- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
- 133
- Konu Sahibi Sen hep gul
hakkinda hayırlısı olsun canimYok daha ziyade kendisi. Çocuklarımı büyütmekten başka hiçbir şey düşünmüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hakkinda hayırlısı olsun canimYok daha ziyade kendisi. Çocuklarımı büyütmekten başka hiçbir şey düşünmüyorum
bende kaldıramadım zaten ayrılmayı da cesaret edemedimSizi cok iyi anliyorum.
Karninizdaki bebek esinizin de bebegi. Siz o haldeyken hicbir sey olmamis gibi davranmasi cok kirici.
Ettigi laflara hic deginmiyorum.
Sanirim ben kaldiramaz ayrilirdim.
Hakkinizda hayirlisi olsun diyebiliyorum sadece.
bir kadın olarak tabikide güçlüsünüz lütfen öyle güçsüzlük lafını kullanmayın hele ki evladınızla daha da güçlüsünüz.çok şükür iyi ama diğerini kaybettim. Gitmeyi istiyorum ama gittikten sonra savaşacak gücü bulamıyorum kendimde maddi manevi
bunun için önce ise başlamam gerek bebeğime daha iyi bir yasam sunamam için kpss ye de hazırlanıyorum bakalım ise girdikten sonra yolumu çizeceğim... yaşananlar beni çok yıprattı hele şu menapoz olayı iyice beni alt üst etti toparlanmaya bir yerden başlamam gerekiyor ama nerdenbir kadın olarak tabikide güçlüsünüz lütfen öyle güçsüzlük lafını kullanmayın hele ki evladınızla daha da güçlüsünüz.
ve sizi mutsuz eden bir hayatı yaşamaktansa sizi mutlu edecek olan şeyleri yaşayın lütfen.
O zaman olanlari unutup evliligine kaldigin yerden devam edeceksin.Gitmeyi istiyorum ama gittikten sonra savaşacak gücü bulamıyorum kendimde maddi manevi
Erken menapoz riski varsa oncelikle tedavisine bak bence.. Cocuk yap demiyorum, kendi sagligin icin, döngü ve dengen icin.. Bitkisel tedavilerden başlayabilirsin..evet tam.olarak bu ve ben ikinci çocuk konusunda çok endişeliyim şu an bi karar vermem gerek maglesef erken menopoz gibi bir durumum var iki arada bir derede kaldim yasadiklarimi unutamamışken bunu kararını vermem gerek bu da beni çok yoruyor
Içimden bir türlü atamadığım sürekli huzursuz olduğum bir konu var lütfen kırıcı olmadan yorum yapar mısınız çünkü yeterince canım
Her şey üç sene önce hamile olmamla başladı, çoğul gebelik yaşıyordum ve maglesef bebeğinin bir tanesinde çok ciddi sıkıntılar vardı bunu öğrendiğim an sanki hastene üstüme yıkıldı bende altında kaldim. Hastaneden ciktik birkaç saat sonra gorumcem esimi aradı dr ne dedi vs dedi eşimde olayı anlattı. Gorumcem bunun üzerine ne dedi biliyor musunuz memlekete gitmek için kacta yola çıkalım(bayram için birlikte memlekete gideceklerdi önceden yapılmış bir plandi) eşimde hicbir şey olmamış gibi erken çıkalım trafiğe kalmayalım vs dedi bir kez de burada yıkımdım kıyameti kopardım sen nasıl gidersin beni bu halde ve gitmedi. Gitmetmeyecegini bana nasıl anlattı biliyor musunuz "lanet olsun sana mutlu ol gitmiyorum diye" bu sözden sonra ben daha da toparlayamadım bu evliliği. O stresle öyle bir kanamam oldu ki size anlatamam bebeğimin düşmemesi bir mucize... dediği sözlerin yanlışlığını anladı ağladı etti ama neye fayda kalp parçalandı bir kere... Doğum geldi çattı (bebeğinin biri anne karnında sonlandirildi) sağolsun kayinvalidem beni perişan etti o ap ayrı bir konu, uzatmak istemiyorum (sadece eşime duygularımı anlattım ne hissettiğimi internetten okuyup da milletten duyduklarını hissediyormuş gibi yapma dedi internet dediği kk)
Bir gün dr kontrolünde dr bebeğimde çok ciddi hastalıktan şüphelendi tahlil vs yapıldı gorumcem bizde gelip kalacaktı öncesinde yıne plan yapılmıştı bende bu durumda kimseyi kabul edemeyeceğimi söyledim ama kime söyledim canım yanarken birde onlara hizmet ettim.
şimdi hatalarimi anladım ettim diyor ama neye yarar ben bu evliliği devam ettirecek veya gidecek gücü kendimde bulamıyorum o kadar soğudum ki...
