Ne bu bana yaşattıkları ?

Herkesin olduğu gibi benimde aklıma evli olduğu geldi sonra evli değil yazmışsın. Ama bu işin içinde bi iş var ya çevresi bozuldu gece takılıyorlar alkol fln yada başka birisine ilgisi kaydı onla yazışıyo.

Özellikle geceleri üst uste ara acmazsa evlıdır net evını bılmıyomusun gunduz bırını yolla kapıya aaaa yanlıs geldım filan der bakayım kapıyı kim acıcak akşam kapının onunde kadın ayakkbaısı varmı

Hanimlar ne evlisi sizde bu insan benim daha tanidigim dunki insan degil ya bizim ailelerimiz tanisti diyorum ne evli cikmasi annesiylede konusuyorum arada evde yatiyo diyo

Hanimlar ne evlisi sizde bu insan benim daha tanidigim dunki insan degil ya bizim ailelerimiz tanisti diyorum ne evli cikmasi annesiylede konusuyorum arada evde yatiyo diyo

Yahu millet ne bilsin evinin arkasında oturduğunu, ailelerin tanıştığını konunun gidişatına göre tahmin edip yorum yapıyorlar.

Beş altı günden sonra nasıl mesaj atıyo mesela? Nasıl giriş yapıyo konuya? Napıyosun mu?

yorumların hepsini okumadım belki yazan omuştur akşamları arkadaş ortamında alkol yada uyulturucu alıyo bu yüzdende tekefonlarınıza bakmıyo olabilir mi?

Bu kadar kendinizi yıpratacağınıza bırakın gitsin en azından bir süre ayrı kalın belki farkına varabilir.
Hem siz de hergün başka bir bahane dinlememiş olursunuz.

Bitmesi gereken bir ilişki içinde kendini yıpratma bence.
İpleri elinde sanıyor büyük ihtimal, terket ...
Anlayıp, kendini düzeltirse tekrar değerlendirirsin aksi takdirde üzülen sen olursn.

Annesine öyle dedirtiyor olabilir. Ona da pek güvenme derim

Nedense benimde aklima ilk evli oldugu geldi. Ama degilmis! O zaman gunduz sizinle aksam baska biriyle bulusuyordur. Yada en kotu . Aksamlari biraz bos kalmak istiyordur

O ka gezip tozuyo da siz hiç akşamları görüşmüyor musunuz? Bahanelere bak sen. Ağzına terlikle vurmak lazım
Uyuşturucu felan kullanıyo olmasın bu? Kafa bi milyon nası arasın!
Hiç öyle 4 senedir tanıyorum felan deme hiç belli olmuyo bazen. Burda bi arkadaş vardı 6 yıl çıkmış, evliliğin 6 ayında uyuşturucumu ararsın, gay likmi ararsın daha neler neler... Allah korusun, dikkatli ve uyanık ol.

Esrar kullanıyor olabilir mı? Arkadaşlarımla kaldım içtim filan demesinden çıkardım bunu.

Her şey olabilir neden bir insan bahaneler uydursun var bir şeyler hemen araştırmalısınız

ayrıl bak o zaman arkanda deli gibi koşar
o zamanda yine akşam arıyor mu onu gözlemle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…