Ne bu emzirme merakı!

• Konu Sahibi Konu Sahibi chiLL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Madem o herkese anlatıyor sen de 'benden gizli çocuğumu emziriyor saplantı yapmış galiba' diyerek tuhaflığına çanak tut.
Görüşmemeye devam et derim ben.

manyak mıdır nedir yaa? hayret bişey

Yok artık ben cinnet geçirirdim sen kimsin de benim bebeğimi emzireceksin emzirmiş bir de benim cocugum artık ben bakarım bilmem ne demiş valla elimde kalırdı o kadın

Kır ağzını burnunu kız ben arkandayim
Bune hadsizlik be ifrit oldum

Yaptığı saygısızlık ve suçu bir yana bırakıyorum, siz sinirlendikçe sizi saçma bir şekilde kıskandırmaya üzmeye çalışmasını affetmezdim.. Size bir arkadaş tavsiyesi önce sinirlerinize hakim olun ki onu sevindirmeyin, sonrada sinirinizi belli etmeden onu herkese rezil ederek yolları ayırın.. Memeyi, emzirmeyi böyle değişik şekilde tabirlemesi midemi bulandırdı açıkça,, Allahın anneye bahşettiği güzelliği .. tövbe tövbe

ne içti acaba arkadasın. olan olmus takma bu kadar
görüşmezsin olur biter. ama arkadasın kafa cok degısıkmıs.

Bence bu kisi ruh hastasi. Gidip millete anlatmasi, sana nispet yapması baska bisey getirmiyor aklima

Bo
Bu sebepten bile olsa neden benden gizliyor neden sormuyor buda yanlış kaldı ki onu düşünerek de yapmamistir kendini saydirmak için benim kızımı alet etti işte sanki çok iyi bir şey gibi orda burda söylüyor şimdi sırf muhabbet olsun diye

"Kokumu aradı heralde" nedir ya? Ben omrumde böyle densizlik görmedim. Ne emzirirsin baskasinin çocuğunu. Memen pis mi, temiz mi, bulaşıcı bir hastalığın var mi? Ne bilsin annesi. Minicik bebegin masumiyetinden faydalanmak bu ya. Soktayim. Parcalayasim geldi kadini.

Sür kardeş olayını ben seviyorum.. Kutsal bakıyorum bu duruma her cocuk herkesin memesini almaz,almıyor. Ama aynı cinsten olunca, ne olur ne olmaz ilerde sonuçta..

Siz bir anda çok tepki verince oda ustunuze bile bile isteyerek gelmiş ve böyle mesajlar atmış. Çok abartmış ve terbiyesizleşmiş.
Bir sure ne yazarsa yazsın görmezden gelip umursamayın,belli ki o bunu doğal karsiliyo ve sizin tepkinizde onun için eğlence olmuş. Bunu vermeyin ona eğlence olmayın konussun dursun.

muhakkak ki boyle bir durumda cok sinir olur, iliskimi keserdim. insan an gelip de oz anne-baba-kerdesiyle bile kopuyorken ileride sut kardes - anne vs adi altinda herhangi bir baglilik olamayacagi kanaatindeyim.

ote yandan benim annemin cok yakin arkadasinin cocugu olmuyormus, annem ben dogdugumda goturmus vermis arkadasinin eline al sana evlat diye... hala bu kisiye de x anne diye hitap ederim, evladi da kardesim gibidir. bunlar gonul isi, oyle sutmus vs baglayici olmaz.

lutfen kendinizi rahatlatin, olani degistiremeyiz ama devami olmasina engel olacak mesafeyi koyabiliriz.

Kadin hasta bence bunun dışında tuaflıklarını gördün mü. Saçma kadın söylediği laflar beni bile çıldırttı

Ay pskopat.bence cok sakin davranmissin.ben olsam yolardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…