Ne bu emzirme merakı!

• Konu Sahibi Konu Sahibi chiLL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

chiLL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
7.732
8.224
198
Teşekkür ederim herkese ama gereksiz polemik oldu ve artık güncelliğini de yitirdi bu konu, bu yüzden mesajı derledim. .

Son düzenleme:
Kızım 5 aylık bu arada
Ben onun çocuğuna hiç böyle bir şey yapmadım
Ben onun işini yaptım hep o çocuğuna baksın vakit gelirsin diye

Kızın benim mememi geri çevirmedi emdi çok mutlu etti beni artık o benimde çocuğumsayılır kızıma iyi bak sana birsey olursa ona ben bakacağım
Bu ne ya ruh hastası.
Valla bu mesaja karşılık ben terbiyemi fena bozarım. Ona öyle bir konuşurum ki evimin önünden geçemez. Kışkırtmak gibi olmasın hayatımdan çıkarırken de sessiz sakin çıkarmam. Kendi de herkes de ne halt yediğini bilir.
Son darbeyi vur ve uzak dur.

Yok artık. Sanki marifet gibi birde ona buna anlatıyor. Senin yerinde olsam hayatımdan çıkartırdım. Bunun gibileri laftan anlamaz.

Önce telinden engelle. Sonra watsapından, face varsa ordanda defet.

Anlattığı kişilere de söyle benden habersiz gizli gizli çocugumu emzirmeye kalktı bende onu hayatımdan çıkardım de.

Ayrıca yazdığı mesaj migdemi bulandırdı. Ne iğrenç bi kadın.

3 yaşına kadar çocugunu emzirmişsin hala da emzirmek istiyorsan benim çocugumu bırak kocana git de. O emsin de.

Kalbini kirmadigim için kendime kiziyorum çünkü o beni düşünmedi ben hala onu dusunerek fren yaptım beni resmen bilerek üzdü

yuh diyorum srtık sana bişey olursa çocuğa o bakıcakmışya eşinlede evlilik planları kuruyormu acaba

Insanlar ne kadar garip.
Hadi aranizda sakalassaniz diyecem mesj normalde.
Zaten tavir yapmissiniz ustune dalga grcer gibi attigi mesjlar tuhaf gercekten
ruh hastasi gibi.
Sana bisey olursa felan benimde cocugum artik ben bakarim felan demeler.
Sen kendi cocuguna bak benide rahatsizt etme der.bitirirdim atkadasligimi.delimi ne.

Evet biraz ruh hastası bir durum ama belki oğlu var seninki ki diye sut kardes olsunlar da kesinlikle kardes gibi olsunlar büyüdüklerinde diye bir mantık yürütmüştür ama sana birşey olursa ben bakacağım ne demek ya yuh yani. Cok terbiyesiz ve bir davranış sinirlenmekte cok haklısın ben olsam bende kıskanır deliriridim.

İnanamıyorum ya

Sana katılıyorum emzirmek özel bir bağ ve bu bağı anneden izinsiz kimse bozamaz ..
Ayrıca bebeğin huzursuz olduğu için seni emmemiş o an ortamda gerginlik olduğu için. Onu emerken de farklılık hissetmiştir eminim o yüzden sana yaklaşırken temkinli yaklaşmak istemiş.
Bu arada Cidden terbiyesizlik ..
Sen daha fazla düşünüp düşünüp de sinirlenme bebeğinin sana ihanet ettiği falan yok, ne bilsin o.. Seni aramıştır onu emerken de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…