadar yapacagini yapti ...zatenBu kafayla eltinden daha neler gorursun sen.Bol bol konu ac buraya da okuyalim canim.
Bişey sorabilir miyim ?Versede almam muhatabimiz kaynim ..
Istemedim kendi verdi sonra verirsin dedi tmm dedimBişey sorabilir miyim ?
Borcu eltinizden alıyorsanız nasıl muhatabınız kaynınız oluyor? Madem eltinizi yok sayıyorsunuz o zaman borç da istemeyin.Ben sizi pek rahat gördüm... Kaynınız zengin diye 20 lirayı vermeme ve unutma gibi bir lüksünüz yok.
Demekki muhatap elti ? Eee o zaman kaynınız bu konunun neresinde? Madem sorunlarınız var ne diye herşeye tamam diyorsunuz ? Sonra verirsin demiş işte verin parasını olsun bitsin... Konunun ilk başında size hak verdim 20 liranın lafı mı yapılır diye fakat yorumlarınızı okudukça eltinize hak vermeye başladım. Kaynım da kaynım diyorsunuz Allah Allah sanki borcu ondan almışsınız. Sonra verirsin demis işte borç yani bir şekilde de olsa... Taksit gibi, alıyoruz sonra ödüyoruz !Istemedim kendi verdi sonra verirsin dedi tmm dedim
Bn burda kaynim zengin aldik ama vermiyelim mi diyorumBişey sorabilir miyim ?
Borcu eltinizden alıyorsanız nasıl muhatabınız kaynınız oluyor? Madem eltinizi yok sayıyorsunuz o zaman borç da istemeyin.Ben sizi pek rahat gördüm... Kaynınız zengin diye 20 lirayı vermeme ve unutma gibi bir lüksünüz yok.