Ne Bu Deveyi Gudebildim Ne Bu Diyardan Gidebildim

Sen hep gul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2017
1.262
1.777
133
Içimden bir türlü atamadığım sürekli huzursuz olduğum bir konu var lütfen kırıcı olmadan yorum yapar mısınız çünkü yeterince canım
Her şey üç sene önce hamile olmamla başladı, çoğul gebelik yaşıyordum ve maglesef bebeğinin bir tanesinde çok ciddi sıkıntılar vardı bunu öğrendiğim an sanki hastene üstüme yıkıldı bende altında kaldim. Hastaneden ciktik birkaç saat sonra gorumcem esimi aradı dr ne dedi vs dedi eşimde olayı anlattı. Gorumcem bunun üzerine ne dedi biliyor musunuz memlekete gitmek için kacta yola çıkalım(bayram için birlikte memlekete gideceklerdi önceden yapılmış bir plandi) eşimde hicbir şey olmamış gibi erken çıkalım trafiğe kalmayalım vs dedi bir kez de burada yıkımdım kıyameti kopardım sen nasıl gidersin beni bu halde ve gitmedi. Gitmetmeyecegini bana nasıl anlattı biliyor musunuz "lanet olsun sana mutlu ol gitmiyorum diye" bu sözden sonra ben daha da toparlayamadım bu evliliği. O stresle öyle bir kanamam oldu ki size anlatamam bebeğimin düşmemesi bir mucize... dediği sözlerin yanlışlığını anladı ağladı etti ama neye fayda kalp parçalandı bir kere... Doğum geldi çattı (bebeğinin biri anne karnında sonlandirildi) sağolsun kayinvalidem beni perişan etti o ap ayrı bir konu, uzatmak istemiyorum (sadece eşime duygularımı anlattım ne hissettiğimi internetten okuyup da milletten duyduklarını hissediyormuş gibi yapma dedi internet dediği kk)
Bir gün dr kontrolünde dr bebeğimde çok ciddi hastalıktan şüphelendi tahlil vs yapıldı gorumcem bizde gelip kalacaktı öncesinde yıne plan yapılmıştı bende bu durumda kimseyi kabul edemeyeceğimi söyledim ama kime söyledim canım yanarken birde onlara hizmet ettim.
şimdi hatalarimi anladım ettim diyor ama neye yarar ben bu evliliği devam ettirecek veya gidecek gücü kendimde bulamıyorum o kadar soğudum ki...
lütfen kirci olmayin

Kırıcı olacak ne var anlamadım? Niye kırıcı olalım?

“Bu sözden sonra bir daha toparlayamadım evliliği” demişsiniz, toparlayamayacağınızı anladığınız anda ayrılacaktınız. Kendinize boşuna eziyet etmişsiniz

Madem yapamıyorsunuz, ayrılın yolunuza bakın

Kırıcı olacak ne var anlamadım? Niye kırıcı olalım?

“Bu sözden sonra bir daha toparlayamadım evliliği” demişsiniz, toparlayamayacağınızı anladığınız anda ayrılacaktınız. Kendinize boşuna eziyet etmişsiniz

Madem yapamıyorsunuz, ayrılın yolunuza bakın

bazen insanların durumunu anlamadan dinlemeden acımasızca eleştirenler oluyor onu için dedim.
Gitme gücünü de kalma gücünü de kendimde bulamıyorum tam ortadayım

Bebeginizin durumu nasil suan? Insan tekrar guvenemiyo sorun bu aslinda birazda.. o anlarda sana sorulmadan herseyin olmasi vs.

Toparlanamiycani dusunuyosan ya cekcen ya gitcen.. baska yol gozukmuyo burdan

Bebeginizin durumu nasil suan? Insan tekrar guvenemiyo sorun bu aslinda birazda.. o anlarda sana sorulmadan herseyin olmasi vs.

Toparlanamiycani dusunuyosan ya cekcen ya gitcen.. baska yol gozukmuyo burdan
çok şükür iyi ama diğerini kaybettim. Gitmeyi istiyorum ama gittikten sonra savaşacak gücü bulamıyorum kendimde maddi manevi

çok şükür iyi ama diğerini kaybettim. Gitmeyi istiyorum ama gittikten sonra savaşacak gücü bulamıyorum kendimde maddi manevi
O zmn bebeginin buyumesini bekle brz. Sonrasi daha kolay olur., sole dusun birde.. hic mi sevmiceksin sevilmiyceksin tekrar? Daha iyisi olur mu? Yani geldn gidenide aratabilir. Su anlattigin cogu seyleri eminim bi cok turk erkegi yapar

çok üzüldüm,gücün varsa bekleme sanada bebeğede saygısı olmayan bi aile ar karşında Allah sonunu hayır etsin.

