Ne Bu Deveyi Gudebildim Ne Bu Diyardan Gidebildim

Eşinizin şu anki davranışları size ve çocuğunuza karşı nasıl? Erkekler bizim gibi duygusal bakmıyorlar olaylara maalesef. Eşinizin aileside son derece duyarsız ve ilgisizlermiş, öyle bir ailede yetişen birinden çok fazla duyarlılık da beklemeyin.

Allah gönlünüze ferahlık versin insallah.
Allah razı olsun cümlemize inşallah... şimdi gayet iyi hatalarını telafi etmeyi çabalıyor ama kirildim bir kere iste

Eşinizse eğer hatasını anlayan bir şans daha verin evliliğinize ve toparlanın.geçmişe takılı kalmak hep o kabuklanan yaralı yeniden kanatmaktır.o görümceyi de pis kalbi,eneejisiyle çıkarın hayatınızdan çıkarabiliyorsanız.böyle bişey mümkün değilse de görüşebildiğiniz kadar az görüşmeye çalışın

niye içiniz yanarken insanlara hizmet ediyorsunuz ki? çok istiyolarsa gelirler ama kendi hizmetlerini ya kendileri görürler ya da oğulları görür. siz buna mecbur değilsiniz? değerinizi biraz da kendiniz belirlersiniz. ha sizin konuda eşiniz size değer vermiyor, orası kesin.

Bence çok duygusalsın ..
Bazen kendi acımızı başkaları da çeksin isteriz .ama öyle olmuyor . Görümceniz vs. Sizin acınızı hissedememiş olabilir . Hayat her şeye rağmen devam ediyor ..
benim için üzülsun demiyorum sadece saygı duysun ben çocuğumun birçok engeli olduğunu ogrendikten birkaç saat sonra arayıp da yola kacta gidelim demesi çok mu normal

bence çok abartmışsınız. loğusa mısınız şu an acaba??
çünkü herkese kendi derdi ağır. kimse kimsenin derdine paralamaz kendini. ha önceden plan yapılmış o yüzden görümce gidelim demiş. ama eşiniz tabi hatalı burda. demeliydik biz zor anlar yaşıyoruz plana dahil olamayacağız. orda haklısınız.
ve şu an hatasının da farkındaymış. biraz geçmişi bırakıp şimdiye odaklanın. şükür bebeğiniz sağlıklı. diğeri içinde yapacak bir şey yok maalesef.

Eşinizde düzelme varsa unutmaya çalışın. İki arada kalmak sizi çok yorar .

Allah razı olsun cümlemize inşallah... şimdi gayet iyi hatalarını telafi etmeyi çabalıyor ama kirildim bir kere iste
O zaman sizde eşinize bir şans verin. Bazen erkekler söyledikleri sözlerin karşı taraftaki etkilerini göremiyorlar. En azından hatasını anlamış.

çabalıyor bir şeyleri düzeltmeye çalışıyor ama ben yapamiyorum. tarafsız bir göz ola rak soruyorum sizce bunları abartıyor muyum unutulmayacak şeyler mi bunlar

Abartmıyorsunuz tabii ki. Kalbiniz kırılmış o yüzden eskisi gibi olmanız için eşinizin biraz çabalaması ve biraz da zaman geçmesi lazım. Eşiniz pişman olduysa siz de ona ve evliliğinize şans verin. Geçmişe takılıp kalmak sadece sizi yıpratır. Kendi iyiliğiniz için bunları unutup yola devam etmeniz gerekiyor.

niye içiniz yanarken insanlara hizmet ediyorsunuz ki? çok istiyolarsa gelirler ama kendi hizmetlerini ya kendileri görürler ya da oğulları görür. siz buna mecbur değilsiniz? değerinizi biraz da kendiniz belirlersiniz. ha sizin konuda eşiniz size değer vermiyor, orası kesin.
evet bunu anladım ama çok geç oldu şimdi geldiğim nokta ise senede gorumcemi iki kere görürüm ya da görmem aynı şehirde olamama rağmen kayınvalide ile ise asala ve asla gorusmuyorum

