amacı eşine yakalanmamak olabilir dikkat et4 senelik ciddi bi iliskim var gunduz bulusuruz hicbir sorun yok iyi super her sey ben eve gecerim aksam oldumu sevgilim bakmiyo telefonlara 1 veya 2 mesaj atiyo cevap veriyorum sonra kendisinden tık yok ariyorum dogal olarak merak edip telefonumuda acmiyo digersi gun oluyo bi aciklamasi oluyo ama hep bi bahane yok sarjim bitti telefonu arabada unuttum bilmem ne uyariyorum yanindakinden ara bi sekilde haber ver merak ediyorum diyorum tamam ozur dilerim daha olmucak diyo her aksam gene aynisi o kadar uyarmama ragmen gene yapiyo gecende artik bi patladim agzima ne geliyosa dedim 6 gundur ne aradim ne yazdim konusmuyoduk bugun mesaj atmis bana cevap verdim hoop bi bakiyorum gene cevap yok bana ee madem cevap vermiceksin neden yaziyosun be adam sinirlerimi tavan yapiyosun gunduz 5 te yazmis hala su saatte kadar cevap yok aradim bakmadi da 1 aydir bunu yapiyo yemin ederim ne kadar kucuk bi sebep olarak gozuksede beni sinirden bu durum cok aglatiyo ben ne yapayim ? Amaci ne ?
kesinlikle bişi var bir bit yeniği yani aramazsa arama sende neden ısrarla arıosun4 senelik ciddi bi iliskim var gunduz bulusuruz hicbir sorun yok iyi super her sey ben eve gecerim aksam oldumu sevgilim bakmiyo telefonlara 1 veya 2 mesaj atiyo cevap veriyorum sonra kendisinden tık yok ariyorum dogal olarak merak edip telefonumuda acmiyo digersi gun oluyo bi aciklamasi oluyo ama hep bi bahane yok sarjim bitti telefonu arabada unuttum bilmem ne uyariyorum yanindakinden ara bi sekilde haber ver merak ediyorum diyorum tamam ozur dilerim daha olmucak diyo her aksam gene aynisi o kadar uyarmama ragmen gene yapiyo gecende artik bi patladim agzima ne geliyosa dedim 6 gundur ne aradim ne yazdim konusmuyoduk bugun mesaj atmis bana cevap verdim hoop bi bakiyorum gene cevap yok bana ee madem cevap vermiceksin neden yaziyosun be adam sinirlerimi tavan yapiyosun gunduz 5 te yazmis hala su saatte kadar cevap yok aradim bakmadi da 1 aydir bunu yapiyo yemin ederim ne kadar kucuk bi sebep olarak gozuksede beni sinirden bu durum cok aglatiyo ben ne yapayim ? Amaci ne ?
Evli bence.
Ozaman madem gece onun telefonlarini acmiyir konu sahibi de acaba bi tek ona mi ozel acmiyor diye test edebilir. Baska yabanci bi numaradan arayabilir gece.evli değilmiş arka mahallede oturuyormuş abisiyle çocuk arkadasmış canım ,
konu sahıbı ayrılmamkta kararlı
sevgiliniz sevgili yapmış erkek miletine güven olmaz4 senelik ciddi bi iliskim var gunduz bulusuruz hicbir sorun yok iyi super her sey ben eve gecerim aksam oldumu sevgilim bakmiyo telefonlara 1 veya 2 mesaj atiyo cevap veriyorum sonra kendisinden tık yok ariyorum dogal olarak merak edip telefonumuda acmiyo digersi gun oluyo bi aciklamasi oluyo ama hep bi bahane yok sarjim bitti telefonu arabada unuttum bilmem ne uyariyorum yanindakinden ara bi sekilde haber ver merak ediyorum diyorum tamam ozur dilerim daha olmucak diyo her aksam gene aynisi o kadar uyarmama ragmen gene yapiyo gecende artik bi patladim agzima ne geliyosa dedim 6 gundur ne aradim ne yazdim konusmuyoduk bugun mesaj atmis bana cevap verdim hoop bi bakiyorum gene cevap yok bana ee madem cevap vermiceksin neden yaziyosun be adam sinirlerimi tavan yapiyosun gunduz 5 te yazmis hala su saatte kadar cevap yok aradim bakmadi da 1 aydir bunu yapiyo yemin ederim ne kadar kucuk bi sebep olarak gozuksede beni sinirden bu durum cok aglatiyo ben ne yapayim ? Amaci ne ?
İmkanın varsa takip edicen yada ettircen aksamlariTek araba icin demiyorum aksamlari kendisi genellikle evde oturmaz gezer dolasir aksam mesajlari kesiliyo telefonlarima nadir bakiyo yada hic bakmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?