Ben de kırıcı olma olayına takıldım kk kadınları gittikçe zalimlesiyor mu acaba.
Sevgili üye sen haklısın kimse seni kıramaz. Her evlilikte erkeklerin saçma konuştuğu vakitler olur. Eğer unutmazsak evlilik zindan olur önemli olan kendini düzeltti mi? Duzelttiyse bence sorun yok.

bazen insanların durumunu anlamadan dinlemeden acımasızca eleştirenler oluyor onu için dedim.
Gitme gücünü de kalma gücünü de kendimde bulamıyorum tam ortadayım
O zaman şuna karar verin “gidip de savaşmak” mı daha kolay yoksa “kalıp da savaşmak” mı

Bence kendinize yeni bir hayat kurarsanız, sizin için çok daha iyi olur.

Kk insanlarının duyguları,yaşadıklarını anlatma derken? Ne kadar itici ,kırıcı .. İnsan bebeğinin annesini düşünür kırmaz boşverin . Anlayışsız bir insanla ömür geçmez . Eğer ailesiniz destek verirse bir süre ayrı yaşayın sağlıklı karar verirsiniz hakkınızda umarım.

O zmn bebeginin buyumesini bekle brz. Sonrasi daha kolay olur., sole dusun birde.. hic mi sevmiceksin sevilmiyceksin tekrar? Daha iyisi olur mu? Yani geldn gidenide aratabilir. Su anlattigin cogu seyleri eminim bi cok turk erkegi yapar
bana o kadar uzak ki sevgi kavramı anlatamam çünkü ben eşimi çok sevdim canımı istese verirdim o derece ama şimdi bakıyorum da sevgi kırıntısı kalmis sadece

bana o kadar uzak ki sevgi kavramı anlatamam çünkü ben eşimi çok sevdim canımı istese verirdim o derece ama şimdi bakıyorum da sevgi kırıntısı kalmis sadece
Cogumuz oleyiz be gulum. Ya takmadan devam etcen ya da bitircen. Maalesef hayat mutsuz yasamak icin kisa.. secimini yapmalisin.. her secis bir vazgecistir

Biraz daha bekleyin bence. Düşünün, tartın, eşinizin davranışlarına bakın. Biraz kendinize zaman tanıyın. Boşanıp yeni bir hayata başlamak için kararı kendiniz vermelisiniz. Kolay değil çünkü. Ne zaman kendinizde bunu yapma gücü bulursunuz o zaman ayrılırsınız.

Belki eşiniz bundan sonra davranışlarını düzeltecek ve siz bu zamanları hatırlamayacaksınız bile. Şimdilik bebeğinize odaklanmak en iyisi gibi.

O zaman şuna karar verin “gidip de savaşmak” mı daha kolay yoksa “kalıp da savaşmak” mı

Bence kendinize yeni bir hayat kurarsanız, sizin için çok daha iyi olur.
ikiside şu an o kadar zor geliyor ki önceden olsa çok düşünmez bitirirdim yaşadıklarım beni çok yıprattı kendime gelmem için zaten ise başlayacağım belki o zaman o gücü kendimde bulurum

Biraz daha bekleyin bence. Düşünün, tartın, eşinizin davranışlarına bakın. Biraz kendinize zaman tanıyın. Boşanıp yeni bir hayata başlamak için kararı kendiniz vermelisiniz. Kolay değil çünkü. Ne zaman kendinizde bunu yapma gücü bulursunuz o zaman ayrılırsınız.

Belki eşiniz bundan sonra davranışlarını düzeltecek ve siz bu zamanları hatırlamayacaksınız bile. Şimdilik bebeğinize odaklanmak en iyisi gibi.
çabalıyor bir şeyleri düzeltmeye çalışıyor ama ben yapamiyorum. tarafsız bir göz ola rak soruyorum sizce bunları abartıyor muyum unutulmayacak şeyler mi bunlar

Eşinizin şu anki davranışları size ve çocuğunuza karşı nasıl? Erkekler bizim gibi duygusal bakmıyorlar olaylara maalesef. Eşinizin aileside son derece duyarsız ve ilgisizlermiş, öyle bir ailede yetişen birinden çok fazla duyarlılık da beklemeyin.

Allah gönlünüze ferahlık versin insallah.

Kk insanlarının duyguları,yaşadıklarını anlatma derken? Ne kadar itici ,kırıcı .. İnsan bebeğinin annesini düşünür kırmaz boşverin . Anlayışsız bir insanla ömür geçmez . Eğer ailesiniz destek verirse bir süre ayrı yaşayın sağlıklı karar verirsiniz hakkınızda umarım.
bana değer verseydi bunları demezdi diyorum evladını kaybetmiş bir anne için bunlar çok ağır sözler ben isterdim ki en büyük destekçim eşim olsun

ikiside şu an o kadar zor geliyor ki önceden olsa çok düşünmez bitirirdim yaşadıklarım beni çok yıprattı kendime gelmem için zaten ise başlayacağım belki o zaman o gücü kendimde bulurum
O zaman eşinizin zamanında söylediklerini unutmaya çalışın, başka yapabileceğiniz bir şey yok. 2 seçeneğiniz var zaten. Hala aynı tarzda davranışlara/konuşmalara devam ediyor mu?

Back
X