Ne bu bana yaşattıkları ?

Canim kusura bakma ama ben dediginden hicbir sey anlamadim?
Askerden geleni senin sevgilin sandım tek Problem o.Arkadaşının derdini yazmışsın Meger.Ama diğer arabadaki bu probleminizde sürekli telefon açmaması o kişinin başka bir kız olabileceği şüphesini uyandırdı bende o sesi duymadıysan Eger ?

Baya hovarda bi tip yani.
Arabada son ses arabesk açıp bi el camdan dışarda takılan tiplerdir kimbilir.
Ya zoruma gidiyo dayanamiyorum yapmicam tamam olmucak deyip her aksam yapmasi sirf bu yuzden 5 6 gun ne aradim ne yazdim bugun yazdi kendisi cevap verdim tutamadim kendimi onca gunden sonra adam mesaja cevapta vermedi gunduz 5 te yazdi birde nedir bu ya neyin kafasidir bu

Tek araba icin demiyorum aksamlari kendisi genellikle evde oturmaz gezer dolasir aksam mesajlari kesiliyo telefonlarima nadir bakiyo yada hic bakmiyo

Aldatilsam dicem face sifresini bilirim instagram zaten ortak ne bilim dokumanina dahi baktim o numaralari kaydettim whatsap resimlerine baktim hepsi erkekti

Canikim umarim biz yaniliyoz. Aldatilma desen farkli senin bilmedigin bi telefona bkar.adam gizli telefon hesaplar kullansa nerden bilcen

Galiba ayrılacak yol yapıyor.
Ee ayrilacaksa ben ona 5 6 gundur yazmiyorum niye onca gunden sonra gelip yazdi bugun bana ee bide yazdin niye cevap vermiyo

Tek araba icin demiyorum aksamlari kendisi genellikle evde oturmaz gezer dolasir aksam mesajlari kesiliyo telefonlarima nadir bakiyo yada hic bakmiyo
Can'ım bak kendini evlenmeden belli ediyor ya.İçki içip sürekli karılarını evde bırakıp mangala gidecek olan tiplerden gibi geliyor bana.Vallahi bile bile lades yapıyorsun sanki.Bizim mahallede de öyle tipler var ne evlenebildiler ne okuyup iş güç sahibi olabildiler.Tek dertleri içmek gezmek kız.
Durup durup yazmasının sebebi de seni dürtüyor hala orda mısın diye kendini hatırlatıyor.Cevap verdi mi de haa burdaymışsın iyi deyip cevabı kesiyor.

Evli

Allah korusun o durumdanda canim eskiden gene tamam gezer ederdi ama beni boyle ihmal etmezdi aninda cevap atmazdi belki evet ama bu yaptigina ben tahammul edemiyorum bugun 5 te yazdi hala bi cevabi dahi yok

Allah korusun o durumdanda canim eskiden gene tamam gezer ederdi ama beni boyle ihmal etmezdi aninda cevap atmazdi belki evet ama bu yaptigina ben tahammul edemiyorum bugun 5 te yazdi hala bi cevabi dahi yok
Küçük yaşta başlayan ilişkilerde bir süre sonra bu tip ilgisizlik ve kopmalar başlayabiliyor.İstisnalar var Tabiki devam edip evlilik yoluna giden.Ama o sevgilinden ötürü sonunuzu pek iyi göremedim.Yaşın da ufak ancak 4 5 sonra anlarsın herşeyi ama iş işten geçmez umarım

Ne evlisi evimin arkasinda oturuyo ve bizim aileler de tanismisti
Bi sorun olduğu kesin
Akşamları arkadaş içki ortamları kafa dağıtmalar gece gezmeler bunları evlenince devam ettirecek sen bunu kabullenecekmisin
Değiştiririm diye düşünme sakın değişmez
Şimdi mesaj bekliyorsun Evlenince eve gelmesini beklersin sonra

Gündüz buluştuğunuza göre iş güç yok anladığım kadarıyla. Mesai olarak seni görüyor heralde akşamları da kafa dağıtıyor. İlgisi azalmış. İlgisini toplamaya değer mi bilemedim. Bence ipini sal gitsin.

Bunların hep bahane olduğunun sende farkındasın dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…