bence çok abartmışsınız. loğusa mısınız şu an acaba??
çünkü herkese kendi derdi ağır. kimse kimsenin derdine paralamaz kendini. ha önceden plan yapılmış o yüzden görümce gidelim demiş. ama eşiniz tabi hatalı burda. demeliydik biz zor anlar yaşıyoruz plana dahil olamayacağız. orda haklısınız.
ve şu an hatasının da farkındaymış. biraz geçmişi bırakıp şimdiye odaklanın. şükür bebeğiniz sağlıklı. diğeri içinde yapacak bir şey yok maalesef.
ben benim için üzülsun demedim ki sadece saygı duysun dedim evet en büyük hata eşimde

ben benim için üzülsun demedim ki sadece saygı duysun dedim evet en büyük hata eşimde

belki saygı da duymuştur. yani hayır gitmeyelim dediniz de o illa gidilecek nolmuş sağlıksızsa falan filan dediyse haklısınız ama değilse gene eşiniz haksız.
tabi yaşadığınız şeyler çok çok ağır. ama dediğim gibi bu tür durumlar sadece anne ve babayı ciddi yaralar

Abartmıyorsunuz tabii ki. Kalbiniz kırılmış o yüzden eskisi gibi olmanız için eşinizin biraz çabalaması ve biraz da zaman geçmesi lazım. Eşiniz pişman olduysa siz de ona ve evliliğinize şans verin. Geçmişe takılıp kalmak sadece sizi yıpratır. Kendi iyiliğiniz için bunları unutup yola devam etmeniz gerekiyor.
mutlu günlerimde oldu ama her olumsuzlukta aklıma geldi hep dr dedikleri aklıma geldi bebeğimin beyni oluşmamış bir eli yok belinde açıklık var diğeri içinde başka sorunlar sıraladın pek çok işlem yapıldı anne karnında bunları duyduktan sonra eşimin o planı beni mahvetti ben isterdim ki benim en büyük yardimcim olsun

Bencede asiri duygusalsiniz. saldiriyi göze alarak yaziyorum bunlari.
tabiki insan üzülür bu duruma ama cogul gebelikte basa gelebilen sikintilar bunlar. aylarca kin tutulacak bir olay gecmemis ve eminimki esiniz siz kükrediginiz ve asiri bir tepki verdiginiz icin size karsi o cümleyi kurdu. Unutuyorsunuz ama neticede onunda cocugu. Adam belki kafa dagitmak icin Görümceyle memelekete gitmeyi istedi.

görümceye gelirsek, tabiki yanlis bir haraket ama lütfen insanlara karsi bukadar beklenti icine girmeyin. o kadin asla senin üzüldügün Kadar üzülmez- belki Hayat bakisi farkli- belki hayirlisi buymus diyebilen bir tip. ker kadin dogmamis bebegini veya yegenini kayip edince karalar baglamiyor sonucda. benim ablamda 2 hamileligini sonlardirmak zorunda kaldi ve ben üzüldüm ama ablam daha cok icerlemesin diye konuyu bir kere bile acmadim ve neticede önemeli olan ablamin sagligi benim icin- bebek olmazsa olmaz.

lütfen kendinize gelin. bu sebepler asla bosanma sebebi degil- esiniz dengesizlik yapmis. OK. Bosanmak icin bir sebep yok ama ortada

belki saygı da duymuştur. yani hayır gitmeyelim dediniz de o illa gidilecek nolmuş sağlıksızsa falan filan dediyse haklısınız ama değilse gene eşiniz haksız.
tabi yaşadığınız şeyler çok çok ağır. ama dediğim gibi bu tür durumlar sadece anne ve babayı ciddi yaralar
benim öfkem zaten eşime umrumda değil gorumcemin üzülüp üzülmemesi sadece eşimin evladimizdaki onca sorundan birkaç saat sonra bunu dile getirmesi beni çok yıprattı ki lohusalikta yarıkların ap ayrı konu

ben sana git diyemiyecegim çünkü

herkes iyi kötü birşeyler yaşıyorlar , inan bende düğün gecmede salonda başladı huzursuzluk dogumdan sonrada devam etti , ama şimdi bin şükür herşey yolunda , onlarda benı anladılar bende artık lafın altında kalıp kendı kendımı yemeden , saygımı bozmadan cvp veriyorum ve sıkıntı yapmıyorum kendıme ,

demem o ki , eğer kocanı hiç sevmiyorsan tabıkı boşan ama bu olaylar içinde baoşanma demek geldi içimden ,

