Ne bu emzirme merakı!

• Konu Sahibi Konu Sahibi chiLL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sinirden yüzüm kızardı okurken. Önce bağıra çağıra evimden kovardım, o attığı mesaja karşılık açar telefonu tehditler savururdum.

Bizim komşu da 3 -4 ay emzirdi bebeğini kesildi sütü. Eşinin kuzeni, kendi kuzeni, verdi meme almadı. Kızınızın kabul etmesi ilginç.
Acaba kız çocuklarına zaafı var mı kuzeninizin? Söylediği sözler falan çok fazla haddini aşmış. Ben olsam bende sinir olurdum. Hasta mı ne

Hasta kadın.
Kolay mı öyle süt kardeşliği vs bir sürü yaptırımı var onun.
Salak ben bile sinirlendim. Terbiyesiz.

Valla burda bekar görümcesine kayınvalidesi tarafından emzirtirilmeye çalışanı okuduğum için senin çatlak kuzenine çok şaşırmadım. Nedir bu sapkınlık çocuğun annesi var noluyor yani emzirince bana göre sapkınlık başka bişey degil. Bunu annelik duygusu vs ile açıklayamayız.

vay gerizekali ya.. sinirlenmekte haklisin cidden. uzak dur bu kadindan sana iyi gelmiyor.

Kalbini kirmadigim için kendime kiziyorum çünkü o beni düşünmedi ben hala onu dusunerek fren yaptım beni resmen bilerek üzdü

Ana avrat dümdüz küfret
Mesajla değil ama telefonda
O....u ya bak sen sinir oldum

Nedense hiç şaşırmadım. Kaynanası torununu emzirmeye çalıştığnı duyduğumdan beri garip gelmiyor. Kaynana dan süt gelse(bazı yaşlı kadınlardan geldiğini duydum, şehir efsanesi değilse tabi) bebek babasıyla kardeş mi olur. Ahanda kafam karıştı

Öz anne izin vermezse sapıklık

Kuzenin densizin tekiymis bu ne saygisizlik ben olsam mumkun olmadikca gorusmezdim

:)))
yani kız çocuğum olsaydı keşke diye düşünen biriyse ondan emzirmiştir diye düşündüm
Yo benim kafa başka calışmış
İlerde bi ilişkiye sebebiyet vermemek için yapmıştır diye düşündüm
Cokmu fesatım ne

Ruh hastası ya...
Ne münasebet annesi böyle birşeyi talep etmeden emziriyor!!
Bir de benden sonra seni emmek falan istemedi diye egosunu tatmin ediyor manyak mı ne? Doğursun bi tane daha evlenene kadar emzirsin
Ay çok sinirlendim

beş aylık çocuga (anne ve babanın koruması altındakı çocuga) annesınden gızlı meme vererek sut anne olunmaz. ne yapsın çocuk emme refleksıyle tabı emer. mankenın memesini emen bebek resmı vardı aklıma o geldı.
bu yaptıgı suç. kendi eşinize ve onun eşine anlatın. sakın sakın bır daha da görüşmeyin. anladıgı dılden konusun. bılerek sınır bozmaya çalışmış.
süt anne annenın babanın rızasıyla olunur. o çocuga annelık yaparsın aç olan çocugu doyurursun. ona mı kalmış doyurmak aç mı kalmış sizin çocugunuz? terbıyesız kadın. agza sut bulaştırmakla süt anne olunmaz. delı kendı evladına kendıne baktıracak kişi bulma nıyetınde mıdır nedır?
valla rezıl edılmelı bu kadın. mesajlarını herkese gösterın gerekırse şikayet edın. resmen ıstısmar bu. kaşla göz arasında izinsiz nasıl meme verır? elınızdeki mesajları sılmeyın.

Yo benim kafa başka calışmış
İlerde bi ilişkiye sebebiyet vermemek için yapmıştır diye düşündüm
Cokmu fesatım ne
ay hiç aklıma gelmemişti :)
yok be şimdiden bunu düşünmüş olamaz :)

Yaptığı şey çok çirkin nedeseniz ne yapsaniz sonuna kadar haklisiniz
Bebeğiniz kaç aylık

Kadin hasta bence bunun dışında tuaflıklarını gördün mü. Saçma kadın söylediği laflar beni bile çıldırttı
Daha once kocası bır kere beni arayip bu ruh hastası ile evlendirdiniz beni kimsede insanlık namina dur yapma demedi demisti

Ben de arkadaşımın bebeğini emzirdim çocuklarımız erkek süt kardeş olsunlar dedik ama bu anlattığın değişik birşey

Bir insan bir konuyu okurken ne kadar sinir olabilirse o kadar sinir oldum.
Çok hadsizmiş, bir an önce haddini bildirmeniz umudu ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…