lütfen kirci olmayin
Sana niye kırıcı davranalım bnce sonuna dek hsklisinIçimden bir türlü atamadığım sürekli huzursuz olduğum bir konu var lütfen kırıcı olmadan yorum yapar mısınız çünkü yeterince canım
Her şey üç sene önce hamile olmamla başladı, çoğul gebelik yaşıyordum ve maglesef bebeğinin bir tanesinde çok ciddi sıkıntılar vardı bunu öğrendiğim an sanki hastene üstüme yıkıldı bende altında kaldim. Hastaneden ciktik birkaç saat sonra gorumcem esimi aradı dr ne dedi vs dedi eşimde olayı anlattı. Gorumcem bunun üzerine ne dedi biliyor musunuz memlekete gitmek için kacta yola çıkalım(bayram için birlikte memlekete gideceklerdi önceden yapılmış bir plandi) eşimde hicbir şey olmamış gibi erken çıkalım trafiğe kalmayalım vs dedi bir kez de burada yıkımdım kıyameti kopardım sen nasıl gidersin beni bu halde ve gitmedi. Gitmetmeyecegini bana nasıl anlattı biliyor musunuz "lanet olsun sana mutlu ol gitmiyorum diye" bu sözden sonra ben daha da toparlayamadım bu evliliği. O stresle öyle bir kanamam oldu ki size anlatamam bebeğimin düşmemesi bir mucize... dediği sözlerin yanlışlığını anladı ağladı etti ama neye fayda kalp parçalandı bir kere... Doğum geldi çattı (bebeğinin biri anne karnında sonlandirildi) sağolsun kayinvalidem beni perişan etti o ap ayrı bir konu, uzatmak istemiyorum (sadece eşime duygularımı anlattım ne hissettiğimi internetten okuyup da milletten duyduklarını hissediyormuş gibi yapma dedi internet dediği kk)
Bir gün dr kontrolünde dr bebeğimde çok ciddi hastalıktan şüphelendi tahlil vs yapıldı gorumcem bizde gelip kalacaktı öncesinde yıne plan yapılmıştı bende bu durumda kimseyi kabul edemeyeceğimi söyledim ama kime söyledim canım yanarken birde onlara hizmet ettim.
şimdi hatalarimi anladım ettim diyor ama neye yarar ben bu evliliği devam ettirecek veya gidecek gücü kendimde bulamıyorum o kadar soğudum ki...
lütfen kirci olmayin
toparlanmaya kendinizden başlayın kendinizi başkaları için mutsuz etmeyi bırakarak başlayın. bebeğinize ancak bu şekilde daha iyi bir hayat sunar ve onu yıpratmazsınız. kendinizi yıpratarak bebeğinizede zarar veriyorsunuz. siz kıymetlisiniz değerlisiniz ve kimsenin size bunun tersini hissettirmesine izin vermeyin.b
bunun için önce ise başlamam gerek bebeğime daha iyi bir yasam sunamam için kpss ye de hazırlanıyorum bakalım ise girdikten sonra yolumu çizeceğim... yaşananlar beni çok yıprattı hele şu menapoz olayı iyice beni alt üst etti toparlanmaya bir yerden başlamam gerekiyor ama nerden
bayramdan bayrama görüşüyorum artık çok ilgim kalmadiyaparlar ederler masum anne kardeş rolünde devam ederler. sen haklı olsan da üste çıktıkları ve onları savunan bir kocan olduğu için haksız gibi kala kalırsın öylece... çok yaşadım bunları.. düzelmez. bırak gitsin.
evet haklisiniz burada en büyük zararı bebegim görüyor mutsuz bir anneye sahip olaraktoparlanmaya kendinizden başlayın kendinizi başkaları için mutsuz etmeyi bırakarak başlayın. bebeğinize ancak bu şekilde daha iyi bir hayat sunar ve onu yıpratmazsınız. kendinizi yıpratarak bebeğinizede zarar veriyorsunuz. siz kıymetlisiniz değerlisiniz ve kimsenin size bunun tersini hissettirmesine izin vermeyin.
maglesef tedavisi yok bununErken menapoz riski varsa oncelikle tedavisine bak bence.. Cocuk yap demiyorum, kendi sagligin icin, döngü ve dengen icin.. Bitkisel tedavilerden başlayabilirsin..
daha önce teklif ettim yanaşmadıSürekli kırıcı olmayın demişsin canım sen bu kknin etkisinde fazla kalmışsın, evlilik konusunda haklısın çok kalbin kırılmış toparlayamıyorsun, eğer ki devam etmek istiyorsan eşinle beraber eş terapisine gidin olumlu olur belki
Menapoza giren kuzenim bitki karisimiyla yeniden adet gormeye basladi.. Istanbul baharatcisini bi arastirin bence.. Tedavisiz bi durum degil..maglesef tedavisi yok bunun
Bitkiler zaten daha kötü de yapabilir. Böyle bir işe girişecek olsanız dahi mutlaka bir hekim gözetiminde yol alın. Kamu spotu olarak burada dursun bu da.maglesef tedavisi yok bunun
yani cepte gördüğünü sanmıyorum çünkü o olaydan sora ben ciddi ciddi kararımı verdim evi terk ediyordum ağladı etti pişmanlığını dile getirdi belkide ciddi oldugumu anlaması için evi terk etmem gerekiyorduBitkiler zaten daha kötü de yapabilir. Böyle bir işe girişecek olsanız dahi mutlaka bir hekim gözetiminde yol alın. Kamu spotu olarak burada dursun bu da.
Probleminize gelince, eşiniz kaba gerçekten. Bence kendinizi biraz çekin. Sanki sizi çok cepte görüyor. Yani ben hamile eşimi bırakıp kardeşimle köye giderim, o nasılsa evde beni bekler kafasında. Kendinizle ilgilenin, çocuğunuzla ya da varsa akraba-arkadaşlarınızla dışarıda vakit geçirin. Ama altını çiziyorum, dışarıda. Ev dışındaki hayata karışabildiğinizi hem kendinize hem eşinize gösterin.
doğru olabilir ama biten yumurtalara çözüm yok malesef yeniden hamile kalma şansım yok drlar öyle diyor hatta bu bebeğimin olmasi bile mucizeMenapoza giren kuzenim bitki karisimiyla yeniden adet gormeye basladi.. Istanbul baharatcisini bi arastirin bence.. Tedavisiz bi durum degil..
Anladim.. Benimki alternatif onerisiydi zaten, deneseniz bile doktor kontrolunde olmalı.. Allah sifa versin..doğru olabilir ama biten yumurtalara çözüm yok malesef yeniden hamile kalma şansım yok drlar öyle diyor hatta bu bebeğimin olmasi bile mucize