Bencede asiri duygusalsiniz. saldiriyi göze alarak yaziyorum bunlari.
tabiki insan üzülür bu duruma ama cogul gebelikte basa gelebilen sikintilar bunlar. aylarca kin tutulacak bir olay gecmemis ve eminimki esiniz siz kükrediginiz ve asiri bir tepki verdiginiz icin size karsi o cümleyi kurdu. Unutuyorsunuz ama neticede onunda cocugu. Adam belki kafa dagitmak icin Görümceyle memelekete gitmeyi istedi.

görümceye gelirsek, tabiki yanlis bir haraket ama lütfen insanlara karsi bukadar beklenti icine girmeyin. o kadin asla senin üzüldügün Kadar üzülmez- belki Hayat bakisi farkli- belki hayirlisi buymus diyebilen bir tip. ker kadin dogmamis bebegini veya yegenini kayip edince karalar baglamiyor sonucda. benim ablamda 2 hamileligini sonlardirmak zorunda kaldi ve ben üzüldüm ama ablam daha cok icerlemesin diye konuyu bir kere bile acmadim ve neticede önemeli olan ablamin sagligi benim icin- bebek olmazsa olmaz.

lütfen kendinize gelin. bu sebepler asla bosanma sebebi degil- esiniz dengesizlik yapmis. OK. Bosanmak icin bir sebep yok ama ortada
eşim kafa dağıtacak ama hamile karısını onca sorunla baş basa bırakıp gidecek kafa dinleyecek ve ben yanlız kalıcam öyle mi bu nasıl bir bakış açısı ben anlayamadım gorumcemin ne düşündüğü umrumda değil benim kizdigim kişi eşim

ben sana git diyemiyecegim çünkü

herkes iyi kötü birşeyler yaşıyorlar , inan bende düğün gecmede salonda başladı huzursuzluk dogumdan sonrada devam etti , ama şimdi bin şükür herşey yolunda , onlarda benı anladılar bende artık lafın altında kalıp kendı kendımı yemeden , saygımı bozmadan cvp veriyorum ve sıkıntı yapmıyorum kendıme ,

demem o ki , eğer kocanı hiç sevmiyorsan tabıkı boşan ama bu olaylar içinde baoşanma demek geldi içimden ,
güzel yorumun için tşk ederim senin adına sevindim. peki nasıl unutabilirim bu yaşananları

güzel yorumun için tşk ederim senin adına sevindim. peki nasıl unutabilirim bu yaşananları

ben bir süre tedvi oldum , çünkü boşanmak çözümn değildi ee kocamıda seviyordum ve en önemlisi ortada bir çocuk vardı ,
ama ınan bana bu süreçte eşimde bana karşı ve ailesine karşı çok değişti ,
yani azı şeyler zamanla oluyor

eşim kafa dağıtacak ama hamile karısını onca sorunla baş basa bırakıp gidecek kafa dinleyecek ve ben yanlız kalıcam öyle mi bu nasıl bir bakış açısı ben anlayamadım gorumcemin ne düşündüğü umrumda değil benim kizdigim kişi eşim

sizde gideceksiniz sandim.
kizacaginiz kisi esiniz tabiki- ama kizmak var- aylarca kin tutmak var.
azcik sükür edin, allahim size bir tane saglikli cocuk vermis. esiniz yanlisini anlamis ve ücünüz sagliklisiniz.
esinizin tavri sonucu degistirmezdi. bu net. eger esiniz bir yanlis yapdi diye cocugunuzu babasiz büyütmek istiyorsaniz, kpi muhtamalen gözünüyün önündedir. artik siz bir anne olarak cocugunuza konzentre olsaniz ve onun Hayati ve iyiligi icin cabalasaniz iyi olur.
illah bosanmak istiyorum derseniz- acin davayi.

Back
X